Giderinden biraz utangaçlık var gitmek istemiyorum bir arkadaşa sordum o parmakla olmaz filan dedi size de sorayım dedim :)
Giderinden biraz utangaçlık var gitmek istemiyorum bir arkadaşa sordum o parmakla olmaz filan dedi size de sorayım dedim :)
Diyelim ki bozulmus
Cidden merak ediyorum.
Diyelim ki bozulmus (bozulmak cok cirkin bir ifade bu arada) ne yapacaksiniz? Yani merakinizi gidermeniz hayatinizda neyi degistirecek?
Cidden merak ediyorum.
Ergenlik halleri biraz azgınlık şeysi biraz fen dersi kafası: DParmağının ne işi vardı orda :) ne kadar esnek diye mi merak ettin bu iş nasıl yanlışlıkla olmuş anlayamadım
Canım benim için önemli yetiştiğim aile yapısı dolayısıyla bazıları için çok normal bazıları için ölüm kalım meselesidir benimki ikiside değil ama herkes ailesinin nasıl olacağini seçemiyor.
Ya zaten yeni ergenliğe girdiğim için düzensizdi adetim belki 1 gün belki 4 gün sürdü bilmiyorum hatırlamıyorum internette benim yaşadığım şeye benzer bir yazı görünce açıkçası direk aklıma bu geldi.Sonuçta adet belli bir zaamanda ve yoğunlukta olur adet diye düşündüyseniz o zamanda normal döngünüzde olmuştur...kizlik zari kanamaları nasil oluyor hiç-bir fikrim yok ama sürekli gun içine olmaz atıyorum 5 gün devam etmez diye düşünüyorum
Sonuçta adet belli bir zaamanda ve yoğunlukta olur adet diye düşündüyseniz o zamanda normal döngünüzde olmuştur...kizlik zari kanamaları nasil oluyor hiç-bir fikrim yok ama sürekli gun içine olmaz atıyorum 5 gün devam etmez diye düşünüyorum
Hatırlamıyorum sadece internette biri bu şey gibi bir şey yaşamış bende merak ettim acaba bende de olmuşmudur diye nerden aklıma gelsin 12 13 yaşımda kaç gün surduSadece çamaşırınızda kan mı vardı? Regl gibi devam etmedi mi?
Herkesin yaşadığı ortam çok farklı senin için önemsiz olan şeyden şu an türkiye de bir kız daha öldü benim öyle bir durumum yok ancak benim için önemli bir durum.Bozulsa ne olur bozulmasa ne olur, öff kulak zarı bu kadar ilgi çekmiyor valla. O daha önemli halbuki.
Yahu ne alakası var? Önemli olan zarin varlığı mı yoksa ilişkiye girmemiş olmak mı? Önce bunun bi ayrımını yap.Herkesin yaşadığı ortam çok farklı senin için önemsiz olan şeyden şu an türkiye de bir kız daha öldü benim öyle bir durumum yok ancak benim için önemli bir durum.
Umarım öyledir ne kadar sürdü veya sürmedi hatırlayamadığım için sordum yoksa elbette senin gibi düşünüyorumKızlık zarı bozulunca regl gibi kanama olacağını mı düşünüyorsunuz cidden? Sürekli kanama olduysa regl olmuşsunuzdur.
Millet uzaya ucuyo biz nelerle uğraşıyoruz
Herkesin yaşadığı ortam çok farklı senin için önemsiz olan şeyden şu an türkiye de bir kız daha öldü benim öyle bir durumum yok ancak benim için önemli bir durum.
Turkiye ile alakasi yok once kafalar degissin.Türkiye farkı.
12 13 yaşında ne kadar olgun olabilirim onun açıklamasını senden bekliyorum yıllar önce bir şey yapmışım ki bu konular ve bakirelik hakkında o zaman en ufak bir bilgim olmadığı için sordum.Biraz tutarlı olsanız? Bir mesajınızda tedirgin oluyorsunuz,sizin için önemli olduğunu söylüyorsunuz. Diğer mesajınızda "azgınlık hihihihi" diyorsunuz. Size net bir şey söylüyoruz sizin için önemli bir şeyse,ailenizin size zarar verme ihtimali varsa doktora gidip muayene olun. Daha başka ne diyelim? Kolunuzdan tutup hastaneye götüremeyiz ki. Konunuzun inandırıcılığı git gide düşüyor gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?