Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Yahu bırakın Allah aşkına şimdi bana 2000 öncesi İstanbul fotoğraflarını birde şimdiki İstanbul fotoğraflarını attırmayın
Yeşilin her tonuymuş
İstanbulun bir havadan görüntüsünü atmam yeterli tezlerinizi çürütmeye
Kuzey ormanlarına yapılanlar ortada
Hem diyorsunuz İstanbul'un kalabalıkla ilgili sorunları hem İstanbulu nüfusunu artırmak için yapılan her şeyi savunuyorsunuz

At canim görelim tabi ama sadece İstanbul'un değil farklı ülkelerdeki şehirlerinde büyük şehirlerinde fotoğraflarını öncesi ve sonrası olarak ekle olur mu lütfen özellikle istiyorum senden nkara'nın da fotoğrafını at mesela gri ilikler içinde bir tane yeşil Yok İzmir'in de at mesela

Akşam 5 ten sonra kadınların dışarı çıkamadığı
yarım kollu bile giyinen kadınlara öldürücü bakışlar atılan
Sırf ramazanda oruç tutmayıp su içtiği için dayak atılan yerlerden daha yeğdir

Bu bahsettiklerin nerelerde oluyor izmirde esim yanimdayken yamyam gibi gecenler nerede acaba Işte tercih meselesi zaten anlamayan bir insana bir şey anlatmak Her şeyden daha zordur hz isa bile söylemiş bunu

Yeşilalandan bahsetmiyorum bu yukarda yazandan yazandan bahsediyorum o mesaja tercih meselesi yazmışsında

Kız kafam durdu gece gece çocuklardan Anladım şimdi canım Yok öyle yerlerde tercih etmiyorum Hiçbir zaman hiçbir insanı dini tercihleri yüzünden de bu şekilde davranışlar yapılmasında tercih etmiyorum herkes dinini özgürce yaşamalı müslümanı hıristiyanın yahudisi ben oruç tutsam da tutmayana hiçbir zaman Hiçbir şey diyemem Herkesin kendi inancı ama benim orada anlatmak istediğim çok genç çocukların su gibi çocukların alkol ve sigara içmesi vücutlarını zehirlenmesi beni çok üzdü büyük ihtimalle anneligimden kaynaklanan bir şey olabilir

Sağol izin verdiğin için

Öncelikle ilk kez konuştuğunuz birine güzelim diye hitap etmeniz yanlış,kulağa laubali geliyor.Uyarayım dedim.Tam aksine Yorumlarınızın tamamını okuyup yorum yaptım.Israrla İzmir'de hizmet olmadığını söylemişsiniz her mesajınızda. Ben de siz bu kadar kendinden emin bir şekilde konuşunca İzmir'de yaşayan biri sanmıştım.Youtube videolarını seyret yorumunuzu okuyunca kahkaha attım.Eee Youtube videoları diğer şehirlerin belediyeleri hakkında ne diyor,"tarafsız bir şekilde "izlediniz mi ?

Gece 3e kadar tek dolaştım hiç tedirgin olmadım suç oranının en düşük olduğu yer insanlar özgür kimse kimseyi tınlamıyor Bana zararı yoksa içebilir sen Avrupa'da hiç yapamazsın ozaman
YouTube videolarıyla karar vermek kadar komik bişey yok akplilerin ince damarı İzmir güzel izmir
Sırf içiyor diye ayrım yaparsan İzmir o Kafaya oy vermez

Bu bahsettiklerin nerelerde oluyor izmirde esim yanimdayken yamyam gibi gecenler nerede acaba Işte tercih meselesi zaten anlamayan bir insana bir şey anlatmak Her şeyden daha zordur hz isa bile söylemiş bunu
Bırak alla sen kötülemek için herşeyi söylüyorsun İzmir gibi yerde sanamı bakacaklar

Canim ben Kk da genel olarak canim diye konusuruz yani benim bu zaman kadar yazistiklarim hep boyleydi bilmem kac senedir ilk kez konussak bile kahkaha atmanin sebebini anlayamadim bu topik izmir ile alakali diger sehirlerinkini neden anlatayim bakip

Ya arkadasim ohoooo hoooo sigara ve icki icen 14 15 yasindaki sabiler diyorum sen akp diyosun yemisim akp ozgurlugu sen nerdesin be canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…