• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kac yil arayla cocuk dusunulmeli

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
24
sizce kac yil arayla cocuk yapmak mantikli 4 cocuk dusunuluyorsa

Merhaba hanımlar banyomuzun fayanslari hiç güzel degil birde eşim duşakabini iptal ettirip sadece cam taktırmayi düsunuyor onu yapmisken fayanslarida degissin istiyorum fayanslari yerinden cikartip yerine yenisini ypmak cok uzun sürecek ve maaliyetli olur dedi eşim fayans sticker yapıcam banyoya diyor nasıl oluyor guzel mi yapay gibi duruyor mu kullanan gören var mı?
Jinekoloji?

4 çocuğu bilmem ama iki çocuk arası bence 5 veya 6 yaş olmalı nekadar doğru bilmiyorum ama özellikle anne için bu daha sağlıklı ..ilk çocuk doya doya bakıp buyutulmeli ihmal edilmeden ve okul çağına getirilmeli ..ardından ikinci çocuk...sil baştan olayları var evet o biraz kötü psikoloji ama iki sabi peşpeşe bakmak daha kötü psikoloji bence

4 çocuğu bilmem ama iki çocuk arası bence 5 veya 6 yaş olmalı nekadar doğru bilmiyorum ama özellikle anne için bu daha sağlıklı ..ilk çocuk doya doya bakıp buyutulmeli ihmal edilmeden ve okul çağına getirilmeli ..ardından ikinci çocuk...sil baştan olayları var evet o biraz kötü psikoloji ama iki sabi peşpeşe bakmak daha kötü psikoloji bence
Haklisiniz bnde oyle dusunuorum yeni dogum yptim 3ay oldu esim 2.cocuk istiyo bnse cocugum 5-6yasina gelince dusunuyorum o kreşte veya okuldayken bebekle daha rahat ilgilenirim ama eşim ve ailesine anlatamiorum 😊

Haklisiniz bnde oyle dusunuorum yeni dogum yptim 3ay oldu esim 2.cocuk istiyo bnse cocugum 5-6yasina gelince dusunuyorum o kreşte veya okuldayken bebekle daha rahat ilgilenirim ama eşim ve ailesine anlatamiorum 😊
Yani benim kızım 1.sinifta olucak kardeşi doğduktan bir kaç ay sonra okullar açılacak hem kızım 6 yaşında ve büyük destekcim olduğunu hissediyorum ..bu şekilde daha rahattır emin ol

ben 7yil koydum yani isteyerek koymadım.ama isabet oldu çünkü çok gazlı ve 3ay gece gündüz aglayan kolik bi bebegim vardı karı koca bas edemrzdik
kizim iki uc yaşında olsaydı nasil bakardık ikisine diye düşünüp hep durdum.

Back
X