- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 28
Yok ben bu saatte işimde gücümde oluyorum.Hatta aram bitti.Yok canım Kahvaltı masamdayım daha Gel beraber çay içelim
Espri yeteneğinizde çok üst seviyeymiş şaşırtmadınızAnneeeeeeeee Deniz saçımı çekiyor
Ben patronum canim rahatimYok ben bu saatte işimde gücümde oluyorum.Hatta aram bitti.
Iste seninkine inmeye calisirken oluyorEspri yeteneğinizde çok üst seviyeymiş şaşırtmadınız
İş sahibi olmanızı öneririmIste seninkine inmeye calisirken oluyor
Çok profesyonel bir iş yeridir eminimBen patronum canim rahatimdaha yeni basladim
O donemden sonra ki seviye patronluk iste canim ben calisirken is sahibiyken sen sanirim ilkokulu bitirmistinİş sahibi olmanızı öneririm
Çok profesyonel bir iş yeridir eminim
Yav esas sen rahat ol bana ne senin işinden tabi varsasen rahat ol o iş benim
Yok Can'ım doktora yapıyorum ne demek olduğunu biliyormusun ?O donemden sonra ki seviye patronluk iste canim ben calisirken is sahibiyken sen sanirim ilkokulu bitirmistin
Hıı hııYok Can'ım doktora yapıyorum ne demek olduğunu biliyormusun ?
Yav esas sen rahat ol bana ne senin işinden tabi varsa
Pardon nesi komik ?
Ulaşımı güzel temiz semtler ilçe belediyelerin etkinlikleri ve yardımları harika ücretsiz kültür sanat etkinlikleri ve en önemlisi birini tanimaya gerek duymadan selamlaşan gunaydinlasan insanlari var. Bir de yeşile önem veren bi belediyesi var.Pardon nesi komik ?
Arap ülkelerinde içki yasak ama en kötü pislikler orda onu ne yapacağız mantıksız konuşuyorsun Almanya da herkes içiyor ama dünya lideri eğitimde sanayide üretimdeAblam bunlara hak veriyorum katiliyorum buradaki arkadasla bana yazdi yok sana niye baksin en ozgur sehir vs vs degil abi alkol girla nerede alkol var pislik orda benim dusuncem bu agziyla icene lafim yok.bana ne savunmasi yaparlar onu anlamiyorum ki en coknalkol tuketilen sehir konyaymis buda ayri bir gercek. Benim orada Yazdım 14 15 yaşındaki çocukların Sigara ve alkol içmesi Yani daha çok gençler vücutlarını zehirlenmeleri için ona üzüldüğümü anlatmaya çalıştım olay nerelere geldi hizmet konusuna gelince Benim tamamen tarafsız İzmir hakkında önüme gelen videoları izlemem ile alakalı sokak röportajları İzmir halkının kendi Biz CHP CHP diye bağırıyorlar ama belediye çalışmıyor tamamen tarafsız bilmediğim kanalların videoları simdi burada izmiri niye konusuyoruz ee topik izmirle alakali ankarayi istanbulu niye konusayim acilsin o topiklerde onlarada yazalim ben buraya gelip manisayi mardini yazacak degilim izmir hakkindakileri yazacagim
Konumuz izmir canim baslik izmir arap ulkeleri ve almanya hakkinda konu acarsaniz onada ayri yazalim 14 15 yaşındaki çocukların sigara bak bastırarak söylüyorum Sigara ve alkol Tabii siz burada sadece alkole ele alıyorsunuz kullanarak kendilerini zehirlenmesini nasıl buraya bağlıyorsunArap ülkelerinde içki yasak ama en kötü pislikler orda onu ne yapacağız mantıksız konuşuyorsun Almanya da herkes içiyor ama dünya lideri eğitimde sanayide üretimde
Parti destekleme degil sehiri anlatiyorum ben yaşadığım sehriUlaşımı güzel temiz semtler ilçe belediyelerin etkinlikleri ve yardımları harika ücretsiz kültür sanat etkinlikleri ve en önemlisi birini tanimaya gerek duymadan selamlaşan gunaydinlasan insanlari var. Bir de yeşile önem veren bi belediyesi var.
Komik geldi
Bazı şeylere gözümüzü kapamayalım. Evet partimizi destekleyelim ama herşeyi de görmezden gelmeyelim.
Sana spesifik örnekler veriyorumKonumuz izmir canim baslik izmir arap ulkeleri ve almanya hakkinda konu acarsaniz onada ayri yazalim 14 15 yaşındaki çocukların sigara bak bastırarak söylüyorum Sigara ve alkol Tabii siz burada sadece alkole ele alıyorsunuz kullanarak kendilerini zehirlenmesini nasıl buraya bağlıyorsun
Ve izmiri öyle görüyorsanız bakış açısı diyelim o zaman. Aynı yerden bakmiyoruz.Parti destekleme degil sehiri anlatiyorum ben yaşadığım sehri
PuffffffSana spesifik örnekler veriyorum
Sen izmirde yaşıyormusunki izmirde pislik olduğunu söylüyorsun
İstanbula çocuklar sigara içmiyormu
En azından izmirde çocuklar ölmüyor
Sen troll olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?