• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce karamel mi daha çok yakışmış, siyah mı ? (Resimli)

ikiside yakışmış ama bence KARAMEL daha çok yakışmış siyah yüzüne sert bir ifade vermiş ama karamel tamamen yumuşatmış soft bir halin var ve çok yakışmış cnm karamele devam siyahtan uzak dur bence yaşına yakışan renk karamel olmuş :7:

siyah seksi, karamel cici yapmış seni

bence siyah daha güzel, ben karamel vb tonları sevmiyorum

siyah yüz hatlarını makyajını daha iyi gösteriyor

siyah karamele göre daha olgun ve sert göstermiş canım bence karamel daha küçük göstermiş seni ama ikiside yakışmış küçük görünmek istiyorsan karamel derim

aslinda ikisi de guzel..saclarin duz degil de dalgali ve uzun olsun cok daha guzel boyle..sirf bu yuzden siyah daha agir basti bende..

siyahın bana bu kadar çok yakışacağını bilsem kesinlikle siyaha boyardım saçlarımı :82: Siyah çok çekici ve vamp duruyo beğendim çok yakışmış doğrusu.. Karamelde çok şık ve göz rengine çok uymuş ayrıca olgun ve ağır göstermiş ama bence senin yüzüne siyah daha iyi gitmiş..

Son düzenleme:
Siyah daha çok güzel durmuş canım sende.Siyah saçlı halinde yüz güzelliğin ortaya çıkmış.Karamel saçlı halinde ise yüz güzelliğinden öte saçlar dikkat çekiyor.:61:

Son düzenleme:
Yüzün o kadar güzel ki ikiside yakışmış.Ama karamel ayrı bi güzel olmuş:65:Bence sarının tonları veya küllüleride denemelisin tenin beyaz yakışır sana.Saçlarının kaynak olduğu hiç anlaşılmıyor, çok beğendim:42:

Back