- Konu Sahibi askbocugum
çok begendim
güle güle kullan
güle güle kullan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım teşekkür ederimçok begendim
güle güle kullan
çook güzel güle güle kullaanın..benmde salon takımım beyaz.çok beğenerek aldım.ewimi yerleştirdim.yolda bile hafif lekeler olmuş.bide ben inanılmaz takıntılıyım.silip durdum daha ew yerleşmeden.şimdiden dşünüyorum nasıl kullnacaımı. bide leke tutmayan kumaş diye aldık.ama adamlar yerleştirirken kirlemiş bileçok dikktli kullnamak gerekiyo .ama beyaz salonun hawası bi başka.
![]()
çok begendim
güle güle kullan
Böcüğüm koltuk takımın şahane bayıldım valla,
çok şık bir seçim yapmışsın güle güle kullan canım.
teşekkür ederim canım saolmodern güzel koltuk takımı seçmişsiniz. iyi günlerde kullanın.
çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Evinede yarleşmişsin. Ağız tadıyla otur inşallah. Eh bugün temmuzun 21 yeni resimleri eklersin artık![]()
çok güzel modern güle güle oturmak nasip olsun inşallah...
Çok beğendim Doğtaş mı?
bir yada 2 hafta içinde Rabbim nasip ederse yeni evime taşınıcam evlenirken bi takım koltuk almıştık şimdi onları oturma odasına koyucam bugün salonum için koltuk takımı aldım gezim dolaştım en çok içime bu sindi bunu beğendim sizce nasıl
rengi BEYAZ DEĞİL yalnız en alttaki kahverengi ve kelebekli olan kumaştan olucak koltuklar ve berjerleri kahverengi puf ve 2 li koltuğun arka yastıkları en son resimdeki kelebekli kumaştan olucakEki Görüntüle 216471 Eki Görüntüle 216472 Eki Görüntüle 216473 Eki Görüntüle 216474 bunlar berjerleri ama bu renk deil Alttaki kahverengiden olucak takımda BEYAZ İSTEMEDİM bu renklerde olucak
bide pufu kelebekli kumaştan olucakEki Görüntüle 216475 rengi bu renk olucak takımın
en baştaki üçlü olarak aldım bi ikili iki tane berjer ve puf aldım![]()