• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

Arkadaşlar yaklaşım 12- 13 yaşlarında yaşımın verdiği salaklık ve merakla parmağımı cinsel organıma sokmuştum. Hiç bir acı hissetmedim sonra uyudum sabah kalktığımda iç çamaşırımda kan vardı regli kanıdır diye umursamamıştım. Şimdi 19 yaşındayım ve aklıma takıldı acaba benim o zaman kızlık zarım mı bozulmuştu acı hissetmediğim için bence bozulmadı ama sizce bozulmuş mudur?

Aç bi bakalım :işsiz:

12 13 yaşında ne kadar olgun olabilirim onun açıklamasını senden bekliyorum yıllar önce bir şey yapmışım ki bu konular ve bakirelik hakkında o zaman en ufak bir bilgim olmadığı için sordum.

Hanfendi ben size neden yaptınız mı diyorum öyle bir şey benim haddime mi? Ben sadece tutarsız olduğunuzu söylüyorum. Bu durumu iki şekilde karşılayabilirsiniz. Ya sizin için önemlidir ya da değildir. Ama iki durumda da muayene olup bilgi sahibi olmak en mantıklı olanı.

Ayrıca 12-13 yaşınızda bilgi sahibi değilsiniz ama yetişkin bir kadın olduğunuzda bence kendi bedeniniz hakkında biraz bilgi sahibi olsanız iyi olur. Kötü niyetle demiyorum,gerçekten muayene olmak gerekiyor.

Kızlık zarı öyle kolay bozulmuyor ..bozulmakta ne biçim bir lafsa :stop:neyse öyle hemen bozulacak bisey değil.sahsen ben kaç denemeden sonra kan geldi.o da iki üç damlaydı....sonra anladım ki bu çoğu bayanın söylediği yok düştüm de oldu yok oturdum da oldu vs vs hepsi yalan:KK67: madem bisey yaşıyorsun arkasında dur dimi.cok kurcalama.daha yaşın 19....

Zedelemişsin ama tamir edilebilir düğün dernek öncesi. Bir de bu neyin kafası anlamadım parmak falan:silah:

Annem doktor o anlatmıştı,okulda kız çocuğunun birisi arkadaşlarıyla itişirken masanın sivri tarafına denk gelip kızlık zarı zarar görmüş,siz parmağımı soktum diyorsunuz. İlk mesajınızda tedirgin bir havanız vardı şimdi bir rahatlık görüyorum. Eğer bu durum sizin için önemsizse merak etmeseydiniz boş yere kafanızı karıştırmayın. Çok merak ettiyseniz de doktora gidin neyinden utanıyorsunuz?
Anneniz bebekleri leyleklerin getirdigini de anlattı mı :D

Annem doktor o anlatmıştı,okulda kız çocuğunun birisi arkadaşlarıyla itişirken masanın sivri tarafına denk gelip kızlık zarı zarar görmüş,siz parmağımı soktum diyorsunuz. İlk mesajınızda tedirgin bir havanız vardı şimdi bir rahatlık görüyorum. Eğer bu durum sizin için önemsizse merak etmeseydiniz boş yere kafanızı karıştırmayın. Çok merak ettiyseniz de doktora gidin neyinden utanıyorsunuz?
Mesaj tekrarı

Varliginin bir faydasi olmayan zarin yoklugunun da bir zarari olmaz. Namus küçük bir et parçasıyla da ölçülmez. Kafa yorduguna degmez

Ne tarafa doğru gülüyoruz?
Hangi doktor böyle bilimsellikten uzak birşey anlatır? 3 yaşında falansaniz, konu sahibi gibi seyler yapmamaniz için anlatmıştır olsa olsa.. Çünkü annenizle meslektas olan bir doktor bana spekulum taktı ve zara hiç birşey olmadi, konu sahibinin tabiriyle bozulmadı. Umarım spekulumun ne olduğunu biliyorsunuzdur

Hangi doktor böyle bilimsellikten uzak birşey anlatır? 3 yaşında falansaniz, konu sahibi gibi seyler yapmamaniz için anlatmıştır olsa olsa.. Çünkü annenizle meslektas olan bir doktor bana spekulum taktı ve zara hiç birşey olmadi, konu sahibinin tabiriyle bozulmadı. Umarım spekulumun ne olduğunu biliyorsunuzdur

geçtiğimiz aylarda konuştuk,bilimsellikten uzak olduğuna karar verecek durumda olduğunuzu zannetmiyorum. sizin bedeninizle ilgili bir ayrıntıyı da merak etmiyorum. annem olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatacak kadar çiğ ve bilgisiz bir doktor değil. siz de "bozulma" ile zarar görme arasındaki küçük farkı öğrendikten sonra annemin bilimsellikten uzak şeyler anlattığı ile ilgili konuşabilirsiniz. iyi günler.

E parmagini zokmussan bozulmustur elbet ne bekliyorsun ki? Tobe est

Kaldı ki burada kimse dr degil organını muayene etme imkanımız da yok bence bi dra sorsanbunu daha net cevap alırsın.

Doktoru böyle şeyler için meşgul etmeye ne gerek var ya? Ben doktor olsam hem kızar hem de gülerdim.

Back