• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce Kuafrn bayan m, yoka Erkei mi?

destina0706

HAYATIMIN 3 ANLAMI
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
2.217
2
316
Antalya
Merhaba arkadaşlar ben hayatımda 2 ve ya 3 tür bayanın işlettiği bayanın kestiği boyadığı bir kuaföre gittiğim.hepsinden de kötü sonuç aldım yani memnun kalmadım.:kızgın:Ama erkeğin yaptığı kuaförlere gittiğimde sonuç daha iyi oluyordu etrafımdakiler daha çok beyeniyor nereye gittin diye soruyorlar.a.sSizce neden erkekler daha iyimi yapıyor dahamı özeniyor?şimdi bir erkek kuaföre gittim aa pek memnun kalmadım daha bakacaz.aslında bana bayana istediğimiz rengi daha iyi anlar gibi geliyor.yani ben kaliteli bir bayanın işlettiği kuaföre gitmek istiyorum memnun olacağım ama bulamadım hepmi erkek oluyor böyle kuaförler.sizin içinizde varmı bayana saçlarını yaptırıp memnun olan.eğer Antalya da da varsa öyle bir yer bana yazarmısınız.Evlenince artık bir erkeğin saatlerce saçımla oynaması hoşuma gitmiyor bu onların ne kadar işi olsada :utangac:

erkekler daha kaprissiz bir sekilde bakıyor ilgileniyor.. hangi bayana gittiysem mahvetti.. ama erkek kuaförler bu konuda cok iyi gercekten.. aralarında iyi olmayanlarda vardır ama benim kuaförüm bu konuda cok iyi...

bence her ikiside..şu yozgatta doğru düzgün bi kuaför yokya hayret bişey....hiçbiride bişeyden anlamıyor..

Kızlar sanırım erkekler daha iyi kadınlar kıskanıyo gibime geliyi kaydirigubbakcemile3

saç konusunda hep erkek kuaför tercih ederim.
ama manikür ya da başka bi işler için kadın oluyor mecburen
sırnaşık şey

Tabiki erkeği kesinlikle.. Anadolu yakasın da oturanlara iyi bir kuaför biliyorum tavsiye edebilirim isteyene özelden adresinide verebilirim.. Hem işinde iyi hemde uygunyerimseniben

erkek kuaför daha iyi. çünkü size bir erkek gözüyle bakıp yakışıp yakışmayanı tavsiye edebiliyor. benim kuaförümde erkek. tüm elemanlarıda dahil olmak üzere. ayrıca kadınlar çokta özenmiyor hakikaten. tanıdğım bi bayan kuaför vardı. gelenin gidenin saçını kırıkların çok der yarı yarıya kırık alırdı ( resmen keserdi) 3 yıl sonra kadını gördüm. saçları belinde. dedim senin saçın maşallah uzatmışsın. sana geleni kesip yolluyordun . güldü sadece..:delphin:

o yüzden kaliteli ve erkek kuaför tercihim. :1closedeyes:

kesinlikle erkeği iyi derim ama tabi her erkek kuaför de iyi olmuyor ama benim bugüne rastladığım iyilerin hepsi erkekti.erkekler kadınları güzel göstermeyi güzel görmeyi daha çok istiyorlar sanırım

erkekler daha kaprissiz bir sekilde bakıyor ilgileniyor.. hangi bayana gittiysem mahvetti.. ama erkek kuaförler bu konuda cok iyi gercekten.. aralarında iyi olmayanlarda vardır ama benim kuaförüm bu konuda cok iyi...

sineks sen hangi kuaföre gidiyorsun burda ben 2 senedir burdayım tüm kuaförleri bilmiyorum ben zeyna ya gittim ama saçım boyası aktı renk anlatıyorum sanki erkekler renk konusu anlamıyor mu ne resmim var diğer konumda bakabilirsiniz 2 renk boyadan diye başlıkta saçım mahvoldu ya cumartesi tekrar gidecem gerçi akar dedi amakafamçokkarıştı

ewet kızlar ya bende aynen öyle düşünüyorum bunu hep duyardım küçüklüğümden beri,kadın kuaförler kaprisli oluyor birde çok özenmiyor gitme diye.bazı erkek kuaförlerde özenmenin suyunu çıkartıyorlar.ya aslında onlar gibi güzel yapabilen bir bayan kuaförler olsa gerçekten giderim.Ama beğenmiyorum acaba ön yargılımı düşünüyorum dedim ama herkes aynı şeyi söylüyor neredeyse.kaydirigubbakcemile5 zaten bir sonrakinde başka bir kuaföre gittimmide hep aynı laf saçını kime yaptırdın ya olmamış ya saçını yakmış yada yanlış yapmış vss... laflar duyuyorum.şimdi 150 tl.verdim saçla dışarı çıkamıyorumsenağlama

Gelin başımı tam içine sineceği gibi yapan, beni kendini güzel hisseden ızmir'deki Gülsüm Abla hariç; ben de genellikle erkek kuaförlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Hiçbir mantıklı açıklamam yok ama gerçekten iyi kadın kuaför yok gibi.:)))

Dikkat ettiyseniz, kaliteli kuaför sordunuz mu birilerine hep bir erkeği tarif ediyorlar.. Bence erkekler daha iyi anlıyor bu işten.. alkisalkisalkis

sineks sen hangi kuaföre gidiyorsun burda ben 2 senedir burdayım tüm kuaförleri bilmiyorum ben zeyna ya gittim ama saçım boyası aktı renk anlatıyorum sanki erkekler renk konusu anlamıyor mu ne resmim var diğer konumda bakabilirsiniz 2 renk boyadan diye başlıkta saçım mahvoldu ya cumartesi tekrar gidecem gerçi akar dedi amakafamçokkarıştı
destina özelini aç canım...

Back