Sizce Kızım Balık Burcu mu Olsun ? Kova mı ?

kralichee

hayırlarla gel miniğim :)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
393
5
merhaba arkadaşlar.

doğumuma az kaldı sayılır .bir kızım olacak inşalah.

normal doğum tarihi 1 mart ama sezeryanla olacağı için erken alınabilir.

aslında balık burcu olacak.ama çevremdeki çoğu kişi balık burcu olmasın aman aman dediler.
mızmız,ağlak,dikkatsiz,aşırı duygusal,özgüvani az,hayalperest... vb şeylerle beni korkuttular.

benim için küçükkenki hali değil,büyüdüğü zamanki hali önemli...

siz ne dersiniz?kova mı olsun balık mı?? :44: :44:

bu arada ben boğa burcuyum,eşim ikizler.
oğlum da yay burcu...

doğrusu kova burcu da korkutuyor beni.inannın sırf kova olmasın diye 1 ay beklemiştim.herhalde büyük konuştum
kova ile balık arasında kararsız kaldığımıa hala inanamıyorum...

sağlıkla doğsun da ne önemi var ne olursa olsun tabii kii
doktor ne zaman derse o zaman yap sezeryanını.
neye denk gelirse o olsun.
Allah sağlıklı evlat versin sen kendin yetiştireceksin onu.

sağlıkla doğsun da ne önemi var ne olursa olsun tabii kii
doktor ne zaman derse o zaman yap sezeryanını.
neye denk gelirse o olsun.
Allah sağlıklı evlat versin sen kendin yetiştireceksin onu.

arkadaşım doğru söylüyorsun.tabiki öyle...cvp için teşekkür ederim

ama işte imkanın varsa da neden olmasın yani değil mi?

yada ben çok ince düşünüyorum :44:

arkadaşım doğru söylüyorsun.tabiki öyle...cvp için teşekkür ederim

ama işte imkanın varsa da neden olmasın yani değil mi?

yada ben çok ince düşünüyorum :44:

Bence yat kalk Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsun diye dua et.
burca göre olacak işler değil bunlar. öyle olsa hepimiz hesap kitap yapıp öyle doğururduk herhalde.
inşallah hayırlısıyla kucağına almanı dilerim canım.

çok doğru..kova burcu pek insan tanımadım ama deli dolu olur derler,balıklar çok içtenpazarlıklı oluyolar ve aşırı alınganlar senin söylerken aklına bile gelmeyen bişeye acayip takabiliyolar,şaşırıyosun

Balık olursa sen iyi anlaşırsın sonuçta balıklar ailelerine annelerine düşküün olur. Ve ayrıca sen toprak elementli boğasın o da balık su anlaşır. Kova olursa hava elementli babasıda ikizler hava elementli iyi anlaşırlar. Ama kovada öyle aman aman aileye karşı bir hassasiyetleri olduğunu duymadım. Bir balık kadar olmayabilir misal ama kendi işlerini yaparlar. Ayrıca sadece burç etkili değildir. Balık burcu zayıftır hassastır ama yükselen oğlak artı ay oğlak olursa sapasağlam iradesi olur. Kova dahi denir ama yükselen ay burcu etkisi vs bunu oldukça azaltabilir. O yüzden bu işlerde cenab-ı rabbim en güzelini bilir deyip hayırlı olacak bir çocuk için dua etmek. Yoksa bizim sınırlı aklımızla kafa beyin durur bu hesaplara.

rahat bırakın çocuğu, gelişimini ne zaman tamamlarsa o zaman doğsun. çocuk nimettir, nimetle şaka olmaz.

Balık burcuyla ilgili yazılan saçma sapan yorumlar beni delirtiyor yaaa...
Ben balık burcuyum. Hiç alıngan değilim, özgüvenim yüksektir, aşırı duygusal asla değilim.
Ama nazlıyımdır. Bu da mızmızlık olarak adlandırılabilir belki.
Ve inanın tanıdığım tüm balık kızları çok havalı ve kendilerinden emin tiplerdir.
Amaaaa çok zor bir burç. Balıkla uğraşmak çok zordur bence. Çektirebilir size.
Bir de çok değişken bir burçtur. Nerede ne yapacağı belli olmaz.
Elinizde tuttuğunuzu, kandırdığınızı zannedersiniz ama o kafasında sizden habersiz öyle şeyler kurup öyle bir oyun oynar ki şaşar kalırsınız. Ve dışardan göründüğü gibi değillerdir hiç. Sakin sessiz durup içinde fırtınalar kopan biri olabilir. Kafasına koyduğunu yapar. Masum yüzlü bir çocuğunuz olursa onun melek gibi olduğunu düşünebilirsiniz dışardan bakınca ama tam bir şeytan da olabilir ve siz bunun asla farkına varamayabilirsiniz.
Çift karakterlidir, değişken ve anlaşılması güç bir burçtur.
Çocuğumun balık ya da koç olmasını istemezdim hiç.
Koç ilk burç balıksa son... Dikkatli olmak lazım.

Bi de şunu söylemek istiyorum, bir balık burcu olarak çok umursamaz bir tipim. Kimsenin dediği umrumda olmaz. Ama sizin çocuğunuz böyle olmayabilir tabi. Benim yükselenim ikizler, ay burcum aslan. Yükselenin de etkisi büyük.

Son düzenleme:
Bence 1 mart tarihi gayet guzel bir tarih,burcu belki balık olucak ama zaten guneşin hemen yanında mars var.Mars kimliğine enerji ve ataklık katacak.oyle mıymıntı bir balık olmaz emin olun:) ay da kovada gorunuyor o tarihte ay burcu da guneş burcu da kimliğini etkiler.kova burcu gibi tepkileri ve duyguları olucak biraz ukala olabilir benden soylemesi :)).ayın hemen yanında da venus var.o da tepki ve hareketlerine zerafet katacak.Bence güzel bir tarih değiştirmeyin sakın.

aman sağlık olsun ne olacak arkadasım:13:
ne güzel bir bebek nasip etmiş Yaradan..
burcları gözümüzde çok büyütüyoruz gercekten..
esasında tüm burçlar birbirinin aynı..sadece %1'lik bir oynama oluyor..
işte balık örneğin kovaya göre %1 oranında daha fazla duygusal gibi..
çocuğun gelişimi ailesi yaşadığı çevre aldığı eğitim ve kültür önemli..

yoksa gerisi boş..kova burcu için en zeki burc,balık için
en duygusal burc derler..
1 lk bir oranla yola koyulmamalı..
istediğin gibi yetiştir o arayı gerekirse kapat hatta aş...

Allah hayırlı doğumlar versin..

cevap yazan tüm arkadaşlara çooook teşekkür ederim

artık doktor hangi tarih derse bende ona uyacağım.büyük ihtimal şubatın 20 sinden sonraya gün verecek.yani balık burcu olacak...

dediğiniz gibi sağlıklı olsun da...

canım burcun ne önemi var.sağlıklı sıhatlı hayırlı bir evlat olsun....ahlakı iyi olsun.vatana millete iyi bir evlat olsun....her burcun olumlu ve olumsuz özellikleri vardır..önemli olan kişinin kendisini bilmesi.kendini geliştirebilmesi.belli bi kalıba girmeden yaşaması..benim burcumun özellikleri bu şu deyip tamamen kendini buna endeklememesi.olumlu yönlerini hayata geçirebileceği gibi olumsuz yönlerini törpülemesini bilmesi..
balık burcu duygusallıkla üstün inançlarıyla bilinir.hatta anahtar kelimesi ben inanıyorumdur..inandığı değerlerden onu bi başkası döndüremez..merhamatlidirler. Alçak gönüllülük, şefkat, sempatiklik, hassasiyet, çabuk adapte olabilmek, tesirlilik, anlayışlılık, nezaket, sezgi....
Belirsizlik, ihmalcilik, gizlilik, kolay dağılmak, zayıf arzular, kararsızlık; hayatın sert yanları ile kolay mücadele edememek.

kova;İnsancıl, bağımsız, arkadaş canlısı, iradeli, yaratıcı, hayalperenst,devrimci ruhlu, bağlı, Anlaşılmaz, dik kafalı, sabit görüşlü, geleneklere karşı gelen,akıl ve mantık egemenliği.farklı giyim, renklilik,
Özgürlüğe düşkünlük, herkes için özgürlükçü olma, baskıyla savaşma, özgür ortamda başarılı olma, tarafsızlık.Dobra tavırlar, sabit fikirlilik, fikirlerinde inatçılık, düşündüğünü açıkca ifade etme,Doğruluk, dürüstlük, insanları kendi çıkarı için kullanmama, güvenilirlik, çalışkanlık, ihanet etmeme.

iki burcun özelliklerini yazdım.bebeğin umarım sağlıklı dünyaya gelir ve iyi bir birey olur..bu arada bi kova kadını olarakta her 2 burç süper....hangisi olursa olsun sonuçta 2 güzel burçtan biri olcak.sen bunlara kafanı takma olur mu şeker

ben çok kırılganım biri bana laf sokuştursa o unutur gider ben ağlarım da ağlarım çok ağırıma gider..hiç sevmiyorum bu huyumu ,o yüzden de salak gibi üzülen ağlayan ben,karşı tarafın ruhu duymuyor..
bi de çoookk kararsızım bir türlü seçim yapamam yanımdakileri de bıktırırm :26:

cvp için teşekkür ederim
inanın küçükken ben de sizin gibiydim.hem kırılgan hemde kararsız.halbuki ben boğa burcuyum,yükselenim de başak.

annem,kız kardeşim,oğlum da çok kırılgan.hiçbiri de balık burcu değil.
demek bu kız balık burcu olmasa da kırılgan olacak büyük ihtimal.yani genetik olarak kırılgan olma ihitmali yüksek

o nedenle hayırlısı diyeceğim.Allah kolaylaştırsın...
doktor hangi tarihi veririse kabuleneceğim napayım...

kova isteyip sonra anlaşamazsam yada huyları kötü olursa kendim ettim kendim buldum diye daha çok üzülürüm.
inşallah güzel eğitip ,yetişirebilirm.bu daha çok önemli...

valla ben de boğa burcuyum ve en yakın arkadaşlarım balık burcu. bence rahat rahat vaktinde doğur. hem çocuğu erken erken doğurup hasta etme hem balık burçları harika insanlar. gayet duyarlı, duygusal insanlar. benim tanıdığım bütün balıklar ailelerine çok düşkün. kim balıklar hakkında abuk sabuk konuşmuşsa saçmalamış...

sağlıkla doğurmanı dilerim arkadaşım.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…