At canim görelim tabi ama sadece İstanbul'un değil farklı ülkelerdeki şehirlerinde büyük şehirlerinde fotoğraflarını öncesi ve sonrası olarak ekle olur mu lütfen özellikle istiyorum senden nkara'nın da fotoğrafını at mesela gri ilikler içinde bir tane yeşil Yok İzmir'in de at meselaYahu bırakın Allah aşkına şimdi bana 2000 öncesi İstanbul fotoğraflarını birde şimdiki İstanbul fotoğraflarını attırmayın
Yeşilin her tonuymuş
İstanbulun bir havadan görüntüsünü atmam yeterli tezlerinizi çürütmeye
Kuzey ormanlarına yapılanlar ortada
Hem diyorsunuz İstanbul'un kalabalıkla ilgili sorunları hem İstanbulu nüfusunu artırmak için yapılan her şeyi savunuyorsunuz
Yaw arkadasim ic ne icersen ispirto bira kolonya ama ben saglikli yasami tercih eden 2 cocuk annesi bir insanim sen olgun bir kadinsin gercekten uzuldum su gibi cocuklari alkolle sigarayla gorunce Ama siz nedense aradan ayıklamak isteyenler sadece alkolü ele aldınız yorumumda kim ne içerse içsin Zıkkımın kökünü içsin Ben Yakın arkadaşlarıma da söylüyorum Bu da benim tercihim işte
Bu bahsettiklerin nerelerde oluyor izmirde esim yanimdayken yamyam gibi gecenler nerede acaba Işte tercih meselesi zaten anlamayan bir insana bir şey anlatmak Her şeyden daha zordur hz isa bile söylemiş bunuAkşam 5 ten sonra kadınların dışarı çıkamadığı
yarım kollu bile giyinen kadınlara öldürücü bakışlar atılan
Sırf ramazanda oruç tutmayıp su içtiği için dayak atılan yerlerden daha yeğdir
Evet bu yüzden anlatamıyoruz sizlereIşte tercih meselesi zaten anlamayan bir insana bir şey anlatmak Her şeyden daha zordur hz isa bile söylemiş bunu
Yani üsteki yerleri tercih ediyorsun haIşte tercih meselesi zaten anlamayan bir insana bir şey anlatmak Her şeyden daha zordur hz isa bile söylemiş bunu
Böyle bir şehirde bu alanda nasıl bir yeşillik bekliyorsun Bu mesafede
Canim ne diyosun anlamiyorumYani üsteki yerleri tercih ediyorsun hane güzelde söylemiş
Akşam 5 ten sonra kadınların dışarı çıkamadığı
yarım kollu bile giyinen kadınlara öldürücü bakışlar atılan
Sırf ramazanda oruç tutmayıp su içtiği için dayak atılan yerlerden daha yeğdir
Böyle bir şehirde bu alanda nasıl bir yeşillik bekliyorsun Bu mesafede
Internetten tüm İstanbul'u Görüntüle canım ben de helikopterden çekilmiş görüntüler de var özelden numaranı paylaş ben sana atarım
Üstteki yer dediğin nere kuşum onu anlamadimYeşilalandan bahsetmiyorum bu yukarda yazandan yazandan bahsediyorum o mesaja tercih meselesi yazmışsında
Kız kafam durdu gece gece çocuklardan Anladım şimdi canım Yok öyle yerlerde tercih etmiyorum Hiçbir zaman hiçbir insanı dini tercihleri yüzünden de bu şekilde davranışlar yapılmasında tercih etmiyorum herkes dinini özgürce yaşamalı müslümanı hıristiyanın yahudisi ben oruç tutsam da tutmayana hiçbir zaman Hiçbir şey diyemem Herkesin kendi inancı ama benim orada anlatmak istediğim çok genç çocukların su gibi çocukların alkol ve sigara içmesi vücutlarını zehirlenmesi beni çok üzdü büyük ihtimalle anneligimden kaynaklanan bir şey olabilirNeyse boşver
Yaw arkadasim ic ne icersen ispirto bira kolonya ama ben saglikli yasami tercih eden 2 cocuk annesi bir insanim sen olgun bir kadinsin gercekten uzuldum su gibi cocuklari alkolle sigarayla gorunce Ama siz nedense aradan ayıklamak isteyenler sadece alkolü ele aldınız yorumumda kim ne içerse içsin Zıkkımın kökünü içsin Ben Yakın arkadaşlarıma da söylüyorum Bu da benim tercihim işte
Öncelikle ilk kez konuştuğunuz birine güzelim diye hitap etmeniz yanlış,kulağa laubali geliyor.Uyarayım dedim.Tam aksine Yorumlarınızın tamamını okuyup yorum yaptım.Israrla İzmir'de hizmet olmadığını söylemişsiniz her mesajınızda. Ben de siz bu kadar kendinden emin bir şekilde konuşunca İzmir'de yaşayan biri sanmıştım.Youtube videolarını seyret yorumunuzu okuyunca kahkaha attım.Eee Youtube videoları diğer şehirlerin belediyeleri hakkında ne diyor,"tarafsız bir şekilde "izlediniz mi ?Guzelim sen yazdiklarimin tamamını okumadan yorum yazıyorsun Ben zaten kendim yapılan hizmeti anlatmıyorum YouTube'a gir şu an İzmir hakkında yapılan sokak röportajları hepsini Tarafsız bir şekilde dinle belediyenin hizmet vermediğini kendi halkı söylüyor
Gece 3e kadar tek dolaştım hiç tedirgin olmadım suç oranının en düşük olduğu yer insanlar özgür kimse kimseyi tınlamıyor Bana zararı yoksa içebilir sen Avrupa'da hiç yapamazsın ozamanCanm sokak roportajlarina rast geldim artik tiiye aliyor gencler biz gelelim belediyeye kendime oy verecegim ben daha iyi gelistiririm izmiri vs diye ben yillardir izmire giderim uzun surede kaldigim zamanlar oldu belli bir saatten sonra cok haz aldigim bir sehir degil oyle senin dedigin gibi huzurlar vs gecen hafta oradaydim saat gece 23 de esimle tedirgin yurudum normal insan orani %10gibi gunduz saat 10 11 de gencler gencler diyorum 14 15 den basliyor sahilde bira sigara o kadar uzuldum ki gencecik bedenlerine hakikatende ozgur ve huzur dolu bir izmir
Bırak alla sen kötülemek için herşeyi söylüyorsun İzmir gibi yerde sanamı bakacaklarBu bahsettiklerin nerelerde oluyor izmirde esim yanimdayken yamyam gibi gecenler nerede acaba Işte tercih meselesi zaten anlamayan bir insana bir şey anlatmak Her şeyden daha zordur hz isa bile söylemiş bunu
Canim ben Kk da genel olarak canim diye konusuruz yani benim bu zaman kadar yazistiklarim hep boyleydi bilmem kac senedir ilk kez konussak bile kahkaha atmanin sebebini anlayamadim bu topik izmir ile alakali diger sehirlerinkini neden anlatayim bakipÖncelikle ilk kez konuştuğunuz birine güzelim diye hitap etmeniz yanlış,kulağa laubali geliyor.Uyarayım dedim.Tam aksine Yorumlarınızın tamamını okuyup yorum yaptım.Israrla İzmir'de hizmet olmadığını söylemişsiniz her mesajınızda. Ben de siz bu kadar kendinden emin bir şekilde konuşunca İzmir'de yaşayan biri sanmıştım.Youtube videolarını seyret yorumunuzu okuyunca kahkaha attım.Eee Youtube videoları diğer şehirlerin belediyeleri hakkında ne diyor,"tarafsız bir şekilde "izlediniz mi ?
Ya arkadasim ohoooo hoooo sigara ve icki icen 14 15 yasindaki sabiler diyorum sen akp diyosun yemisim akp ozgurlugu sen nerdesin be canmGece 3e kadar tek dolaştım hiç tedirgin olmadım suç oranının en düşük olduğu yer insanlar özgür kimse kimseyi tınlamıyor Bana zararı yoksa içebilir sen Avrupa'da hiç yapamazsın ozaman
YouTube videolarıyla karar vermek kadar komik bişey yok akplilerin ince damarı İzmir güzel izmir
Sırf içiyor diye ayrım yaparsan İzmir o Kafaya oy vermez
Bırak alla sen kötülemek için herşeyi söylüyorsun İzmir gibi yerde sanamı bakacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?