- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
Arkadaşlar yaklaşım 12- 13 yaşlarında yaşımın verdiği salaklık ve merakla parmağımı cinsel organıma sokmuştum. Hiç bir acı hissetmedim sonra uyudum sabah kalktığımda iç çamaşırımda kan vardı regli kanıdır diye umursamamıştım. Şimdi 19 yaşındayım ve aklıma takıldı acaba benim o zaman kızlık zarım mı bozulmuştu acı hissetmediğim için bence bozulmadı ama sizce bozulmuş mudur?
12 13 yaşında ne kadar olgun olabilirim onun açıklamasını senden bekliyorum yıllar önce bir şey yapmışım ki bu konular ve bakirelik hakkında o zaman en ufak bir bilgim olmadığı için sordum.
Anneniz bebekleri leyleklerin getirdigini de anlattı mıAnnem doktor o anlatmıştı,okulda kız çocuğunun birisi arkadaşlarıyla itişirken masanın sivri tarafına denk gelip kızlık zarı zarar görmüş,siz parmağımı soktum diyorsunuz. İlk mesajınızda tedirgin bir havanız vardı şimdi bir rahatlık görüyorum. Eğer bu durum sizin için önemsizse merak etmeseydiniz boş yere kafanızı karıştırmayın. Çok merak ettiyseniz de doktora gidin neyinden utanıyorsunuz?
Mesaj tekrarıAnnem doktor o anlatmıştı,okulda kız çocuğunun birisi arkadaşlarıyla itişirken masanın sivri tarafına denk gelip kızlık zarı zarar görmüş,siz parmağımı soktum diyorsunuz. İlk mesajınızda tedirgin bir havanız vardı şimdi bir rahatlık görüyorum. Eğer bu durum sizin için önemsizse merak etmeseydiniz boş yere kafanızı karıştırmayın. Çok merak ettiyseniz de doktora gidin neyinden utanıyorsunuz?
Anneniz bebekleri leyleklerin getirdigini de anlattı mı
Hangi doktor böyle bilimsellikten uzak birşey anlatır? 3 yaşında falansaniz, konu sahibi gibi seyler yapmamaniz için anlatmıştır olsa olsa.. Çünkü annenizle meslektas olan bir doktor bana spekulum taktı ve zara hiç birşey olmadi, konu sahibinin tabiriyle bozulmadı. Umarım spekulumun ne olduğunu biliyorsunuzdurNe tarafa doğru gülüyoruz?
Hangi doktor böyle bilimsellikten uzak birşey anlatır? 3 yaşında falansaniz, konu sahibi gibi seyler yapmamaniz için anlatmıştır olsa olsa.. Çünkü annenizle meslektas olan bir doktor bana spekulum taktı ve zara hiç birşey olmadi, konu sahibinin tabiriyle bozulmadı. Umarım spekulumun ne olduğunu biliyorsunuzdur
hahahaha birisi demis bu neyin kafasi parmak falan:) ulen ben korkumdan kocamla olamadim harbiden bu neyin rahatligiNe rahat bi başlık ya
Kulagima parmak soktum sizce bozulmus mudur? Ahhahaah ilahi yaaBozulsa ne olur bozulmasa ne olur, öff kulak zarı bu kadar ilgi çekmiyor valla. O daha önemli halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?