Off haklısın abla. 22 ye girecegimCanım senin yumuşak karnının farkında. Daha yaşın küçük bu güzel yaşları bu adamla heba etme. Kuzenlerine kadar neden içli dışlışın adamın huyu belli. Sosyal medyada herkese yürüyen kişiden sence hayır gelir mi ? Bi de aynı konuyu farklı başlıklarla açmışsın ama burda sana duymak istediğin olumlu şeyleri kimsenin söyleyeceğini sanmıyorum.
O keyfine göre takılıyor bence canı istiyor gidiyor canı istiyor geliyor yorar o çok yorar yol yakınken yolla gitsin
Hesaplarımi full kapattım abla zaten. Ama o kdr ozluyorum kiO keyfine göre takılıyor bence canı istiyor gidiyor canı istiyor geliyor yorar o çok yorar yol yakınken yolla gitsin
Kıymetini bileni özle boşa üzme kendiniHesaplarımi full kapattım abla zaten. Ama o kdr ozluyorum ki
Allaha havale ediyorum ablaKıymetini bileni özle boşa üzme kendini
Takipten de çıktım şimdi hesabı açıpCanım senin yumuşak karnının farkında. Daha yaşın küçük bu güzel yaşları bu adamla heba etme. Kuzenlerine kadar neden içli dışlışın adamın huyu belli. Sosyal medyada herkese yürüyen kişiden sence hayır gelir mi ? Bi de aynı konuyu farklı başlıklarla açmışsın ama burda sana duymak istediğin olumlu şeyleri kimsenin söyleyeceğini sanmıyorum.
Gece ansızın Takipten çıktım. Her onune gelen kıza şimdi 'de yazsin bakalim....Sen bir kenarda dur ben canım sıkıldıkça BOŞ kaldıkça egomu tatmin etmek için sana gelirim. Bu işin Türkçesi bu güzelim... Baş engeli gelemesin.
Gece ansızın Takipten çıktım. Simdi begensin istediğini ,Doğru adam, sosyal medyayı çok fazla kullanmayan, ayarında kullanan adamdır kızlar bunu unutmayın
Arkadaşlarıma gore böyle. Neymis enerji varmış da fasa fiso. Adam haysiyet bilmiyo, temelsiz neyin enerjisi. Insallah gittiği her kız bunu reddederKaçan kovalanır böyle bir şey değilLütfen uzak dur bu kişiden tamamen!
Gece ansızın Takipten çıktım. Simdi begensin istediğini ,
Belki sacma gelecek ama. Onu iyilestormek istiyorum. Gerçekten. Mutlu olsun istiyorum. Yaralarini sarayim istiyorum. Gözlerindeki gulumseme ışıltı olayım ıstiyorum. Yanlış mi yaptim takipten cikmakpa bilmiorum ama icimin bir yani da cok rahat iyi oldu diyorum....Bu tarz insanlar asla mutlu olamazlar, anlık heveslerle mutlu rolü yapsalar da biyanları hep eksik kalır, dürüst olmayan hayatlar böyledir merak etmeyin
Kapattim daha acmam. Ama yuzu gozumun onhnden gitmiyorSen dayanamaz açarsın o hesapları. Önüne bak unut onu
Herkes ayni seyi söylüyor abla...Sen dayanamaz açarsın o hesapları. Önüne bak unut onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?