- 2 Haziran 2023
- 14
- 4
- 31
- Konu Sahibi strawberry186
merhaba kızlar. ben ilk kez bir konu açıyorum. 2 senelik evliyiz. eşim özel günlere doğum günlerine falan çok önem vermeyen birisi. evlendikten sonraki doğum günümde çalışmıştı, eve de çok geç geldi ben o gün annemlerde kaldım. hafta sonu telafi ederiz dedi ama hafta sonu markete gidip sıradan alışveriş falan yaptık. ben eve gelince ağladığım için üzüldü ve bir daha böyle olmayacak dikkat edeceğim dedi. bu yıl doğum günümde ise ne yapacağını bilmediğini söyledi. bir tatil planladı ama o da maalesef iptal olmak zorunda kaldı işleri nedeniyle. sonrasında doğum günümde evde konsept falan yaptı masamızı mumlarla süslemiş vs. yemek yedik sonrasında kayınvalidemlere gittik o gün. ben çiçek istediğimi söyledim akşam dönerken çiçekçi aradı kapanmıştı istersen merkeze gidip arayalım dedi ben de çok zorlama gibi geldiği için istemedim. eşim aslında düşüncelidir yani bana çok iyi davranıyor ama böyle çok ince ruhlu değil gibi. ben ne yapacağımı bilemiyorum sizce eşimi bu haliyle kabul mu etmeliyim yoksa durumları ben mi abartıyorum? evde bana yardım etmeye çalışır, yani bişey rica ettiğimde reddetmez. ama ben biraz daha romantik ve düşünceli olmasını istiyorum. bazen nankörlük mü ediyorum diye de düşünmüyor değilim kızlar.