• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce koltuk takimim nasıl ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

askbocugum

gomşumuz oluyoda bizim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
6.071
2
156
Diğer
bir yada 2 hafta içinde Rabbim nasip ederse yeni evime taşınıcam evlenirken bi takım koltuk almıştık şimdi onları oturma odasına koyucam bugün salonum için koltuk takımı aldım gezim dolaştım en çok içime bu sindi bunu beğendim sizce nasıl :52::52::69::69::69:
rengi BEYAZ DEĞİL yalnız en alttaki kahverengi ve kelebekli olan kumaştan olucak koltuklar ve berjerleri kahverengi puf ve 2 li koltuğun arka yastıkları en son resimdeki kelebekli kumaştan olucak $Fotoğraf0073.webp$Fotoğraf0074.webp$Fotoğraf0075.webp$Fotoğraf0076.webpbunlar berjerleri ama bu renk deil Alttaki kahverengiden olucak takımda BEYAZ İSTEMEDİM bu renklerde olucak
bide pufu kelebekli kumaştan olucak$Fotoğraf0078.webprengi bu renk olucak takımın
en baştaki üçlü olarak aldım bi ikili iki tane berjer ve puf aldım :69::69::69:

Son düzenleme:
resimleri mağazada çektim temmuzun 20 sinde gelicek ozamanda inşallah kendilerini çekip koyarım yeni evimde:52::52::31::31::31:

oy oy oyy maaşallahhh :16: takımı çok beğendim canım gerçekten güle güle kullan canım arkadaşım :70:

kuzum saol canım benim inşallah hep güzel günler gösterir Rabbim hepimize sen ne yaptın başladınmı temizliğe

hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah :80: bu sene çok moda beyaz renk mobilyada ama berjerlerini keşke renkli alsaydın yada salonuna mı uydurdun bilemiyorum gerçi siyahla beyazda çok uyumlu renkler evine gelsin bakalım :16:

kesinlikle çok güzeller..Çünkü aynılarını kendi evim için seçtim. Birde siyah berjerlere takım bir orta sahpa var çok güzel oluyor doğrusu

hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah :80: bu sene çok moda beyaz renk mobilyada ama berjerlerini keşke renkli alsaydın yada salonuna mı uydurdun bilemiyorum gerçi siyahla beyazda çok uyumlu renkler evine gelsin bakalım :16:

saol canım ama rengi beyaz olmıcak orda örnekte kahverengi bi örnek kumaş varya o renklerde olcak berjerlerde kahverengi bitek pufla 2 li koltuğun arka yastıkları kelebekli olan beyaz kumaştan olucak beyaz koltuk almaya güvenemedim açıkçası neredeyse 3 senelik evliyim ve çalışıyorum güvenemedim çok kirlenir diye ondan kahverengi yaptırıyorum:16::16::16:

kesinlikle çok güzeller..Çünkü aynılarını kendi evim için seçtim. Birde siyah berjerlere takım bir orta sahpa var çok güzel oluyor doğrusu

gerçektenmi memnunmusun omarım gelince evimdede güzel dururlar diğer renkle 2 tane sehpam var şuan oturduğum evde bide bunun pufunu aldım o yüzden sehpalara hiç bakmadım canım ama çok güzeller vardı:71::71:

beyaz köşe takımı harikaymış ama bende bayz bir takım almıştım pek zahmetli oluyor. birisi oturduğunda gözünün içine bakıyorsun amann çay dökülmesin diye:)

beyaz köşe takımı harikaymış ama bende bayz bir takım almıştım pek zahmetli oluyor. birisi oturduğunda gözünün içine bakıyorsun amann çay dökülmesin diye:)

ewet canım beyaz kullanmak çok zor oyüzden beyaz yaptırmadım resimlerin en altındaki renklerden yaptırıyorum:34::34::34:

kuzum saol canım benim inşallah hep güzel günler gösterir Rabbim hepimize sen ne yaptın başladınmı temizliğe

amin canım :70: temizlik bugün başladı canım 2 bayan geldi temizliğe onlar yeni evdeler şuan. ya diloş ben idrar yollarımı üşüttüm sanırım zor yürüyorum ağrıdan :50:

amin canım :70: temizlik bugün başladı canım 2 bayan geldi temizliğe onlar yeni evdeler şuan. ya diloş ben idrar yollarımı üşüttüm sanırım zor yürüyorum ağrıdan :50:

onlar evdede sen nerdesin bacım niye yalnız bıraktın üstünkörü yaparlar valla başlarında dur kıı
noldu kuzum geçmiş olsun nerde üşüttün bacım ayaklarını sıcak suya falan koy doktora gittinmi canım:59::59:

Back
X