Bütün enerjini sömürür mutsuz bir insan haline bürünürsün. Hayat böyle boş insanlarla vakit öldürücek kadar basit ve uzun değil. Tamamen hayatından çıkarırsan senin için daha iyi olur.
Dun kendi ellerimle ciktim takipten abla. Uzule uzule. Aksama kadar da ağlamam çabası. Seviyorum çünkü yani galiba. Dua edecegim abla. Allah büyük. Istegimi Allahtan isteyeceğim tek çarem buaçık açık konuşmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki. adamın akşı bir karış havada gibi görünüyor. ya sabredip olgunlaşmasını bekleyeceksiniz ya da tek bir konuşmayla bitireceksiniz.
hayır tabi ki ama olmuyorsa emin ol hayırlısı böyledir. ben ağladığım dualar ettiğim bazı şeyler için ay Allah nelerden korumuş beni diyorum şimdi.Dun kendi ellerimle ciktim takipten abla. Uzule uzule. Aksama kadar da ağlamam çabası. Seviyorum çünkü yani galiba. Dua edecegim abla. Allah büyük. Istegimi Allahtan isteyeceğim tek çarem busende dua etmekle yanlis yapmiyorum degil mi?
Gerçekten haklisin abla. Ama boyle dua ederlen icimde oyle bir umut oluyor ki. Allah buyuk yani. Annem bile o duzelmez uzak dur diyor.ama kıyamıyorum yemin ederim kiyamiyorum. Belki olacak şimdi zamani var. Yani off dua et abla bana. Adam olsun geri gelsin diyehayır tabi ki ama olmuyorsa emin ol hayırlısı böyledir. ben ağladığım dualar ettiğim bazı şeyler için ay Allah nelerden korumuş beni diyorum şimdi.
Hakkında hayırlısı olanı iste. Hayırsız olanla ömür çile olur zulüm çekmek çok zor emin ol.dun kendi ellerimle ciktim takipten. Ama inan yemib ederim o kadar ozliyorum ki. Yüzü gülüşü aklima geliyor. Dua edecegim Allah büyük Allahtan isteyeceğim tek carem bu...
Hayirsizsa hayirliya cevir diye de etsem mi ?Hakkında hayırlısı olanı iste. Hayırsız olanla ömür çile olur zulüm çekmek çok zor emin ol.
Teşekkür ederim ablaaYaa ne kadar tatlı, ne kadar da küçüksün. Bak canım eğer bu kişi senin hayatında daima olacak olan kişiyse önünde ne olursa olsun gelip seni zaten bulur ama önemli olan gelirse bile seni, sevgini hak ederek gelmesi. Şimdi kalbini ferahlat, içini rahatlat, gelir mi gelmez mi diye düşünüp ağlayarak heba etme günlerini. Yaşının, günlerinin keyfini çıkar olur mu
Zaten dün ben çıktım takipten. Onun şokuyla fake hesaptan takip atmış. Haklisin abla biliyorum ama galiba seviyorum. Yani birsürü erkek var ama o başka gibi geliyor gözümeSeni cepte görüyor farkında değil misin hala? Başkalarından sıkılınca sana geliyor, senden sıkılınca başkalarına gidiyor. Kaçan kovalanır mantığıyla hareket ettiğinde ne olacak? Her şey düzelecek mi? Lütfen şu erkekleri gözünüzde bu kadar büyütmeyin ya. Olmuyorsa zorlamayın. Bir sürü erkek var bir sürüüü
Seninle aynı yaştayım abla demene gerek yokZaten dün ben çıktım takipten. Onun şokuyla fake hesaptan takip atmış. Haklisin abla biliyorum ama galiba seviyorum. Yani birsürü erkek var ama o başka gibi geliyor gözüme((
Psikolojik desteklik birseyim yok şükür . Ama daha cok yeni bittigi icin alisamadim.derslerim basladi zaten.Ama bilmiyorum. Ben pişman olsun istiyorum. Zaten ben de de bikkin olfu ki kendim ciktim takipten onu. Nirmalde üzülür, kırılır dite cesaret edemiyodum takipten cikmaya ama kendim ciktim.Seninle aynı yaştayım abla demene gerek yokErkekler konusunda hiç tecrüben yok gibi. Tecrübelerimden yola çıkarak sana şunu söylüyorum, hiçbir zaman düzelmeyecek. Bir sürü yakın erkek arkadaşım oldu. En çapkınlarından birinin uzun bir ilişkisi var. Hala rahat durmuyor, tabi kızın bundan haberi yok maalesef. Yeni insanlarla tanış, onu asla stalklama. Kendini geliştirmek için yeni alışkanlıklar edin. Kafanı meşgul edecek şeyler yap. İnan hiç zor değil. Bu şekilde devam edersen psikolojik destek almanı öneririm
Cikardim takipten zaten. 3 gun conce yece 12.30 da beni takiptenSeni kovalıyorsa da başka kızları da kovalıyor. Tamamen keyfine göre takılıyor. Sizi sevdiği de yok. Enerji menerji bilmem de bu adamdan olmaz. Boşuna yorma kendini sil engelle gitsin.
Çıktım zâten takipten. 3 gun once gece 12.30 da veni talipten çıkarmışsın yazdi.Başka kızlara fıstık gibisin mi yazıyor yanlış mı okudum. Bildiğin abaza bu, neyini özlüyosun Allah aşkına
Bunlari yazdim bende; Ben açık olayım. Sadece anlam veremedim. Bir ekleyip, bir geri cikarilmama. Tabii ki en dogal hakkin cikartabilirsin takiptem beni, başkalarını. Geri de ekleyebilirsin. Ama bir ekleyip bir geri çıkarmak, yani netsizlige anlam veremedim.Başka kızlara fıstık gibisin mi yazıyor yanlış mı okudum. Bildiğin abaza bu, neyini özlüyosun Allah aşkına
Durup dururken biri niye çıkartıp geri eklesin ki bana çok saçma geldi. Aranızda bir tartışma vs geçiyor muydu sebepsiz mi çıkarıyordu?Bunlari yazdim bende; Ben açık olayım. Sadece anlam veremedim. Bir ekleyip, bir geri cikarilmama. Tabii ki en dogal hakkin cikartabilirsin takiptem beni, başkalarını. Geri de ekleyebilirsin. Ama bir ekleyip bir geri çıkarmak, yani netsizlige anlam veremedim.
Yani şöyle; ekleyince tamam, ama birden bire geri cikarilinca , geri eklenince geri cikilinca insan diyor ki demekk ki bu kişi benimle muhattap olmak istemiyor, ya da hayatında istemiyor. Olabilir. Deyip cikiyor insan.
Birisi benimle muhattap olmak istemiyorsa onu zorla kendime iletisime geciremem ki. Ben durumun bu oldugunu düşündüğüm için öyle oldu. Dedim bu mesajımi beğenmiş sadece.
Yoo sebepsiz yere çıkartıyordu.Durup dururken biri niye çıkartıp geri eklesin ki bana çok saçma geldi. Aranızda bir tartışma vs geçiyor muydu sebepsiz mi çıkarıyordu?
Ya dengesiz ya da o ara hayatına başka kız giriyor gibi oluyor, o ara çıkarıyor onla olmayınca geri ekliyordur. Şu an duyguların olduğu için hala özlüyorsun ama biraz zaman geçsin onun için üzüldüğün her dakikaya pişman olacaksın, dengesiz davranıyor. Sürekli kızları ekleyip öyle yorumlar yapmasıyla da aslında kendini küçük düşürüyor. Neresinden tutsam elimde kalıyor adamın iyi bi yönü yok gülüşü dışında o da kendi elinde olan bişey değil..Yoo sebepsiz yere çıkartıyordu.
En sDurup dururken biri niye çıkartıp geri eklesin ki bana çok saçma geldi. Aranızda bir tartışma vs geçiyor muydu sebepsiz mi çıkarıyordu?
Ama bn nasil yazmışımYa dengesiz ya da o ara hayatına başka kız giriyor gibi oluyor, o ara çıkarıyor onla olmayınca geri ekliyordur. Şu an duyguların olduğu için hala özlüyorsun ama biraz zaman geçsin onun için üzüldüğün her dakikaya pişman olacaksın, dengesiz davranıyor. Sürekli kızları ekleyip öyle yorumlar yapmasıyla da aslında kendini küçük düşürüyor. Neresinden tutsam elimde kalıyor adamın iyi bi yönü yok gülüşü dışında o da kendi elinde olan bişey değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?