Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Pardon nesi komik ?
Ulaşımı güzel temiz semtler ilçe belediyelerin etkinlikleri ve yardımları harika ücretsiz kültür sanat etkinlikleri ve en önemlisi birini tanimaya gerek duymadan selamlaşan gunaydinlasan insanlari var. Bir de yeşile önem veren bi belediyesi var.

Komik geldi
Bazı şeylere gözümüzü kapamayalım. Evet partimizi destekleyelim ama herşeyi de görmezden gelmeyelim.

Arap ülkelerinde içki yasak ama en kötü pislikler orda onu ne yapacağız mantıksız konuşuyorsun Almanya da herkes içiyor ama dünya lideri eğitimde sanayide üretimde

Arap ülkelerinde içki yasak ama en kötü pislikler orda onu ne yapacağız mantıksız konuşuyorsun Almanya da herkes içiyor ama dünya lideri eğitimde sanayide üretimde
Konumuz izmir canim baslik izmir arap ulkeleri ve almanya hakkinda konu acarsaniz onada ayri yazalim 14 15 yaşındaki çocukların sigara bak bastırarak söylüyorum Sigara ve alkol Tabii siz burada sadece alkole ele alıyorsunuz kullanarak kendilerini zehirlenmesini nasıl buraya bağlıyorsun

Parti destekleme degil sehiri anlatiyorum ben yaşadığım sehri

Sana spesifik örnekler veriyorum
Sen izmirde yaşıyormusunki izmirde pislik olduğunu söylüyorsun
İstanbula çocuklar sigara içmiyormu
En azından izmirde çocuklar ölmüyor
Sen troll olabilirsin

Sana spesifik örnekler veriyorum
Sen izmirde yaşıyormusunki izmirde pislik olduğunu söylüyorsun
İstanbula çocuklar sigara içmiyormu
En azından izmirde çocuklar ölmüyor
Sen troll olabilirsin
Puffffffbak emoji bile iciyor
Topik basligiiiiii izmirrr
Evet senenin belli zamanlari izmirde yasiyorum ne oldu ben izmir pislik mi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…