ben de Miranda Kerr'e bakınca fena şekilde moralim bozuluyor. Allah ım keşke ben de bu kadar uzun, düzgün fizikli mükemmel yüz hatlarına sahip bu kadar güzel olsaydım diye :) bi de dapdaracık pantolonlar giyip altına topuklu ayakkabılar giyip güzelliklerini daha da ortaya çıkarmıyorlar mı bizi çatır çatır çatlatmıyorlar mı :))
Eki Görüntüle 684881 Eki Görüntüle 684880 Eki Görüntüle 684879 Eki Görüntüle 684878
ben de Miranda Kerr'e bakınca fena şekilde moralim bozuluyor. Allah ım keşke ben de bu kadar uzun, düzgün fizikli mükemmel yüz hatlarına sahip bu kadar güzel olsaydım diye :) bi de dapdaracık pantolonlar giyip altına topuklu ayakkabılar giyip güzelliklerini daha da ortaya çıkarmıyorlar mı bizi çatır çatır çatlatmıyorlar mı :))
Eki Görüntüle 684881 Eki Görüntüle 684880 Eki Görüntüle 684879 Eki Görüntüle 684878
Son zamanlarda 160boyuma ve 59 kiloma ragmen kendimle barismati basarabilmisken bir hatun moralimi bozdu yahu
Boyle bacak mi olur?
Biraz daha erken dogsaymis sirf bacak dogacakmis resmen
Simdi de kafami bacaklarima taktim
Kisa mi acaba benim bacaklarim?
Aynaya her baktigimda kisa bacak goruyorum ben :2:
Tam kalca kemiginden olctum -dis bacak deniyor sanirim buna- 96cm cikti
Sizce kisa mi bacaklarim? :18:
Hi? :26:
Bu arada bahsi gecen afeti devran su (o cocuklar da kendisinin masallahi var :)
hatırlıyormusun eskiden çocuk parklarında demirler vardı tutunarak ayaklarımız havada ilerlemeye calısırdık bu bana işe yarıyor gibi geliyor 1.73 boyundayım cocuklugum o demirlerin üstünde gectiArkadaşlar 19 yaşındayım 1.63 boyum var boyum uzasın istiyorum ama özellikle bacak
boyumu uzatmak istiyorum.ip atlamak çözüm olabilir mi? evde ip atlayamıyorum ama
atlıyormuş gibi zıplıyorum neler yapabilrim.bi öneriniz var mı?