Sizce korkmalı mıyım?

Yani ben tanımadığım etmediğim adama değil numaramı vermek bana bu kadar soru sormasına bile izin vermem zaten.Güzel bir tersler sonrada kalkar giderim.Bana sanki sende çocuğu beğenmişsinde,istemem yan cebime koy yapıyomuşsun gibi geldi.
Madem numaranı verdiğine pişmansın engelle numarasını ulaşamasın sana.Neyi beklediğini anlamış değilim? Sen yazma diyince yazmayacak bir tipe benzemiyor.

Kendisi nasıl olsa birkaç hafta sonra unutur ya da siler diye düşündüm, o yüzden en başta engel koymaya gerek duymadım. 1 aydır hiçbir şey yapmıyorum, sadece gözlem modundayım. Bir ara profil fotoğrafı gitti, ben de beni sildiğini düşünüp sevindim. Daha sonra tekrar koydu. Bu 1 ay içinde yaklaşık 2-3 sefer profil fotoğrafını kaldırıp aynı fotoğrafı tekrar koydu. ( Onun beni sildiğini düşünmemi ve ona yazmamı, sormamı istiyor.) Bunu fark ettikten sonra hala umudu kesmediğini anladım. Tamamen umudu kesmesi için 10 gün önce engel koydum. Hem telefon rehberinden, hem de whatsapp üzerinden engel koydum, daha sonradan iki telefonunu da sildim. Ama ikinci telefonunun whatsapp'ı olmadığı için ikincisinin whatsappına engel koyamadım (çünkü o zaman yoktu). Ben engel koyduktan sonra bana ulaşabilmek için ikinci telefonuna da whatsapp indirmiş, 2 gün sonra ikinci telefonundan oluşturduğu whatsapp üzerinden bana şu mesajı yazıyor.
"Merhaba nasılsın beni engellemişsin galiba anlamadım XD, hal hatrını soracaktım bir baktım engel, diğer numaradan kötü birşey yapmadım da anlamadım."
"Bu arada iyisindir umarım"
"Bu arada yazmadığım için engellediysen anneannem ameliyat vs geçirmişti o yüzden bazı sorunlarım vardı."
Bu arada adım ...... idi, rahatsız ettiysem kusura bakma bu arada sadece merak ettim içim rahat etmedi de o yüzden."

Görüldü atmadım. Yazmadım. Cevap vermedim. Görmezden geldim. Bir kaç ay sonra zaten unutur (diye umuyorum). Şu an sadece kendi saflığıma ve pasifliğime kızıyorum. Saat sorusuna cevap verdikten sonra görmezden gelmem gerekiyordu.

İlgi hoşunuza gitmiş bir sürü soruya cevap vermişsiniz üstelik telefon numaranızı vermişsiniz.

Bunu da geçtim engellemek yerine sürekli adamın wp durumlarını kontrol edip size yazmasını ummuşsunuz.

Biz ne yazalım ki anlamadım.

İstemem yan cebime koy sendromu gerçekten.

Wp durumunu kontrol etmemin sebebi, önce karşı tarafın beni silmesini istememdi fakat bunun işe yaramadığını görünce engel koymayı uygun buldum. Çünkü öbür türlü medet ummaya devam edecek.

Eğer farklı bir telefon numarasıyla ulaşmaya kalkarsa da rahatsız olduğumu belirtirim, en kötü ihtimal telefon numaramı değiştiririm.

Bastan niye bu kadar uzatmasina izin verdiniz ki ,siz de ona kapı açmış izlenimi vermişsiniz

Ben korkulacak bir durum görmedim.Tanışmak istemiş ve sizden cevap aldıkça sizin de gönlünüz var diye daha çok soru sormuş.Sapık olsa peşinizden gelir ,takip eder ya da karanlık ve ıssız ortamda taciz ederdi. İki metre öteden konuşmuş sizi rahatsız etmemek için zaten.
Yerimde olsanız ne yapardınız demişsiniz. Hoşuma gittiyse tanımaya çalışırdım yok gitmediyse de pişmansam telfon numarası verdiğime, engeller geçerdim.

Ay Eskişehir’de bana da yer soran birisi buralı mısınız, yabancı gibi duruyorsunuz vs demişti. Kusura bakmayın acelem var deyip uzaklaşmıştım. “Türk kızı gibi durmuyorsun” diyerek bizi tavlayacaklarını mı sanıyor bu salaklar?

Her hareketinizle hatalısınız. Konuşmanız, bu kadar çok soru sormasına izin vermeniz bide üstüne telefon numaranızı vermeniz... Bunları yapmadan önce düşünecektiniz sapıkmı, psikopatmı diye üzgünüm ama dost acı söyler.
Abin, baban varsa bıdaha o sokaktan gecegin zaman yanında birilerini görsün en azından belki senden uzaklaşmasına sebep olur

simdi seni korkutmak istemiyorum ama bazı suca meyilli insanlarda seytan tuyu denen sempatiklik oluyor ve insani bir sekilde konuşturup istediklerini yaptırabiliyorlar. bu ozellik antisosyal kisilik bozukluğu dediğimiz psikopatlık olarak bilinen kisilerde de oluyor. bu tarz insanlar tabiri caizse feleğin çemberinden geçtiği icin, insan sarrafı oluyorlar ve hangi insani nasıl manipüle edeceklerini biliyorlar. hapishanelerde bu tarz insanlar oluyor, genelde cekici oluyorlar. hatta anlatan kisi şöyle bir ornek vermişti; hapiste bu tarz eğilimleri olan bir kisi belki 20 kisilik bir hapishane gorevlisi ya da sağlık gorevlisi gordugunde içlerinden kimin hapishaneye kendisi icin uyusturucu getirebileceğini tespit edebilir ve o kisi uzerinde calisir. biz de eğer suclu bir insan size aniden çok sempatik gelmeye başlıyorsa kendinizi sorgulayın demislerdi :))

İnsan bazen nasıl davranacağını bilmiyor keşke demek yerine bu bana bir tecrübe oldu diyebilmeliyiz. Olabilir anlık ne yaptığını bilmiyor olabilirsin bir dahakine daha temkinli davranırsın olur biter.

Cok mantıklı ama Türkiye’de yaşıyoruz ben ürkütücü buldum

hadi o detay sormuşta sen neden tüm sicilini döktün ortaya ne kadar saçma bi hareket benim kocam bu kadar soru sormadı evlenirken kesinlikle uzak dur

bende böyle durumlarda tersleyemiyorum, yapım gereği çekindiğim, korktuğum da belli oluyor. ama numaramı da vermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…