Bozulmustur o cope atArkadaşlar yaklaşım 12- 13 yaşlarında yaşımın verdiği salaklık ve merakla parmağımı cinsel organıma sokmuştum. Hiç bir acı hissetmedim sonra uyudum sabah kalktığımda iç çamaşırımda kan vardı regli kanıdır diye umursamamıştım. Şimdi 19 yaşındayım ve aklıma takıldı acaba benim o zaman kızlık zarım mı bozulmuştu acı hissetmediğim için bence bozulmadı ama sizce bozulmuş mudur?
Bozulmustur o cope at
Ben de ironiyi anlamanizi beklerdimDoktordan daha tibbi terimler beklerdim.
Suriyede mi okudunuz tip bolumunu ?
Ben de ironiyi anlamanizi beklerdim
Ayşenaz ı tanımıyorum ama her konuda anlamlı anlamsız şu kıza laf atanlara irite oluyorum.Dur bakalim digerleri anlamis mi ?
7 yıl geçti anca mı aklına geldi bozulup bozulmadığı? Bozulmamıştır adet olmuşsundur.
19 yaşındasın reşitsin git bir jinekologa söylesin..süpermen değiliz ki gözlerimizde ışınla bakalım yerinde duruyor mu :)
Ayşenaz ı tanımıyorum ama her konuda anlamlı anlamsız şu kıza laf atanlara irite oluyorum.
Sırf dikkat çekmek için yapılıyor diye düşünüyorum artık.
Doktora gitmeye bile utanıyosan merakla sokmayacaksın parmağını sağa sola.Kendinize zerre saygınız yok ya bozulmuşmuymuş lafa bakGiderinden biraz utangaçlık var gitmek istemiyorum bir arkadaşa sordum o parmakla olmaz filan dedi size de sorayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?