Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Ah o turşu suyu canım çekti.
Bir de Alsancakta dostlar fırını vardır sıcacık çeşit çeşit boyozlari vardır. Kemeraltina da sube açmışlar ama asıl yerinde yenmeli.

Bu arada mevcut belediyenin gezileri vardı ama maalesef bitti bildiğim kadarıyla. Büyükşehirlere ödenek kısıtlanması sanırım nedeni. Tarih turuna katıldım. Kadife kalesini gezdik, gayet içine girilir hale biraz olsun getirilmis. Ardından Agorayi gezdik, ikibin yıldan beri akan suya belediyenin gezisiyle tanık olmak muhtesemdi. İzmir'in tarihini deneyimli rehberle gezmek muhtesemdi. Kemeraltini ilk defa anlamlı bir şekilde gezmem bu hizmetle olmustu

Hı hı evet.

Canım benim hangi konuşması link atar misin ??? HDP yi meclise alanlar 2013 yılında Şiwan Perver ile Megri Megri şarkısını söyleyip Kürt Lider Barzaniyle açılış yapanlar Atatürk'ün kurduğu partiden degildi.Hatta ben sana kim olduğunu ispatlamak icin Link atabilirim iyi incelersin.Ha bir de Dağdan inenler icin Af yasasını kim çıkarmış iyice bi araştır gel :) Sonra Tunç Soyer ve partisine dil uzatabilirsin tabi biraz aklı salimsen

Bu adayı hiç bilmiyorum,yukarda arkadaşlarda yazmışlar hdp diye okuyunca üzüldüm.
Keşka başka birini aday gösterselerdi daha iyi olurdu..
Ya kardesim adayı hiç bilmiyorsan burdaki akşakşakçılardan mı ögrenceksin.Aç google ı eksi sözlüğü tunç soyer ekşi yaz okursun.Cehape ye aafedersin ne ... atcaklarini şaşırdılar bunlar.Tunç Soyer kendisi ayrıdır babasi ayrıdır Babasini siyasi malzeme yapmak çirkefliktir.Ayrica Fetöcü diye bir kadina polis tarafindan yapılmış bir tacizi yanlislikla olmuş diyerek polisi koruyan tacizcileri savunan bir partinin mensuplarından her turlu pislik beklenir taciz tecavüz zaman şampiyonu yaptınız be ülkeyi bi biz kaldik satılmayan ne biraktiniz geriye özellestirilmeyen??.

Reactions: csi

Tabi seve seve buyurun

Ama asıl siz şu linki izleyin Atatürk e ve izindekilere it sürüsü diyen hdp ye Tunç Soyer desteği

Hatta biraz daha aydinlatiyim seni
Bu da Bay Kemal 'in pozları

https://m-sabah-com-tr.cdn.ampproje...12/02/kilicdaroglu-pkk-yandaslariyla-kol-kola

Aaaa haberin yok mu senin? Açılımı da CHP yaptı, şehide kelle, İmralı'daki şerefsiz terörist başına Sayın diyen de CHP genel başkanı idi, havalimanına "sözde" kürdistan" bayrağını da CHP'liler astırdı.. Çok cahil(iz)sin. Aç biraz ahaber, beyaz tv dinle; yeniakit, sabah, takvim falan oku da Türkiye gerçeklerini öğren(elim).

Argümana bak. Tunç Soyer HDP'nin düzenlediği bir nöbette destek konuşması yapmış; Kılıçdaroğlu da başka bir HDP'li grupla fotograf çektirmiş.

Bahsettiğimiz parti (günahım kadar sevmesem ve onaylamasam da) bu ülkenin anayasına uygun olarak kurulmuş bir parti mi? Seçimlere giriyor mu? Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu ve milletvekilleri var mı? Biz daha neyi tartışıyoruz burada?

Ve ayrıca Andımız'ı kaldıranlar, Türklük dahil her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, Bu ülkenin kurucu cumhurbaşkanı ve ikinci adamına "iki ayyaş" diyenler; bugün bizi vatan haini, terörist olarak adlandırıyor ya; gülüyorum ağlanacak halimize.

HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye.

Kısa ve öz bizlere vatan haini dendi gerisi teferruat.
Suçlu chp nasılsa.
Birde bizler..

Reactions: csi
umutsuzluğu yaşıyorum
hiçbir seçimde bu seçim kadar umutsuz mutsuz hissetmedim
sanki seçimin kazananı şimdiden belli
şimdiye kadar umut vardı ama şimdi çaresiz izliyorum sonun başlangıcını
insanlar sahtekarlara yalancılara inanıyor göz göre göre yapılanlara susup tepki vermiyor
ısınan kurbağa misali artık alıştık tepkisizleştik
muhalefet çok zayıf ve aciz
sesi çıkanı hapisle ekonomik yaptırımlarla susturuyor
polis yargı siyaset medya tek adamın elinde

ülkenin yarısını temsil eden partilere terörist damgası vuruyor zillet ittifakı diyor

bir insan hdp li ise ülkesini sevemez mi aidiyet hissedemez mi?

chp li ise dindara milliyeçiye saygı duyup benimseyez mi sadece dinsizlerin alevilerin partisimi?

chp nin izmirden aday gösterdiği kişiye nasıl ve nereden vuruyor yandaş medya hayretle izliyorum

benim bakış açıma göre vatan hainliği hırsızlık yapıp yargıyı hiç edip tüm sülalesini ihya edip fakir fukara çocuklarının üzerinden şehit edebiyatı yapıp kendi torunlarının amerikanın en elit kolejlerinde okutandır

araştırın bakalım türkiye yargı bağamsızlığı ve eğitim konusunda dünyada kaçıncı

adayım nihat zeybekçi umarım kazanır

umutsuzlukdan yakinip, Nihat zeybeki umarim kazanir demissiniz!

Kafalar karışık sanki...

Yorum guzel de Nihat Zeybekci uymamis sanki sonuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…