Sizce kaçan kovalanır mı? İyi yapmış mıyım?

Pinklaydy

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
196
80
13
25
Kızlar merhahalar. Hayatımda kimseye 3. Şansı vermedim. Bir kisi haric Bu arkadaş gidip geliyor. Gidip geliyor. Başka kizlara face tweet insta ekleyip. Tweetten yok fistik gibisin, yok bilmem zayifsin gibi lanet lanet yorumlar yapıyor. Gecen hafta 3. Kez numaramı aniden silip takipten çıktı. Bu hafta geri ekledi Yani ben Son sansi verdim. Yine o yorum yazdığı kizlari faceye eklemiş görünce cinbet geçirdim. Hesabimi dondurdum. Kacan kovalanir dediler. Cok yoruldum artık. Tamam diyorum sildim bitti. Geri geliyor .sizce iyi yaptım mı? Kuzenlerine takip attiyor. Fakeden yazıyor. Sevgi nettir suphe ettiremez. Bu niye gidemiyor tam olarak?Enerji diyip duruyorlar. Gerçekten enerji vs diye birşey var mı?

Canım senin yumuşak karnının farkında. Daha yaşın küçük bu güzel yaşları bu adamla heba etme. Kuzenlerine kadar neden içli dışlışın adamın huyu belli. Sosyal medyada herkese yürüyen kişiden sence hayır gelir mi ? Bi de aynı konuyu farklı başlıklarla açmışsın ama burda sana duymak istediğin olumlu şeyleri kimsenin söyleyeceğini sanmıyorum.

Off haklısın abla. 22 ye girecegim o 24 yaşında. Bende oyle düşünüyorum. Kanıma dokunuyor . Kendime yediremiyorum. Ama yuzu aklimdan gitmiyor ki. Ne yapacagimi bilemedim hesabimi kapattim. Haklisin abla

O keyfine göre takılıyor bence canı istiyor gidiyor canı istiyor geliyor yorar o çok yorar yol yakınken yolla gitsin

Takipten de çıktım şimdi hesabı açıp

Sen bir kenarda dur ben canım sıkıldıkça BOŞ kaldıkça egomu tatmin etmek için sana gelirim. Bu işin Türkçesi bu güzelim... Baş engeli gelemesin.

Sen bir kenarda dur ben canım sıkıldıkça BOŞ kaldıkça egomu tatmin etmek için sana gelirim. Bu işin Türkçesi bu güzelim... Baş engeli gelemesin.
Gece ansızın Takipten çıktım. Her onune gelen kıza şimdi 'de yazsin bakalim....

Bu tarz insanlar asla mutlu olamazlar, anlık heveslerle mutlu rolü yapsalar da biyanları hep eksik kalır, dürüst olmayan hayatlar böyledir merak etmeyin
Belki sacma gelecek ama. Onu iyilestormek istiyorum. Gerçekten. Mutlu olsun istiyorum. Yaralarini sarayim istiyorum. Gözlerindeki gulumseme ışıltı olayım ıstiyorum. Yanlış mi yaptim takipten cikmakpa bilmiorum ama icimin bir yani da cok rahat iyi oldu diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…