- 31 Ekim 2010
- 24
- 0
kova burcu tanıdığım kim varsa çok dengesiz,kararsız kimselerdiler...çok kısa süreliğine bir kova sevgilim de oldu,gerçekten bir hafta çekemedim.kararsızlıkları kendi hayatlarında da olumsuzluğa yol açıyor.ancak okul hayatlarında başarılı,hırslı,özel hayatlarında balık ne kadar duygusalsa o kadar mantıkla hareket eden insanlar.balık burçlu tanıdıklarımsa duygusal,tatlı,sevecen kimseler ancak balık burçlu olup ta çok hırslı başarılı olan kimseyi görmedim.
tabii bunlar benim yorumlarım,kova burçlu insanlardan hoşlanmamam zıt burcum olduklarından da olabilir,ben aslanım.
ancak tabii ki önemli olan sağlıklı olması.zorunlu değilseniz bence sezaryen yaptırmayın,normal doğum daha sağlıklı tabii siz bilirsiniz.sadece burcu değişsin diye normalden 10 gün öncesine almayın sakın doğumu,bir terslik olursa hep kendinizi suçlarsınız sonra...
tabii bunlar benim yorumlarım,kova burçlu insanlardan hoşlanmamam zıt burcum olduklarından da olabilir,ben aslanım.
ancak tabii ki önemli olan sağlıklı olması.zorunlu değilseniz bence sezaryen yaptırmayın,normal doğum daha sağlıklı tabii siz bilirsiniz.sadece burcu değişsin diye normalden 10 gün öncesine almayın sakın doğumu,bir terslik olursa hep kendinizi suçlarsınız sonra...
Son düzenleme: