Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
Ne yazık ki Tunç Soyer!
Bana göre bu isim CHP-İP ortaklığının değil CHP-hdp ortaklığının adayı.Zira beyimiz pek bi kandil sevdalısı.
Ayrıca babası Nurettin Soyer'in kim olduğunu bile bile İP'li kemik ülkücüler bu adamı nasıl destekleyecek meraktayım.
Bu siyaset ne b.k çukuru bişey yaa
Bana göre bu isim CHP-İP ortaklığının değil CHP-hdp ortaklığının adayı.Zira beyimiz pek bi kandil sevdalısı.
Ayrıca babası Nurettin Soyer'in kim olduğunu bile bile İP'li kemik ülkücüler bu adamı nasıl destekleyecek meraktayım.
- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
Gerçekten sizin gibi farkında bi insan görmek beni mutlu ettiNe yazık ki Tunç Soyer!
Maneviyatı yüksek bi partiye böyle bi aday cidden yazık
https://m.takvim.com.tr/webtv/video-haber/video/iste-chpnin-izmir-adayi-tunc-soyerin-pkk-destegi
Nasıl böyle birini aday gösterebiliyorlar
Herşey in bir ahlakı etiği olmalı
Nasıl böyle birini aday gösterebiliyorlar
Herşey in bir ahlakı etiği olmalı
Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP'den pek te bişey beklememek lazım aslında.Gerçekten sizin gibi farkında bi insan görmek beni mutlu etti
Maneviyatı yüksek bi partiye böyle bi aday cidden yazık
- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
KatılıyorumKemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP'den pek te bişey beklememek lazım aslında.
O gittiği zaman parti hak ettiği yerde olacaktir
- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
tabii ki chp adayı kazanmalı ancak ben bu secimde chp adaylarını hic begenmedim. sanki izmiri (ve bircok yeri de) kaybetmek chpyi bataklıga suruklemek icin yapılıyor. kılıçdaroğlunu severim simdiye kadar da hep desteklemisimdir cogu zaman insanlar yaptıklarını sacma bulsa da bana iyi niyetli ve mantıklı biri gibi geliyordu. su noktadan sonra pek bir inancım kalmamakla birlikte kılıçdaroğlunun da bir yerlerden emir aldıgını yönetildigini dusunmeye basladım. Atatürk'ün partisine yakısmayacak hareketler. tabii her serde bir hayır vardır, nedense bu yerel secimde pek bir umudum yok, ama belki bir kayıp akılların basa alınmasını saglar, bir degisime önayak olur.
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.839
- 1.223
- 52
Adaylar hakkında çok da bilgim yok ama yorumlara bakarak bir ön yorum yapmam gerekirse Aziz Kocaoğlu'yla ilgili paylaştığım haberde de sorduğum Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor sorumu yinelemek istiyorum, İzmir CHP'nin kalesidir deyip nasılsa biz kimi aday göstersek oyları kaparız mantığındaysa vay hallerine.
Kılıçdaroğlu karakter olarak iyi biri olabilir ama kötü bir siyasetçi, taaa Ekmelettin İhsanoğlu'nu desteklediği günden beri hata üstüne hata, sanki iktidar olmak istemiyor, sanki birkaç ilin yönetimi bizde olsa yeter diye düşünüyor, sanki CHP'yi dolayısıyla Atatürk'ü hdp gibi bir partiyle ansınlar istiyor gibi.
Biri artık kendisine dur demeli, partiyi hakkıyla yönetecek biri parti başkanı olmalı.
Kılıçdaroğlu karakter olarak iyi biri olabilir ama kötü bir siyasetçi, taaa Ekmelettin İhsanoğlu'nu desteklediği günden beri hata üstüne hata, sanki iktidar olmak istemiyor, sanki birkaç ilin yönetimi bizde olsa yeter diye düşünüyor, sanki CHP'yi dolayısıyla Atatürk'ü hdp gibi bir partiyle ansınlar istiyor gibi.
Biri artık kendisine dur demeli, partiyi hakkıyla yönetecek biri parti başkanı olmalı.
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
Adaylar hakkında çok da bilgim yok ama yorumlara bakarak bir ön yorum yapmam gerekirse Aziz Kocaoğlu'yla ilgili paylaştığım haberde de sorduğum Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor sorumu yinelemek istiyorum, İzmir CHP'nin kalesidir deyip nasılsa biz kimi aday göstersek oyları kaparız mantığındaysa vay hallerine.
Hep söylüyorum ya,Kemal Kılıçdaroğlu artık bıraksın partiyi.
Bu gidişle İzmir'i kaptırır..
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.839
- 1.223
- 52
Ahretlik valla bu aday kimdir bakacağım inceleyeceğim ama Aziz Kocaoğlu'nun çıkışını şimdi anlamaya başladım sanırım, belki de bu hamleyi engellemek istemişti, Tuncay Özkan'ı engellemek istiyor gibi dedikodular vardı ama belki de asıl engellemek istediği bu adaydı, yanlış aday yanlış hamle, İzmir'e Muharrem İnce'yi aday göstermek varken mesela, neden bu kişi?Hep söylüyorum ya,Kemal Kılıçdaroğlu artık bıraksın partiyi.
Bu gidişle İzmir'i kaptırır..
Hayır seçmenini de zan altında bırakıyor, chp seçmeni terörist sever algısını pekiştirmeye yardımcı olur gibi bir davranış hem seçmenini küstürecek, hem de diğer partilerin elini güçlendirecek, İzmir önemli bir il sonuçta.
- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
- 498
Her halukarda izmire hizmet etmeyen chp alicak
Yok kazik cakti abla o birakmiyor adam partiyi batirdi yaHep söylüyorum ya,Kemal Kılıçdaroğlu artık bıraksın partiyi. Bu gidişle İzmir'i kaptırır..
- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
- 498
- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
- 498
Abla izmirin diger illerden onemi nedirAhretlik valla bu aday kimdir bakacağım inceleyeceğim ama Aziz Kocaoğlu'nun çıkışını şimdi anlamaya başladım sanırım, belki de bu hamleyi engellemek istemişti, Tuncay Özkan'ı engellemek istiyor gibi dedikodular vardı ama belki de asıl engellemek istediği bu adaydı, yanlış aday yanlış hamle, İzmir'e Muharrem İnce'yi aday göstermek varken mesela, neden bu kişi?
Hayır seçmenini de zan altında bırakıyor, chp seçmeni terörist sever algısını pekiştirmeye yardımcı olur gibi bir davranış hem seçmenini küstürecek, hem de diğer partilerin elini güçlendirecek, İzmir önemli bir il sonuçta.
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.839
- 1.223
- 52
Chp için öneminden bahsettim, hepimiz biliriz ki İzmir chp kalesidir.Abla izmirin diger illerden onemi nedir
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
Ahretlik valla bu aday kimdir bakacağım inceleyeceğim ama Aziz Kocaoğlu'nun çıkışını şimdi anlamaya başladım sanırım, belki de bu hamleyi engellemek istemişti, Tuncay Özkan'ı engellemek istiyor gibi dedikodular vardı ama belki de asıl engellemek istediği bu adaydı, yanlış aday yanlış hamle, İzmir'e Muharrem İnce'yi aday göstermek varken mesela, neden bu kişi?
Çok yanlış bir seçim yapılmış bu sefer ahretlik,olmamış Aziz başkan kalsaydı daha iyi olurdu sanki,En azından İzmir'i en iyi bilen birisiydi..
Okuyunca şaşırdım bende üzüldüm keşke dedim..
Chp ve hdp olmadı inşallah kemal bey çıkarda bir açıklama yapar.
İzmir kaledir önemli bir yeri vardır siyasette..