• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Daha dün Tunç Soyer in pkk yi destekleyen hdp kürsüsünde seslenen arşivini gördüm
Cidden tiksindim Vatan ve Millet bu kadar basit olmamalı
Ulu Önder Atatürk 'ün kurduğu parti böyle insanlarla ayak altına alınmamalı

Ne yazık ki Tunç Soyer!

Bana göre bu isim CHP-İP ortaklığının değil CHP-hdp ortaklığının adayı.Zira beyimiz pek bi kandil sevdalısı.

Ayrıca babası Nurettin Soyer'in kim olduğunu bile bile İP'li kemik ülkücüler bu adamı nasıl destekleyecek meraktayım.

Bu siyaset ne b.k çukuru bişey yaa

Ne yazık ki Tunç Soyer!

Bana göre bu isim CHP-İP ortaklığının değil CHP-hdp ortaklığının adayı.Zira beyimiz pek bi kandil sevdalısı.

Ayrıca babası Nurettin Soyer'in kim olduğunu bile bile İP'li kemik ülkücüler bu adamı nasıl destekleyecek meraktayım.

Bu siyaset ne b.k çukuru bişey yaa
Gerçekten sizin gibi farkında bi insan görmek beni mutlu etti
Maneviyatı yüksek bi partiye böyle bi aday cidden yazık

tabii ki chp adayı kazanmalı ancak ben bu secimde chp adaylarını hic begenmedim. sanki izmiri (ve bircok yeri de) kaybetmek chpyi bataklıga suruklemek icin yapılıyor. kılıçdaroğlunu severim simdiye kadar da hep desteklemisimdir cogu zaman insanlar yaptıklarını sacma bulsa da bana iyi niyetli ve mantıklı biri gibi geliyordu. su noktadan sonra pek bir inancım kalmamakla birlikte kılıçdaroğlunun da bir yerlerden emir aldıgını yönetildigini dusunmeye basladım. Atatürk'ün partisine yakısmayacak hareketler. tabii her serde bir hayır vardır, nedense bu yerel secimde pek bir umudum yok, ama belki bir kayıp akılların basa alınmasını saglar, bir degisime önayak olur.

Adaylar hakkında çok da bilgim yok ama yorumlara bakarak bir ön yorum yapmam gerekirse Aziz Kocaoğlu'yla ilgili paylaştığım haberde de sorduğum Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor sorumu yinelemek istiyorum, İzmir CHP'nin kalesidir deyip nasılsa biz kimi aday göstersek oyları kaparız mantığındaysa vay hallerine.
Kılıçdaroğlu karakter olarak iyi biri olabilir ama kötü bir siyasetçi, taaa Ekmelettin İhsanoğlu'nu desteklediği günden beri hata üstüne hata, sanki iktidar olmak istemiyor, sanki birkaç ilin yönetimi bizde olsa yeter diye düşünüyor, sanki CHP'yi dolayısıyla Atatürk'ü hdp gibi bir partiyle ansınlar istiyor gibi.
Biri artık kendisine dur demeli, partiyi hakkıyla yönetecek biri parti başkanı olmalı.

Adaylar hakkında çok da bilgim yok ama yorumlara bakarak bir ön yorum yapmam gerekirse Aziz Kocaoğlu'yla ilgili paylaştığım haberde de sorduğum Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor sorumu yinelemek istiyorum, İzmir CHP'nin kalesidir deyip nasılsa biz kimi aday göstersek oyları kaparız mantığındaysa vay hallerine.
Kılıçdaroğlu karakter olarak iyi biri olabilir ama kötü bir siyasetçi, taaa Ekmelettin İhsanoğlu'nu desteklediği günden beri hata üstüne hata, sanki iktidar olmak istemiyor, sanki birkaç ilin yönetimi bizde olsa yeter diye düşünüyor, sanki CHP'yi dolayısıyla Atatürk'ü hdp gibi bir partiyle ansınlar istiyor gibi.
Biri artık kendisine dur demeli, partiyi hakkıyla yönetecek biri parti başkanı olmalı.

Hep söylüyorum ya,Kemal Kılıçdaroğlu artık bıraksın partiyi.
Bu gidişle İzmir'i kaptırır..

Hep söylüyorum ya,Kemal Kılıçdaroğlu artık bıraksın partiyi.
Bu gidişle İzmir'i kaptırır..
Ahretlik valla bu aday kimdir bakacağım inceleyeceğim ama Aziz Kocaoğlu'nun çıkışını şimdi anlamaya başladım sanırım, belki de bu hamleyi engellemek istemişti, Tuncay Özkan'ı engellemek istiyor gibi dedikodular vardı ama belki de asıl engellemek istediği bu adaydı, yanlış aday yanlış hamle, İzmir'e Muharrem İnce'yi aday göstermek varken mesela, neden bu kişi?

Hayır seçmenini de zan altında bırakıyor, chp seçmeni terörist sever algısını pekiştirmeye yardımcı olur gibi bir davranış hem seçmenini küstürecek, hem de diğer partilerin elini güçlendirecek, İzmir önemli bir il sonuçta.

Geçenlerde Sokak röportajında soruyorlar Sizce hangi parti alır adam söylendi Söylendi belediyeler hizmet vermiyor diye Sonra sordular hangi partiye oy vereceksiniz Tabii ki CHP dedi:cool:

Ahretlik valla bu aday kimdir bakacağım inceleyeceğim ama Aziz Kocaoğlu'nun çıkışını şimdi anlamaya başladım sanırım, belki de bu hamleyi engellemek istemişti, Tuncay Özkan'ı engellemek istiyor gibi dedikodular vardı ama belki de asıl engellemek istediği bu adaydı, yanlış aday yanlış hamle, İzmir'e Muharrem İnce'yi aday göstermek varken mesela, neden bu kişi?

Hayır seçmenini de zan altında bırakıyor, chp seçmeni terörist sever algısını pekiştirmeye yardımcı olur gibi bir davranış hem seçmenini küstürecek, hem de diğer partilerin elini güçlendirecek, İzmir önemli bir il sonuçta.
Abla izmirin diger illerden onemi nedir

Akp zaten almamalı ama İyi parti bu adama nasıl karşı çıkmaz gerçekten anlamadım.
İzmirliler için üzüldüm. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal.

Çok yanlış bir seçim yapılmış bu sefer ahretlik,olmamış Aziz başkan kalsaydı daha iyi olurdu sanki,En azından İzmir'i en iyi bilen birisiydi..

Okuyunca şaşırdım bende üzüldüm keşke dedim..
Chp ve hdp olmadı inşallah kemal bey çıkarda bir açıklama yapar.
İzmir kaledir önemli bir yeri vardır siyasette..

Back