SİZCE KARDEŞİM BU DURUMDA AYRILMALIMI ?

ben akıl vermiyorumki zaten ne kadar kaba cevap veriyosunuz ben bu konuları sizden azar yemek için yazmadım kimsenin başına böle şeylerin gelmesini istemem ama inşallah bir gün bu durumlara kendiniz düşüp en acı şekilde anlayıpta pişman olmazsınız
ayrıca ben akıl vermiş olsam zaten çoktan ayrılırdı veya buraya taşımazdım en mantıklı çözümü bulmak için

Eski konularinizi okudum da siz once kendinize bakin. Kardesinize akil verecek en son kisi bile degilsiniz.
ayrıca mağdur benim ama siz sanki suçlu benmişim gibi tavır takınıyosunuz bunun sebebini de anlamış değilim ben meraklı değilim ki bu şekilde sorunlar yaşamaya evden gidiyorum adam evş yakcam diye tehtid ediyo neyse ben kime anlatıyorum ki

bi abla olarak kendi vicdanınız onların beraber olmasını kabul ediyro mu?kesinlikle yazık günah.esrar kullanan biriyle nasıl evli olmasına göz yumarsınız. hiç düşünülecek bi konu bile değl bu

bi abla olarak kendi vicdanınız onların beraber olmasını kabul ediyro mu?kesinlikle yazık günah.esrar kullanan biriyle nasıl evli olmasına göz yumarsınız. hiç düşünülecek bi konu bile değl bu
allah aşkına kim kimin yuvasına müdahale edebilir hemde seviyorum diyen birinin onlar iyi olur sen kalırsın arada

bence belli bir sure ayri yasasinlar hemen bosanma tavasi acmasin adam iciyorsa tedavi falan olur allah korusun kirize girse her sey olabilir:KK57:
:KK43:

ben akıl vermiyorumki zaten ne kadar kaba cevap veriyosunuz ben bu konuları sizden azar yemek için yazmadım kimsenin başına böle şeylerin gelmesini istemem ama inşallah bir gün bu durumlara kendiniz düşüp en acı şekilde anlayıpta pişman olmazsınız

Yoo cevabim kaba degil gayet yerinde bir cevapti. Ama sanirim siz de kardesiniz gibi iyi niyetle verilen akillari hakaret algilayip beddua ettiginiz icin bu haldesinizdir kim bilir... Size yol gosterenleri azarladiginiz muddetce ikinizin de evliliginden bir cacik olmaz soyliyim.

bence belli bir sure ayri yasasinlar hemen bosanma tavasi acmasin adam iciyorsa tedavi falan olur allah korusun kirize girse her sey olabilir:KK57:
:KK43:
esrar uyuşturucu gibi krize yol açmıyomuş içince gözlerinin kırmızı olduğunu söledi ve bıraktı diye düşünüyodu eşi kardeşim giderken yalvarmış aşkım bi daha olmucak demiş ama geç geldiği için sadece şüphe duyuyo tam emin değil içtiğinden

Yoo cevabim kaba degil gayet yerinde bir cevapti. Ama sanirim siz de kardesiniz gibi iyi niyetle verilen akillari hakaret algilayip beddua ettiginiz icin bu haldesinizdir kim bilir... Size yol gosterenleri azarladiginiz muddetce ikinizin de evliliginden bir cacik olmaz soyliyim.
belli iyi niyetle verilen cevabınız buysa kötü niyetli cevaplarınızı allah muhafaza duymamayım daha iyi dövmediğiniz kalmış bi

kardeşinize ayrıl deseniz suçlu siz olacaksınız belli ki,, eşimi seviyordum siz ayrıdınız diyecek.. bırakın yalnızlığa ilgisizliğe alışmı nasılsa bir gün dur diyecek o zamana kadar sesinizi çıkarmayın. her insan kendi hatasıyla yüzleşmeli

Bir de eski konuna baktim kardesinden önce senin bosanman lazim
yani benim boşanmam lazımda güzel kardeşim benim işi şehri herşeyi değişmem lazım adam piskopat mı piskopat çocuğu zaten göstermez çocuk olmasa zaten 1 dk durmucam kaybolcam ortalıktan çocuğu alıp kaçırsam şikayet ederse bişey olurmu acaba

yani benim boşanmam lazımda güzel kardeşim benim işi şehri herşeyi değişmem lazım adam piskopat mı piskopat çocuğu zaten göstermez çocuk olmasa zaten 1 dk durmucam kaybolcam ortalıktan çocuğu alıp kaçırsam şikayet ederse bişey olurmu acaba
size nanay geliyoda bu hergü haberlerde öldürülen kadınları görmüyosunuz sanırım işte böle kocalardan napsın insanlar

öle diyosunuzda ayrılamıyo insan işte bişeler çıkıyo sürekli düzenini kolay bırakamıyo napsın kız

farkındamısınız bilmem ama siz zaten ayrılmamasını haklı görüp o yönde açıklamalarda bulunuyorsunuz.yazdıklarınızın hepsinde bi kabullenme var.bu böyle oldukça kardeşinizde o adama kandıkça hayatı böyle sürer gider.adam da hem neden değiştirsinki kendini zaten karşısınde ne yaparsa yapsın kalacak bir kadın var

mrb arkadaşlar kardeşim 26 yaşında 5 yıllık evli 4 yaşında bi kızı var ama evlendiğinden beri mutsuz olduğunu sölüyor çünkü eşi çok ilgisiz düğünlere herhangi bi topluluklara hep tek gidiyo eşi esnaf olduğu için hep geç geliyo saat gece 1 -2 lerde eve geliyo ve sabaha kadar tv nin başında zamanını geçiriyor.Kardeşimle beraber yatmıyo anlıycağınız heryerde yanlız bi kadın üstelik önceden esrar bağımlısı olduğunuda evlendikten sonra öğreniyo bi kaç kere içtiğini fakediyo ama eşi özür dileyip içmeyeceğini sölemiş.Şimdilerdede eve geç geldiği için tekrar içtiğinden şüpheleniyor ama tam emin değil ailemizde ayrılması taraftarı ama o eşini seviyor ve çocuğunu babasız bırakmak istemiyor çünkü babası çocuğa çok düşkün fakat kardeşimin hamileliği çok sorunlu geçti sürekli hastahanelerde serumla ayakta kalabildi eşi burdada yaptı yapacağını 10 gün boyunca hastahaneye gelmedi ve daha kötü davrandı kardeşiminde zaten hamileliği sorunlu olduğu ve gücü kalmadığı için fazla ayrılmaya yönelik bişeyler yapamadı kendi deriyle mide bulantılarıyla uğraşabildi aldatma dayak gibi şeylerde olmadığı için ayrılmayı yeterli görmüyor şimdilerde ise fazla birbirleriyle iletişim kurmazlarsa iyi kardeşim ben ço fazla şey istiyorum belki deyip kendini sorulu tutuyor fikirlerinize ihtiyacımız var şimdiden tşk.
Olaylar olaylar.... ayrilsin

X