• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kızlıgım bozulmuş mudur?

ozlemmm123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
21
0
6
34
Kayseri
Dün idrarimda bi miktar kan gördüm. Ilk degl nadiren gelir.Gittim nolmus diye bakcaktm hemen biraz ayırıp baktım hafif ıkındım bi miktar kan geldi ama cok az. Sabah uyandıgımdada kan gördm baya. Agrisiz adet oluyorum. Jinekologa gtmek istiyorum bos vakit bulabilirsem. Kızlığım bozulmus mudur

Dün idrarimda bi miktar kan gördüm. Ilk degl nadiren gelir.Gittim nolmus diye bakcaktm hemen biraz ayırıp baktım hafif ıkındım bi miktar kan geldi ama cok az. Sabah uyandıgımdada kan gördm baya. Agrisiz adet oluyorum. Jinekologa gtmek istiyorum bos vakit bulabilirsem. Kızlığım bozulmus mudur

normal olduğunu düşünüyorum ancak düzenli ilişki yaşıyorsan zedelenme olmuştur

Ozaman hala bakireym demi =( Cok pis korkuyom zaten kızlıgım hala yerındemı dıye bakıcaktm nette okudugum birisi ayırıp bakabılırsn yazmstı ıkıncagım zaman kanlar birikmş zaten kızlık bozulunca ne kadar kanıyo gün olarak

Kizlar bende adetim bitince spora basladim hemwn bacak ve kalca calistim biraz yuklnmistim alti gun sonra spordan gelince kanamam oldugunu gordum ve daha olmadim bole bise olabilir mi adet duzenszlgm vardi ama gec oluodum yasayan var mi bole bise

45 gün kanayacak hali yok.Kimlerden ne duyuyorsunuz ya da neler okuyorsunuz da böyle saçma fikirlere kapılıyorsunuz.O kan regl kanıdır.

Ozaman hala bakireym demi =( Cok pis korkuyom zaten kızlıgım hala yerındemı dıye bakıcaktm nette okudugum birisi ayırıp bakabılırsn yazmstı ıkıncagım zaman kanlar birikmş zaten kızlık bozulunca ne kadar kanıyo gün olarak

Canım benim, tabii ki de kızlığın yerinde. Büyüyüp kadın olduğun zaman sen de anlarsın kızlığın durduk yere veya hafifçe ıkınmayla bozulabilecek birşey olmadığını=)=)
Kızlık zarı kanaması başladığı anda da bitebilir ama bazen ara ile birkaç saat ya da en fazla bir gün kanama olabilir. Zarının elastikiyetine bağlı biraz da.

arkadaşiar benim de ir sorum olacak vajanal temizlik yaparken işaret parmağım ilk boğuma kadar yaklaşık 1- 1.5 cm içeri girdi kanama falan da olmadı sizce bozulma olmuş mudur ?

arkadaşiar benim de ir sorum olacak vajanal temizlik yaparken işaret parmağım ilk boğuma kadar yaklaşık 1- 1.5 cm içeri girdi kanama falan da olmadı sizce bozulma olmuş mudur ?

Acirdi acir bozulsaydi.)

doğru düzgün eğitim vermezsek bu konularda, oradan buradan okuduklarımıza inanmaya başlarız. kızlık zarı senin görebileceğin bir yerde değildir. görsen bile ne olduğunu anlayacak eğitimi almadın. bunun iin zaten jinekologlar var. sana tavsiyem adet görmeye başladığın için senede bir kere mutlaka jinekologa giderek muayene ol. böylelikle hormonlarında bir problem var mı, kist vb. sorunları erkenden teşhis ettirmiş olursun. ayrıca evlendiğin zamanda rahatlıkla muayeneye gitmeni sağlar bu :)

aaah ah senin yaşındayken adetim geciktiğinde ( o kadar şey bilmeme rağmen hem de) kendi kendime acaba hamile miyim tribine giriyordum. çocukluk işte :)

Back