• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kötü niyetli mi ?

Şöyle hayattan bı kaç tokat yedin mi...
Sizde uzaktan izlemeyi, herşeyi konuşmamayı anlatmamayı söylememeyi öğreneceksiniz.

Anlattığınız gibi ise sizde söylemeyin.

Yanlız kıyafet konusu ne öyle.... yıl olmuş 2021 nasıl bı hayata bakış açısı öyle.
Yemedim henüz :KK43: ama artık benimde umrumda olmayacak herkes ne hali varsa görsün bu zamana kadar boşuna demişim. İçimde büyük pişmanlık var. Salak kafam zaten o benim rakibim şu an ne diye söylüyorduysam...

En sevdiğiniz insan da olsa bu kadar dipdibe vıcık vıcık ilişkiler eninde sonunda patlar zaten, mesafe iyidir.

Benm bildiğim kim daha ugun fiyat verirse o kazanır klavye ihalesini. Ayrıca adliyeler genelde f klavye kullanıyor
Görümcem katip ondan biliyorum. Kensisi çaşılırken klavye de almadı. Elinde ne varsa onu kullandı. Q klavyesinin üstüne etiket yapıştırıp pcden fe çevirdi.
Ötekş konuya gelince sizde attığınız her adımı anlatmayın. Böyle fesatlar piyasada çok malesef.

Eltimi anlatmışsiniz tam olarak oda öyle asla kendi yaptıklarını anlatmaz kendi herşeyi bilmek ister sorduğunda da kıvır söyleyecektim hı öyle oldu düpedüz fesat kuzeniniz.☺️

Eltimi anlatmışsiniz tam olarak oda öyle asla kendi yaptıklarını anlatmaz kendi herşeyi bilmek ister sorduğunda da kıvır söyleyecektim hı öyle oldu düpedüz fesat kuzeniniz.☺️
Ben bu insanları anlayamıyorum zaten nasıl böyle oluyorlar çok çok garip.

Benm bildiğim kim daha ugun fiyat verirse o kazanır klavye ihalesini. Ayrıca adliyeler genelde f klavye kullanıyor
Görümcem katip ondan biliyorum. Kensisi çaşılırken klavye de almadı. Elinde ne varsa onu kullandı. Q klavyesinin üstüne etiket yapıştırıp pcden fe çevirdi.
Ötekş konuya gelince sizde attığınız her adımı anlatmayın. Böyle fesatlar piyasada çok malesef.
Ben bunun bölümünü okudum zaten hem lise hem üniversitede biliyorum yani ne olduğunu. Benimde elimde klavye var ama kendi bulunduğum şehrin adliyesi çok başka bir klavye kullanıyor model olarak ki ben bu yüzden ilk başvurduğum ilanda evde yazdığımın 30 vuruş altını yazmıştım.

ikiniz de atanın yarışınız bitsin, bundan sonra guzellik olsun olmaz mı öyle.
Şu zamana kadar hep bunu diledim ben zaten. Konuşmalarımız esnasında. Bile kendisine bu şekilde her mesaj atışımda asla karşılık göremedim hatta kaç defa denedim onu yine karşılık göremedim. Yani siz bir insana inşallah beraber ataniriz dediğinde karşı tarafın onaylamasını beklersiniz değil mi "aynen, inşallah, umarım öyle olur" gibi ama yok yani bunda tık yok. Bende bu durumdan anlıyorum ki biz aynı anda atansak keşke ilk ben atansaydim diye düşünecek bu.

Sizin iyi olmanızı istemiyor. Kıskançlık var, araya mesafe koyun. Ogrendiklerinizi söylemeyin. Belkide sizinle yarışıyor. Sizden önce atansa işe girse nolur acaba onu merak ettim? Sanki sizi hayatından çıkarır
Yani hayatından çıkaracağını zannetmiyorum da çünkü biz teyzemlerle çok fazla yakınız başka kimsemiz yok zAten. Yani kuzenimle de kendimi bildim bileli hep dip dibeydik. Uzaklaşmayiz sanmıyorum.

Malesef böyle insanlar var etrafımızda. Kuzeniniz değil arkadaşınızda olabilir bu. Özellikle bu iş arama dönemlerinde en yakın arkadaşım dediğim kişinin hiç bir başvurusunu bana söylememesini, ama benim ne görüyosam ne kurs alıyosam söylediğimi hatırlıyorum. Ama ben yine söyledim, onun işe girmesinin bana ne zararı olabilir ki dedim. Ondan önce ve çok daha iyi bir kurumda ben işe girdim çok şükür. Benim çalıştığım kurumda işe alınması için mülakatlara bile çalıştırmıştım fakat alınmadı. Yaptığınız hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz merak etmeyin

Malesef böyle insanlar var etrafımızda. Kuzeniniz değil arkadaşınızda olabilir bu. Özellikle bu iş arama dönemlerinde en yakın arkadaşım dediğim kişinin hiç bir başvurusunu bana söylememesini, ama benim ne görüyosam ne kurs alıyosam söylediğimi hatırlıyorum. Ama ben yine söyledim, onun işe girmesinin bana ne zararı olabilir ki dedim. Ondan önce ve çok daha iyi bir kurumda ben işe girdim çok şükür. Benim çalıştığım kurumda işe alınması için mülakatlara bile çalıştırmıştım fakat alınmadı. Yaptığınız hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz merak etmeyin
Çoook çook haklısın dediklerinizin aynısını ben yaptım asla bir şeyi saklamam gizlemem ki sonuçta düşmanım değil benim kuzenim kardeşim gibi onun da iyi bir yerlere gelmesini isterim. Ama sonunda herkes kendi kalbinin ekmeğini yiyor

Merhaba hanımlar. Konu kuzenim ve teyzemle ilgili. Kuzenimle hem lisede hem üniversitede aynı okullarda aynı bölümde okuduk. Yani çalışacağımız alanlar aynı. Kpss ye girdik falan şu an ilan bekliyoruz başvuru yapmak için. Ama kuzenim bir huyu var bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten böyle mi kestiremiyorum. Ben genelde bu ilanla alakalı işle alakalı mülakatla alakalı bilgiler öğrendiğimde kuzenime de söylüyorum. Sürekli onunla paylaşıyorum yani ama bu son zamanlarda fark ettim ki o benden gizliyor sanki. Mesela geçen haftalarda arkadaşıyla kamu kurumuna gidip bu ilanla ilgili bir çok şey sormuş ama bana asla söylemedi. Annemle teyzem konuşurken, annem kızın nerde diye sorunca teyzem şuraya gitti dedi. Sonrasında ben kuzenime yazdım gitmişsin şuraya diye o da evet aynen bunu bunu sormak için gittim diye. Ayrıca sorduğu şeyler de kesin olarak bilinen şeyler ama ben sorunca kıvırdi. Öncesinde de bu mülakat için klavye bakmaya gitmiş arkadaşıyla (ki bende arıyordum klavyeyi biliyordu yani alacağımı) hatta bu klavyeyi ben ona söylemiştim bu klavye kullanılıyor diye. Ama sonradan klavye modelini daha bilmeden arayıp taradigi için bulamamis. Klavye konusu açınca kendisi üç dört gün sonrasında dedi bulamadı diye. Bence bulamadığı için söyledi. Bu arada biz her gün az da olsa konuşuruz. Daha sonra ben babamla bakmaya gittim bulduk da ve kıyamadıgim için ona da yerini söyledim. Aslında söylememek istemiştim. Yani kuzenim sürekli böyle biseyleri hep saklama derdinde sanki benim atanmamı istemiyor gibime geliyor. Teyzem de dün annemle konuşunca askeriyede memur alımı varmış ama gerçi bugün son günmüs dedi üstelik dün akşam saat on buçukta !. Biz ne zaman çarşıya gidecek olsak bunlar bir heyecanlaniyor korkuyor. Kıyafet alacağız diye. Gerçekten abartısız herr zaman bu oluyor. Sürekli aramalar vs. Oysa ki biz aldığımız hiçbir şeyi saklamayız hatta kendimiz söyleriz. Ama bunlar hep kendileri biseylerden yararlansın istiyorlar gibi. Hayır yani ben mi yanlış anlıyorum yoksa bunlar mı kötü niyetli bir türlü karar veremedim. Sizce ben yanlış mı düşünüyorum ?
Yani şu hayatta bu kadar ciddi sorunlar varken kuzeninizin yaptıkları çok masum bence...demekki söylemek istemiyor her şeyini.. . mesafe koyun olsun bitsin nedir yani

Back