Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

daraxxi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
11
4
1
27
Arkadaşlar yaklaşım 12- 13 yaşlarında yaşımın verdiği salaklık ve merakla parmağımı cinsel organıma sokmuştum. Hiç bir acı hissetmedim sonra uyudum sabah kalktığımda iç çamaşırımda kan vardı regli kanıdır diye umursamamıştım. Şimdi 19 yaşındayım ve aklıma takıldı acaba benim o zaman kızlık zarım mı bozulmuştu acı hissetmediğim için bence bozulmadı ama sizce bozulmuş mudur?

Sonuçta adet belli bir zaamanda ve yoğunlukta olur adet diye düşündüyseniz o zamanda normal döngünüzde olmuştur...kizlik zari kanamaları nasil oluyor hiç-bir fikrim yok ama sürekli gun içine olmaz atıyorum 5 gün devam etmez diye düşünüyorum

Bozulmustur o cope at

Kızlık zarı bozulunca regl gibi kanama olacağını mı düşünüyorsunuz cidden? Sürekli kanama olduysa regl olmuşsunuzdur.

19 yaşındasın reşitsin git bir jinekologa söylesin..süpermen değiliz ki gözlerimizde ışınla bakalım yerinde duruyor mu :)

19 yaşındasın reşitsin git bir jinekologa söylesin..süpermen değiliz ki gözlerimizde ışınla bakalım yerinde duruyor mu :)

Giderinden biraz utangaçlık var gitmek istemiyorum bir arkadaşa sordum o parmakla olmaz filan dedi size de sorayım dedim :)

Ayşenaz ı tanımıyorum ama her konuda anlamlı anlamsız şu kıza laf atanlara irite oluyorum.

Sırf dikkat çekmek için yapılıyor diye düşünüyorum artık.

Yok bende tanimiyorum doktor oldugunu soyledigi icin konuya cope at yorumu irrite edici olmus.Gayet aciklayici cevap verebilir bilgilerine dayanarak .
Yani ben oyle dusundum ama ironi yapmis kendisi

Doktora gidin. Parmağı dibine kadar soktuysanız zarar vermiş olabilirsiniz. Bir boğumla bişey olmaz.

Giderinden biraz utangaçlık var gitmek istemiyorum bir arkadaşa sordum o parmakla olmaz filan dedi size de sorayım dedim :)
Doktora gitmeye bile utanıyosan merakla sokmayacaksın parmağını sağa sola.Kendinize zerre saygınız yok ya bozulmuşmuymuş lafa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…