Ah o turşu suyu canım çekti.Kemeralti'na gidersen ac git, bir yandan alisveris yaparken bir yandan yemezsen olmaz. Kizlaragasi Haninin kapisindaki sokakta toptancilara alisverise gir hatira esyasi filan almak istersen, kitapcilarda ucuz basim da oralarda. Arka kapisi Hisar camisine dogru gider, arkasindaki sokakta dibek kahvesi icilen yerlere git, orada adini simdi hatirlayamadim, Kofteci Mehmet Usta miydi ne, bir kofteci var, orada ucuz lezzetli koftelerden veya cop sis ye, yaninda piyaz, ustune ayni sokakta kahve.. Fal da bakiyorlar isteyene..Oralardayken unlu Kemeralti tursucusundan bir bardak acili tursu suyu icmeden donme. Icerken sergisindeki envai cesit tursulari gozden gecirmek bile zevkli. Konak'tan girersen bir ana caddesi var, bir de Anafartalar karakolundan sonra baslayan ve Sadirvanalti Camiinden devam eden paraleli. Iste o paralelinde dolanmak daha da zevkli. Mezarlikbasina cikarken tazecik findik fistik satan yerler var, tadindan yenmez. Neyse.. Bir dahaki sefere..
https://www.google.com/amp/s/www.ye...ir-diyen-isme-partide-gorev-verdi-205365h.htmhttps://m.takvim.com.tr/webtv/video-haber/video/iste-chpnin-izmir-adayi-tunc-soyerin-pkk-destegi
Nasıl böyle birini aday gösterebiliyorlar
Herşey in bir ahlakı etiği olmalı
Arkadaşım madem İzmiri bu kadar düşünüyorsun, bugün İstanbul ve Ankara'da tanzim satış noktaları oldu. Neden üçüncü büyük ilimizde olmadı diye dile getirebilir mısın? Konuda en çok hırslı bir şekilde yazan siz olduğunuz için yazdım.
Ben fanatik ya da bağnaz değilim eğer yanlış sa taraf farketmez yanlış yanlıştır, siyasi ahlaksızlık ahlaksızlıktır eğer öyle olsaydım eğer öyle olsaydım karşıdaki nin yanlışını gösterip bu tarafın yanlışını meşrulaştırırdımhttps://www.google.com/amp/s/www.ye...ir-diyen-isme-partide-gorev-verdi-205365h.htm
Bu nasıl oluyorsa o da öyle oluyordur.
Hı hı evet.Ben fanatik ya da bağnaz değilim eğer yanlış sa taraf farketmez yanlış yanlıştır, siyasi ahlaksızlık ahlaksızlıktır eğer öyle olsaydım eğer öyle olsaydım karşıdaki nin yanlışını gösterip bu tarafın yanlışını meşrulaştırırdım
Canım benim hangi konuşması link atar misin ??? HDP yi meclise alanlar 2013 yılında Şiwan Perver ile Megri Megri şarkısını söyleyip Kürt Lider Barzaniyle açılış yapanlar Atatürk'ün kurduğu partiden degildi.Hatta ben sana kim olduğunu ispatlamak icin Link atabilirim iyi incelersin.Ha bir de Dağdan inenler icin Af yasasını kim çıkarmış iyice bi araştır gel :) Sonra Tunç Soyer ve partisine dil uzatabilirsin tabi biraz aklı salimsenDaha dün Tunç Soyer in pkk yi destekleyen hdp kürsüsünde seslenen arşivini gördüm
Cidden tiksindim Vatan ve Millet bu kadar basit olmamalı
Ulu Önder Atatürk 'ün kurduğu parti böyle insanlarla ayak altına alınmamalı
Ya kardesim adayı hiç bilmiyorsan burdaki akşakşakçılardan mı ögrenceksin.Aç google ı eksi sözlüğü tunç soyer ekşi yaz okursun.Cehape ye aafedersin ne ... atcaklarini şaşırdılar bunlar.Tunç Soyer kendisi ayrıdır babasi ayrıdır Babasini siyasi malzeme yapmak çirkefliktir.Ayrica Fetöcü diye bir kadina polis tarafindan yapılmış bir tacizi yanlislikla olmuş diyerek polisi koruyan tacizcileri savunan bir partinin mensuplarından her turlu pislik beklenir taciz tecavüz zaman şampiyonu yaptınız be ülkeyi bi biz kaldik satılmayan ne biraktiniz geriye özellestirilmeyen??.Bu adayı hiç bilmiyorum,yukarda arkadaşlarda yazmışlar hdp diye okuyunca üzüldüm.
Keşka başka birini aday gösterselerdi daha iyi olurdu..
Canım benim hangi konuşması link atar misin ??? HDP yi meclise alanlar 2013 yılında Şiwan Perver ile Megri Megri şarkısını söyleyip Kürt Lider Barzaniyle açılış yapanlar Atatürk'ün kurduğu partiden degildi.Hatta ben sana kim olduğunu ispatlamak icin Link atabilirim iyi incelersin.Ha bir de Dağdan inenler icin Af yasasını kim çıkarmış iyice bi araştır gel :) Sonra Tunç Soyer ve partisine dil uzatabilirsin tabi biraz aklı salimsen
Canım benim hangi konuşması link atar misin ??? HDP yi meclise alanlar 2013 yılında Şiwan Perver ile Megri Megri şarkısını söyleyip Kürt Lider Barzaniyle açılış yapanlar Atatürk'ün kurduğu partiden degildi.Hatta ben sana kim olduğunu ispatlamak icin Link atabilirim iyi incelersin.Ha bir de Dağdan inenler icin Af yasasını kim çıkarmış iyice bi araştır gel :) Sonra Tunç Soyer ve partisine dil uzatabilirsin tabi biraz aklı salimsen
Aaaa haberin yok mu senin? Açılımı da CHP yaptı, şehide kelle, İmralı'daki şerefsiz terörist başına Sayın diyen de CHP genel başkanı idi, havalimanına "sözde" kürdistan" bayrağını da CHP'liler astırdı.. Çok cahil(iz)sin. Aç biraz ahaber, beyaz tv dinle; yeniakit, sabah, takvim falan oku da Türkiye gerçeklerini öğren(elim).Canım benim hangi konuşması link atar misin ??? HDP yi meclise alanlar 2013 yılında Şiwan Perver ile Megri Megri şarkısını söyleyip Kürt Lider Barzaniyle açılış yapanlar Atatürk'ün kurduğu partiden degildi.Hatta ben sana kim olduğunu ispatlamak icin Link atabilirim iyi incelersin.Ha bir de Dağdan inenler icin Af yasasını kim çıkarmış iyice bi araştır gel :) Sonra Tunç Soyer ve partisine dil uzatabilirsin tabi biraz aklı salimsen
Aaaa haberin yok mu senin? Açılımı da CHP yaptı, şehide kelle, İmralı'daki şerefsiz terörist başına Sayın diyen de CHP genel başkanı idi, havalimanına "sözde" kürdistan" bayrağını da CHP'liler astırdı.. Çok cahil(iz)sin. Aç biraz ahaber, beyaz tv dinle; yeniakit, sabah, takvim falan oku da Türkiye gerçeklerini öğren(elim).
Argümana bak. Tunç Soyer HDP'nin düzenlediği bir nöbette destek konuşması yapmış; Kılıçdaroğlu da başka bir HDP'li grupla fotograf çektirmiş.
Bahsettiğimiz parti (günahım kadar sevmesem ve onaylamasam da) bu ülkenin anayasına uygun olarak kurulmuş bir parti mi? Seçimlere giriyor mu? Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu ve milletvekilleri var mı? Biz daha neyi tartışıyoruz burada?
Ve ayrıca Andımız'ı kaldıranlar, Türklük dahil her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, Bu ülkenin kurucu cumhurbaşkanı ve ikinci adamına "iki ayyaş" diyenler; bugün bizi vatan haini, terörist olarak adlandırıyor ya; gülüyorum ağlanacak halimize.
HanimKelesimiGetir
CeHApe abla lütfenn. Oradaki HA önemliHer taşın altındanda cehepe çıkıyor nasılsa
CeHApe abla lütfenn. Oradaki HA önemli
umutsuzluğu yaşıyorum
hiçbir seçimde bu seçim kadar umutsuz mutsuz hissetmedim
sanki seçimin kazananı şimdiden belli
şimdiye kadar umut vardı ama şimdi çaresiz izliyorum sonun başlangıcını
insanlar sahtekarlara yalancılara inanıyor göz göre göre yapılanlara susup tepki vermiyor
ısınan kurbağa misali artık alıştık tepkisizleştik
muhalefet çok zayıf ve aciz
sesi çıkanı hapisle ekonomik yaptırımlarla susturuyor
polis yargı siyaset medya tek adamın elinde
ülkenin yarısını temsil eden partilere terörist damgası vuruyor zillet ittifakı diyor
bir insan hdp li ise ülkesini sevemez mi aidiyet hissedemez mi?
chp li ise dindara milliyeçiye saygı duyup benimseyez mi sadece dinsizlerin alevilerin partisimi?
chp nin izmirden aday gösterdiği kişiye nasıl ve nereden vuruyor yandaş medya hayretle izliyorum
benim bakış açıma göre vatan hainliği hırsızlık yapıp yargıyı hiç edip tüm sülalesini ihya edip fakir fukara çocuklarının üzerinden şehit edebiyatı yapıp kendi torunlarının amerikanın en elit kolejlerinde okutandır
araştırın bakalım türkiye yargı bağamsızlığı ve eğitim konusunda dünyada kaçıncı
adayım nihat zeybekçi umarım kazanır
Yorum guzel de Nihat Zeybekci uymamis sanki sonuna..umutsuzluğu yaşıyorum
hiçbir seçimde bu seçim kadar umutsuz mutsuz hissetmedim
sanki seçimin kazananı şimdiden belli
şimdiye kadar umut vardı ama şimdi çaresiz izliyorum sonun başlangıcını
insanlar sahtekarlara yalancılara inanıyor göz göre göre yapılanlara susup tepki vermiyor
ısınan kurbağa misali artık alıştık tepkisizleştik
muhalefet çok zayıf ve aciz
sesi çıkanı hapisle ekonomik yaptırımlarla susturuyor
polis yargı siyaset medya tek adamın elinde
ülkenin yarısını temsil eden partilere terörist damgası vuruyor zillet ittifakı diyor
bir insan hdp li ise ülkesini sevemez mi aidiyet hissedemez mi?
chp li ise dindara milliyeçiye saygı duyup benimseyez mi sadece dinsizlerin alevilerin partisimi?
chp nin izmirden aday gösterdiği kişiye nasıl ve nereden vuruyor yandaş medya hayretle izliyorum
benim bakış açıma göre vatan hainliği hırsızlık yapıp yargıyı hiç edip tüm sülalesini ihya edip fakir fukara çocuklarının üzerinden şehit edebiyatı yapıp kendi torunlarının amerikanın en elit kolejlerinde okutandır
araştırın bakalım türkiye yargı bağamsızlığı ve eğitim konusunda dünyada kaçıncı
adayım nihat zeybekçi umarım kazanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?