Sizce Kızım Balık Burcu mu Olsun ? Kova mı ?

kova burcu tanıdığım kim varsa çok dengesiz,kararsız kimselerdiler...çok kısa süreliğine bir kova sevgilim de oldu,gerçekten bir hafta çekemedim.kararsızlıkları kendi hayatlarında da olumsuzluğa yol açıyor.ancak okul hayatlarında başarılı,hırslı,özel hayatlarında balık ne kadar duygusalsa o kadar mantıkla hareket eden insanlar.balık burçlu tanıdıklarımsa duygusal,tatlı,sevecen kimseler ancak balık burçlu olup ta çok hırslı başarılı olan kimseyi görmedim.
tabii bunlar benim yorumlarım,kova burçlu insanlardan hoşlanmamam zıt burcum olduklarından da olabilir,ben aslanım.
ancak tabii ki önemli olan sağlıklı olması.zorunlu değilseniz bence sezaryen yaptırmayın,normal doğum daha sağlıklı tabii siz bilirsiniz.sadece burcu değişsin diye normalden 10 gün öncesine almayın sakın doğumu,bir terslik olursa hep kendinizi suçlarsınız sonra...

Son düzenleme:

güzel dileklerinve cevabın teşekkür ederim

cevabınız için teşekür ederim
öncelikle sezeryan benim kararım değil.ilk çocuğum sezeryan olduğu için doktor izin vermiyor .riske atamayız diyor.
ben de doktor hangi tarihi veririse onu kabulleneceğim,dediğiniz gibi bir sorun olursa hep kendimi suçlarım.
sağlıklı olsun hangi burç olursa olsun napiiiimm.
ilginiz için tekrar teşekürler

Balık olmasın acaip duygusal oluyor duygusal olunca sözel öğrenci oluyor vede alıngan,kırılgan oluyor

bence kova olsun en idealist burçlardan biridir zeki insanlar genelde kovadan çıkar(bknz:einstein) mantığıyla hareket eder her zaman allah analı babalı büytsün inş

kova olsun bende bebeğimin kova olmasını istiyorum.
eşim balık ben bu kadar karaktersiz insan tanımadım şekerim

Aaaaa balığa ne hakaretler ediliyor böyleee amanın...

Sağlıklı olsun da gerisi boş yaaa...

balık olsun bence daha uyumlu olur ama kovalarda çok zeki olurmuş öle biliyorum

Yok artık daha neler Balık burçlarının içten pazarlıklı olduğunu düşünmüyorum .
Benim yükselenim ikizler, ay burcum aslan. Yükselenin de etkisi büyük.

Ay burcunu ilk defa duyuyorum Biraz bilgi verebilir misin ?

Arkadaşım sağlıklı olsun da gerisi boş gerçekten .

Ay burcu duygularımızı belirler.Herhangi bir olay karşısında hissettiğimiz duyguların temelinde ay burcumuzdan aldığımız eğilimler vardır. Sevinçlerimiz, mutluluklarımız yahut üzüntülerimiz,kederlerimiz veya yaşadığımız duygusal inişler ve çıkışlar hep Ay burcumuz yönü ile aldığımız etkilerin neticesidir.

Nette var zaten bilgi. Ay burcu hesaplama diye girersen ay burcunun ne olduğunu da bulabilirsin.

merhaba arkadaşlar.çarşamba dokturuma sezeryan için randevu almaya gittim.

bana cuma dedi yani ayın 18 i.kova olacaktı bunun farkında olmadan-düşünmeden- dedimki biraz daha beklesek.
-çünkü her bir gün bebek için çok çok önemliymiş.-

doktorum da pazartesi o zman dedi.ayın 21 .inşallah kızım balık burcu olacak.
yorum yapan tüm arkadaşlara tekrar teşekkkür ederim

öncelikle hayırlı,sağlıklı olsun inşallah
sizin gününüz belli olmuş ama ben bi kova burcu olarak,kesinlikle kova derdim :90:
bi çok özelliğimi yükselenim aslandan alsam da,kova burcu olduğum için mutluyum :78:

tekrar hayırlı olsun canım

çok teşekkür ederim

hayırlısı balıkmış.tahlillerim iyi çıkmadığı için ayın 18i de olsa mecburen ertelenecekmiş zaten.bugün 3 kere kan alındı.yine olmadı.pazartesi de olmayacak büyük ihtimal..

bakalım, belki yükseleni kova olur :44:

Kova olmasındansa balığı tercih etmelısınız bence,,,Balık duygusaldır,ailesine düşkün olur,oyle soylenılen gıbı içten pazarlıklı fln degıldır,sadece duygusal oldugu ıcın bazen aşırıya kacabılır,duygu yogunlugu artabılır kımı zaman,,,sız ve esınız ıcın balık olması uygun ama yay olan oglunuz için birsey dıyemeyecegım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…