Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

Herkesin yaşadığı ortam çok farklı senin için önemsiz olan şeyden şu an türkiye de bir kız daha öldü benim öyle bir durumum yok ancak benim için önemli bir durum.

Siz bunu önemsedikçe daha çok kişi olur. "Türkiye farkı" derken? Memnun gibisin bu farktan.

Kızlık zarı elbette parmakla bozulabilir ama siZinki bozulmuş m burdan belli olmuyor doğrusu.

Bozulsa bile tam bozulmamistir.
Yani iliskiye girdiginde kanama ihtimali yuksek.
Bende bekarken kizlik zarini hemen bozulan bisey zannedip dikkatli davraniyordum ama evlenince anladim ki oyle hemen bozulmuyor. Bozulsa bile bazi damarlar vs tam zedelenmediginden diger iliskide kanama yine oluyor.

Şu tür konularda neden dalga geçiliyor, bu kişi için önemli ki sormuş. İyice siracesi kaydı şu kk nın.
Sizin için önemsiz olan bir konu başkası için önemli olamaz mı.
Zarar vermiş olabilirsiniz, en iyisi gidip muayene olun içiniz içinizi yemesin.

Turkiye ile alakasi yok once kafalar degissin.
Bakis acisini degistiremeyen insani Miami'ye de koysan ayni. Anlatabildim insallah.
Bir de boyle kadinlar kendileri gibi erkek cocuk yetistiriyor. Bir nesil daha gelismekten geri kaliyoruz.
Nasıl çocuklar yetiştiriyormusuz. Sizin için önemsiz, başkaları için önemli. Benim için erkeğinde kadının da evlenmeden önce ilişki yaşamamış olması önemli. Çocuklarımı da öyle yetistiricem size ne.

Kızlar yorumlarımızı görüşlere saygı duyarak yaparsak daha iyi olur.
Kızlık zarı önemli veya değil.
Arkadaşın sorununu buradan tespit etmemizi beklemesi bence trajikomik. Buna odaklanıp cevaplarımızı öyle vermeliyiz.
Birbirimizi eleştirip yererek sadece kalp kırar ve kutuplaşırız. Bu da hiç iyi olmaz.

Kizlik zari onemlidir ya da degildir bu konu kisiden kisiye degisir. Bu konuda kimsenin karsi gorusteki bir insani ikna edebilecegini de sanmam. Bos polemik mevzusu. Her iki goruse de saygi duymak lazim.

Fakat kizlik zarim bozulmus mudur, hamile kalmis miyimdir gibi konular acan insanlar ne kafayla aciyor ben bunu anlayamiyorum.
Su konu net ki dr a gitmeden burada ki insanlarin yorumlariyla ne hamile kaldigini ne de kizlik zarinin bozulup bozulmadigini bilemezsin. Ya dr a gideceksin ya da evlendigin zaman kocanla birlikte ogreneceksin.
Ha bi de kizlik zarina onem veriyorsan kendini parmaklamayacaksin arkadasim sonra savunmalarin da bos oluyor kusurabakma

bir doktora görün için rahat etsin;kadın dogumcuya gıt rutın kontrol yaptır ve bahset dusuncenden zaten hemen anlar doktor
bence bozulmamıstır cunku o anda ve sonrasında bıraz acın olurdu ve anlardın

regl taklıtı yapan bı kızlık zarı gormedım ben

bı sabah regl dıye uyanıp 7 yıl sonra acaba kızlıktan mı demek de cok enteresan...

Orkid takarak nasil geziliyor kizlar ben o h anlamadim. Benim de ilk geceden sonra kanamam oldu ama durduj yere kanamadi. Ikinci iliskiye girdigimde cok hafif yine kan geldi. Ama iliskiye girmedigimde oyle orkid takip iki gun oyle dolasmami gerektirecek bisi olmadi sizde nasi oldu anlamadim.
Oraya zorlayici zedeleyici birsey girmedigi surece kendi kendine nasi kanar ? Regl ile karistiriyor olmayasiniz ?

Emin ol cok ciddiyim canim ve oyle bisey ki ufak bi aci bile hissetmedim esim saolsun cok anlayışli birisi oyle hizli bi sekilde de birlikte olmadik ama ilk gecem ve sonraki gun yani 2 gun orkid taktim yikandim 2 gun sonra da adetlendim yani karıştırmamiz imkansiz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…