Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

Giderinden biraz utangaçlık var gitmek istemiyorum bir arkadaşa sordum o parmakla olmaz filan dedi size de sorayım dedim :)

Kadın Dr. seçersin hem sağlıkta utanacak birşey yok, senide konuşarak rahatlatır..boşuna kendini yiyip bitirme varsayım için..sevgiler.

Giderinden biraz utangaçlık var gitmek istemiyorum bir arkadaşa sordum o parmakla olmaz filan dedi size de sorayım dedim :)

Annem doktor o anlatmıştı,okulda kız çocuğunun birisi arkadaşlarıyla itişirken masanın sivri tarafına denk gelip kızlık zarı zarar görmüş,siz parmağımı soktum diyorsunuz. İlk mesajınızda tedirgin bir havanız vardı şimdi bir rahatlık görüyorum. Eğer bu durum sizin için önemsizse merak etmeseydiniz boş yere kafanızı karıştırmayın. Çok merak ettiyseniz de doktora gidin neyinden utanıyorsunuz?

Diyelim ki bozulmus
Cidden merak ediyorum.
Diyelim ki bozulmus (bozulmak cok cirkin bir ifade bu arada) ne yapacaksiniz? Yani merakinizi gidermeniz hayatinizda neyi degistirecek?
Cidden merak ediyorum.

Canım benim için önemli yetiştiğim aile yapısı dolayısıyla bazıları için çok normal bazıları için ölüm kalım meselesidir benimki ikiside değil ama herkes ailesinin nasıl olacağini seçemiyor.

Tamam iste diyelim ki artik hymenin yok, ne yapacaksin?
Ayrica ailen nerden bilecek yani acip vajinana bakacak degiller ya (zaten gorunmuyor)
Bunca yildir varliginin sana bir faydasi, yoklugunun da zarari olmayan bir zardan sozediyoruz, ustelik artik yoksa yoktur, yani geri tamir edemezsin, bunun ustune kafa yormaya deger mi sence?

Ya zaten yeni ergenliğe girdiğim için düzensizdi adetim belki 1 gün belki 4 gün sürdü bilmiyorum hatırlamıyorum internette benim yaşadığım şeye benzer bir yazı görünce açıkçası direk aklıma bu geldi.

Sadece çamaşırınızda kan mı vardı? Regl gibi devam etmedi mi?
Hatırlamıyorum sadece internette biri bu şey gibi bir şey yaşamış bende merak ettim acaba bende de olmuşmudur diye nerden aklıma gelsin 12 13 yaşımda kaç gün surdu

Bozulsa ne olur bozulmasa ne olur, öff kulak zarı bu kadar ilgi çekmiyor valla. O daha önemli halbuki.
Herkesin yaşadığı ortam çok farklı senin için önemsiz olan şeyden şu an türkiye de bir kız daha öldü benim öyle bir durumum yok ancak benim için önemli bir durum.

Herkesin yaşadığı ortam çok farklı senin için önemsiz olan şeyden şu an türkiye de bir kız daha öldü benim öyle bir durumum yok ancak benim için önemli bir durum.
Yahu ne alakası var? Önemli olan zarin varlığı mı yoksa ilişkiye girmemiş olmak mı? Önce bunun bi ayrımını yap.

Kızlık zarı bozulunca regl gibi kanama olacağını mı düşünüyorsunuz cidden? Sürekli kanama olduysa regl olmuşsunuzdur.
Umarım öyledir ne kadar sürdü veya sürmedi hatırlayamadığım için sordum yoksa elbette senin gibi düşünüyorum

Biraz tutarlı olsanız? Bir mesajınızda tedirgin oluyorsunuz,sizin için önemli olduğunu söylüyorsunuz. Diğer mesajınızda "azgınlık hihihihi" diyorsunuz. Size net bir şey söylüyoruz sizin için önemli bir şeyse,ailenizin size zarar verme ihtimali varsa doktora gidip muayene olun. Daha başka ne diyelim? Kolunuzdan tutup hastaneye götüremeyiz ki. Konunuzun inandırıcılığı git gide düşüyor gözümde.

O yasta vajinana parmak sokacak kadar cinsel organini iyi taniyor muydun ya? Ben buna daha cok sasirdim. bir sey olmamistir korkma. Acimak ya da kan gelmek zorunda degil. Ille icin rahat etmiyorsa git doktora baktir.
Ama kendi kişisel gelişimin acisindan bunu onemsememen daha iyi olur. Tabii bunu onemseyecek kafada biriyle beraber olursan parmagini soktuğuna da inandiramazsin benden soylemesi.

12 13 yaşında ne kadar olgun olabilirim onun açıklamasını senden bekliyorum yıllar önce bir şey yapmışım ki bu konular ve bakirelik hakkında o zaman en ufak bir bilgim olmadığı için sordum.

Bu kadar dert ediyorsanız doktora gidin, tıpta utanma mı olurmuş?
Ayrıca kızın üstüne niye bu kadar gidiliyor anlamıyorum, ergenlikte gayet doğal bu tarz şeylerin merak edilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…