Herkesin yaşadığı ortam çok farklı senin için önemsiz olan şeyden şu an türkiye de bir kız daha öldü benim öyle bir durumum yok ancak benim için önemli bir durum.
aslında en önemlisi oBozulsa ne olur bozulmasa ne olur, öff kulak zarı bu kadar ilgi çekmiyor valla. O daha önemli halbuki.
Ben doktorumKaldı ki burada kimse dr degil organını muayene etme imkanımız da yok bence bi dra sorsanbunu daha net cevap alırsın.
Cnm tamam da muayene etmen lazım dimiBen doktorum
Nasıl çocuklar yetiştiriyormusuz. Sizin için önemsiz, başkaları için önemli. Benim için erkeğinde kadının da evlenmeden önce ilişki yaşamamış olması önemli. Çocuklarımı da öyle yetistiricem size ne.Turkiye ile alakasi yok once kafalar degissin.
Bakis acisini degistiremeyen insani Miami'ye de koysan ayni. Anlatabildim insallah.
Bir de boyle kadinlar kendileri gibi erkek cocuk yetistiriyor. Bir nesil daha gelismekten geri kaliyoruz.
Aynen :)Kizlik zari adet gibi de olabiliyor canim benim kizlik zarim 2 bucuk gun kanadi orkid takarak gezmistim hep
Emin ol cok ciddiyim canim ve oyle bisey ki ufak bi aci bile hissetmedim esim saolsun cok anlayışli birisi oyle hizli bi sekilde de birlikte olmadik ama ilk gecem ve sonraki gun yani 2 gun orkid taktim yikandim 2 gun sonra da adetlendim yani karıştırmamiz imkansiz cnmOrkid takarak nasil geziliyor kizlar ben o h anlamadim. Benim de ilk geceden sonra kanamam oldu ama durduj yere kanamadi. Ikinci iliskiye girdigimde cok hafif yine kan geldi. Ama iliskiye girmedigimde oyle orkid takip iki gun oyle dolasmami gerektirecek bisi olmadi sizde nasi oldu anlamadim.
Oraya zorlayici zedeleyici birsey girmedigi surece kendi kendine nasi kanar ? Regl ile karistiriyor olmayasiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?