• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu takintidan nasıl kurtulacağım?

Pinklaydy

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
196
80
13
25
Kızlar merhahalar. Hic kimseye vermediğim şansı bir kişiye verdim. Son sansi ya da şansıydı. Bu kişi hep gidiyor sonra geri geliyor. Birsuru kız ekleyip, Lanet lanet yok fistik gibisin, yok cok zayifsin vs yorumlar yapiyor karaktersiz. Siliyorum çıkıyorum takipten. Bir hafta sonra geri takip atıyor. O yorum yazdığı kizlardan birini faceden de ekleyip resmini beğenmiş Allahın cezası. Hem bana gelip, guya kopamayıp hem de boyle yapmasini hazmedemiyorum. Hesabimi vs dondurdum gep. Ne yapacagim ? Adam olması icin. Son şansıydi çünkü. Çok yoruldum artık. Kime yorum yapmış, kimi eklemiş, kimi beğenmiş diye bakmaktan

Canım engelle gitsin engeli de kaldırma hiç. Onun ne olduğunu anlamışsın. Ona harcayacağın emeği düşünceyi başka şeylere harcarsan daha başarılı olursun. Bu işin sonu baştan belli mutlu son gibi görünmüyor. Kendini yıpratma ve iletişimini tamamen kes bence

Back
X