canım burcun ne önemi var.sağlıklı sıhatlı hayırlı bir evlat olsun....ahlakı iyi olsun.vatana millete iyi bir evlat olsun....her burcun olumlu ve olumsuz özellikleri vardır..önemli olan kişinin kendisini bilmesi.kendini geliştirebilmesi.belli bi kalıba girmeden yaşaması..benim burcumun özellikleri bu şu deyip tamamen kendini buna endeklememesi.olumlu yönlerini hayata geçirebileceği gibi olumsuz yönlerini törpülemesini bilmesi..
balık burcu duygusallıkla üstün inançlarıyla bilinir.hatta anahtar kelimesi ben inanıyorumdur..inandığı değerlerden onu bi başkası döndüremez..merhamatlidirler. Alçak gönüllülük, şefkat, sempatiklik, hassasiyet, çabuk adapte olabilmek, tesirlilik, anlayışlılık, nezaket, sezgi....
Belirsizlik, ihmalcilik, gizlilik, kolay dağılmak, zayıf arzular, kararsızlık; hayatın sert yanları ile kolay mücadele edememek.
kova;İnsancıl, bağımsız, arkadaş canlısı, iradeli, yaratıcı, hayalperenst,devrimci ruhlu, bağlı, Anlaşılmaz, dik kafalı, sabit görüşlü, geleneklere karşı gelen,akıl ve mantık egemenliği.farklı giyim, renklilik,
Özgürlüğe düşkünlük, herkes için özgürlükçü olma, baskıyla savaşma, özgür ortamda başarılı olma, tarafsızlık.Dobra tavırlar, sabit fikirlilik, fikirlerinde inatçılık, düşündüğünü açıkca ifade etme,Doğruluk, dürüstlük, insanları kendi çıkarı için kullanmama, güvenilirlik, çalışkanlık, ihanet etmeme.
iki burcun özelliklerini yazdım.bebeğin umarım sağlıklı dünyaya gelir ve iyi bir birey olur..bu arada bi kova kadını olarakta her 2 burç süper....hangisi olursa olsun sonuçta 2 güzel burçtan biri olcak.sen bunlara kafanı takma olur mu şeker