Sizce Kisa mi???

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
Son zamanlarda 160boyuma ve 59 kiloma ragmen kendimle barismati basarabilmisken bir hatun moralimi bozdu yahu
Boyle bacak mi olur?
Biraz daha erken dogsaymis sirf bacak dogacakmis resmen
Simdi de kafami bacaklarima taktim
Kisa mi acaba benim bacaklarim?
Aynaya her baktigimda kisa bacak goruyorum ben :2:
Tam kalca kemiginden olctum -dis bacak deniyor sanirim buna- 96cm cikti :KK25:
Sizce kisa mi bacaklarim? :18:
Hi? :26:

Bu arada bahsi gecen afeti devran su (o cocuklar da kendisinin masallahi var :)
406280936.jpg

aynı boy ve kilodayız :) bence kısa degil bacaklarımız boşver kendinle barışık ol çünkü bacakları uzatma gibi bi imkanımız yok dimi:)

ben de Miranda Kerr'e bakınca fena şekilde moralim bozuluyor. Allah ım keşke ben de bu kadar uzun, düzgün fizikli mükemmel yüz hatlarına sahip bu kadar güzel olsaydım diye :) bi de dapdaracık pantolonlar giyip altına topuklu ayakkabılar giyip güzelliklerini daha da ortaya çıkarmıyorlar mı bizi çatır çatır çatlatmıyorlar mı :))

$miranda-kerr-reebok.jpg $miranda-kerr-flynn-gym_1000.jpg $Miranda-Kerr-17.jpg $1358545553_miranda-kerr-lg.jpg

ben de Miranda Kerr'e bakınca fena şekilde moralim bozuluyor. Allah ım keşke ben de bu kadar uzun, düzgün fizikli mükemmel yüz hatlarına sahip bu kadar güzel olsaydım diye :) bi de dapdaracık pantolonlar giyip altına topuklu ayakkabılar giyip güzelliklerini daha da ortaya çıkarmıyorlar mı bizi çatır çatır çatlatmıyorlar mı :))

Eki Görüntüle 684881 Eki Görüntüle 684880 Eki Görüntüle 684879 Eki Görüntüle 684878

miranda kerr i ben de çok beğeniyorum.yüzü fiziği çok güzel.

özellikle yüzü hem güzel hem böyle masum sempatik bir duruşu var.

ama onların işinin gereği bu o yüzden kıskanmam.

hem başarılı doktor,mühendis,bilim insanı olmak aynı zamanda da güzel ve bakımlı olabilmek bir kadın için daha güzel bence:KK1:

Son düzenleme:
Bacakların boyu, kadının boyunun yarısından 10 cm uzunsa o bacaklar ideal boyda kabul ediliyor..

yani ideal bacak boyundasın :KK16:

Eki Görüntüle 684881 Eki Görüntüle 684880 Eki Görüntüle 684879 Eki Görüntüle 684878

boşver canım benimde kilom 60 boyum 165 bacak boyum 106 cm ama dış bacak boyu belden ölçülür tatlım ama hiç kısa durmuyor sorun etme bu kadar. boyum kısa ama idare edicez artık :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar 19 yaşındayım 1.63 boyum var boyum uzasın istiyorum ama özellikle bacak
boyumu uzatmak istiyorum.ip atlamak çözüm olabilir mi? evde ip atlayamıyorum ama
atlıyormuş gibi zıplıyorum neler yapabilrim.bi öneriniz var mı? :KK43:

Son zamanlarda 160boyuma ve 59 kiloma ragmen kendimle barismati basarabilmisken bir hatun moralimi bozdu yahu
Boyle bacak mi olur?
Biraz daha erken dogsaymis sirf bacak dogacakmis resmen
Simdi de kafami bacaklarima taktim
Kisa mi acaba benim bacaklarim?
Aynaya her baktigimda kisa bacak goruyorum ben :2:
Tam kalca kemiginden olctum -dis bacak deniyor sanirim buna- 96cm cikti :KK25:
Sizce kisa mi bacaklarim? :18:
Hi? :26:

Bu arada bahsi gecen afeti devran su (o cocuklar da kendisinin masallahi var :)
406280936.jpg

Ic bacak boyun kac??

arkadaşlar arkadaşlarrr :KK70: şu yaşıma kadar fark ettiğim bişe varsa o da boyun çoook da önemli olmadığı. ben uzunum da ne oldu? hiçbişe ya ben nice insanlar tanıyorum boyları cücük kadar millet peşinde pervane. siz iyi giyinebiliyosanız kendinize yakıştırabiliyosanız boy uzunluğunuzu dert etmeyin derim. napalımm dostlar Allah böyle yaratmış:)))

bacak ne alaka kız :KK1: boşver bacağı canım ya benim boyum seninle neredeyse aynı hatta 2 cm kısayım senden ama bacağımı hiç düşünmedim kısa mı uzun mu diye. boyumla çok barışığım bence sen de barış bacağın da boyunun orantısına göre oldukça uygun yani. benden sana tavsiye eğer çok takacaksan bacak boyunu düşünme birazcık daha kilo versen fıstık gibi olursun :nazar:

Bu tip şeyler söyleyebilen insanlar zaten dost değil .Fiziksel özelliklere bu kadar takıntılı olmak tam bir cehalet göstergesidir umursamayın gereksiz insanların laflarını .

Bi on kilo ver bacakların gözüne batmaz. 1.60 48 kilo 2yasında bi kız annesiyim fizigimi beıenirim:) yani bacaklarımuzun gibi gelio bana.

1.60 kısa değildir, uzun da değildir. Türkiye şartlarında tabi.

En azından sağlıklısın edebiyatından ziyade emin ol giyim konusunda çok şanslısın, istediğin kısalıkta eteği istediğin yükseklikte ayakkabıyı giyebilirsin. Benim boyum 176 olmasına rağmen - ki dünyaya bakacak olursak uzun da sayılmam - yemin ederim şöyle içime sinecek uzunlukta bir pantolon dahi bulamıyorum. Kollarım ve bacaklarım çok uzun olduğu için large bedenlerin bile kolları kısa geliyor sen düşün. Beğendiğim kıyafetlere bakıp bakıp iç geçirmekten bıktım artık inan daha kısa olmayı tercih ederdim. Ve emin ol erkekler kısa kadınları daha çok beğeniyor :)

ilk mesajdaki kadın maryna linchuk.
victoria's secret angel o da
kendini bu tarz mesleği görsellik olan kadınlarla kıyaslayacağına, vücuduna göre giyim, ideal kilo vs bunlara bakarsan bence kendinle fazlasıyla barışabilirsin

Arkadaşlar 19 yaşındayım 1.63 boyum var boyum uzasın istiyorum ama özellikle bacak
boyumu uzatmak istiyorum.ip atlamak çözüm olabilir mi? evde ip atlayamıyorum ama
atlıyormuş gibi zıplıyorum neler yapabilrim.bi öneriniz var mı? :KK43:
hatırlıyormusun eskiden çocuk parklarında demirler vardı tutunarak ayaklarımız havada ilerlemeye calısırdık bu bana işe yarıyor gibi geliyor 1.73 boyundayım cocuklugum o demirlerin üstünde gecti

X