- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu hesap net veriyor sayıları dediğiniz bir yer varmı?
Her iki taraftanda takip ediyorum
Hiçbirinde sayılar tutarlı değil
Karmon çorman
Adam akıllı takip edemedik sayımları
İşte doğru olan bu amaAdam çalışan neden çıksın yahu.Böyle düşünüyorsa çıksın.Çalışacaksa kalsın.İmamoğluna hizmet etmeyecek zaten,İstanbul,Türkiye için çalışacak
Ben hiçbirşey anlamadımHwrhalde her yer karıştı işin içinden nasıl çıkılacak bakalım.
Adamlar kaybetti gerçide intikam duyguları kabardı nedense.
Ben hiçbirşey anlamadım
Yani iki tarafında ileri gelenleri ayrıntılı takip edebilecek durumda
Sağ sol birinden biri
Şurda sayım yapıldı fark şu
Şundan dolayı olmuş vs demesi çokmu zorki
Böyle kim alırsa alsın
Hiçbirimizin içi rahat etmeyecek
Alışkanlık mı diyosun:)Hwer seçimde hile yapmaya alışkın oldukları için bu sefer çok fena daraldılar ne kurtarırsak kar diyorlar.
Alışkanlık mı diyosun:)
Hiçbiri tam doğru değilde işte
Hepimiz kendi tarafımızın doğrularına odaklanmışız
Bana göre a sana göre b işe yaramaz
Oraları geçtim artıkda
Bi kişi şeffaf olmazmı ya
Binlerce kişi helak olduk takip edicez diye
Chp içinde akp içinde hatta hdp içinde onlarca var ablaÖyle değilmi mavicim,heer seçimde ortaya çıkan o kadar videolar var al sana kanıt işte.
Seçim akşamı bile çoğu kanalda farklıydı yüzdeler.Kiminde İmamoğlu önde gözüküyordu,kiminde Yıldırım.Diyelim oylar yeniden sayıldı,AKP öne geçti,CHP susacak mı ?Kabullenecek mi?Yine itirazlar olacak .Yıl olmuş 2019 teknoloji çağındayız ,yine her seçimde oy sayımına itirazı yaşıyoruz.Bu sistem mi doğru değil acaba diyor insan.Chp içinde akp içinde hatta hdp içinde onlarca var abla
Hiçbiri %100 güvenilir değil
Ama bu durum çok ekstrem oldu
Çok dikkat çekti
Her zamankinden fazla insanlar takip etmeye çalışıyor
Bizler için yetkili bir kişi dahi olması gerektiği gibi sağduyulu bir şekilde şu durumu takip etmemizi sağlamıyor
Yani hepsi sadece açıklama kısmı için
Gerekirse sisteme yeniden herhangi bir parti için girilen her oyu sebebiyle tek tek açıklayıp halka gösterecek bir şekilde birilerini görevlendirselerdi
Bu kadar karışmazdı hiçbirşey
Hepimizde güven sıfır şuanda
Chp içinde akp içinde hatta hdp içinde onlarca var abla
Hiçbiri %100 güvenilir değil
Ama bu durum çok ekstrem oldu
Çok dikkat çekti
Her zamankinden fazla insanlar takip etmeye çalışıyor
Bizler için yetkili bir kişi dahi olması gerektiği gibi sağduyulu bir şekilde şu durumu takip etmemizi sağlamıyor
Yani hepsi sadece açıklama kısmı için
Gerekirse sisteme yeniden herhangi bir parti için girilen her oyu sebebiyle tek tek açıklayıp halka gösterecek bir şekilde birilerini görevlendirselerdi
Bu kadar karışmazdı hiçbirşey
Hepimizde güven sıfır şuanda
Ekrem İmamoğlunun kazandığı belli .sağduyulu olup kabullenmeleri gerek .sonuçta o koltuklar kimsenin malı değil.İstanbul halkı kararını verdi yeni bir adaya bir fırsat verdi.görelim izleyelim neler yapıcak .böyle kavganın dövüşün kimseye bir katkısı yok .Akp li arkadaslar da artık bunu anlasın.karşınızda kimseyi kırmak istemeyen birleştirici dışlamayan yapıcı bir insan var.takım tutar gibi parti tutmayın .çaldılar vs diye karalamayın .çalsaydı daha önceleri bunu yapardı .lütfen Allah korkumuz var diyorsunuz Allah korkusu olan insanlar bunu yapmaz.haksızlığa boyun eğmez görmezden gelmez gelemez.bu dünya gelip geçici eşinizi dostunuzu siyaset yüzünden kaybetmeyin.tartışın ama düzeyli bir şekilde.
Yenilgiyi kabullenmek de bir erdemdir.başarılar dileyin geçsin gitsin.bu iş çocuk kavgasına döndü .itiraz hakkı bütün partilerin var yasal be kullanabilir ama çaldılar çırptılar vs diyerek can acıtmayın.bu fark az bir fark olarak görülsede aslında büyük bir fark .herkes sağduyulu yenilikçi başkanımıza saygı duysun .sevmek zorunda değilsiniz kimseyi ama milli iradeye herkes saygı duymalı.
İstanbul da doğdum büyüdüm.kendimi gerçek bir İstanbullu olarak tanımlarım.ve İstanbul u çok seviyorum ve en büyük hayranlarından biriyim.İstanbul sandıkta tercihini yaptı .artık bırakın da bu adam işine başlasın.Yüce Türk halkı her zaman mazlumun yanındadır tarih boyunca böyle olmuştur olacaktır.
Yahu niye kabullensin. Sandikta kaybettikleri belediyeyi masada almaya calisiyorlar, var mi boyle bir dunya?Seçim akşamı bile çoğu kanalda farklıydı yüzdeler.Kiminde İmamoğlu önde gözüküyordu,kiminde Yıldırım.Diyelim oylar yeniden sayıldı,AKP öne geçti,CHP susacak mı ?Kabullenecek mi?Yine itirazlar olacak .Yıl olmuş 2019 teknoloji çağındayız ,yine her seçimde oy sayımına itirazı yaşıyoruz.Bu sistem mi doğru değil acaba diyor insan.
Az önce radyo dinledim. Dediğine göre Beykoz'da maddi hatadan 3250 oy, Üsküdar'da ise 1400 oy Binali ye yazılmış. Bir de diyor kafamizdan sallamiyoruz tabii burda belgeler var. Muhabir dedi Secim kurulu önünde bekliyormuş. Hangi radyo kanalı tahmin edersiniz. Bunun dışında geçersiz oyların sayımında da 200 küsur yazılmış İmamoğlu na da 80 küsur yazılmış mesela
Bir sayım anım aklıma geldi. Market sayımı yaptığımız günlerdi. 3 ü bir arada kahveleri saymıştı iki kişi. 1017 çıkmıştı. Sayım verileri işlenirken çıktık. Sabah sorumlu kız herşeyi tekrar saydık 2 de çıktık dedi. Neden ki dedim. Kahveler yanlış çıktı. Eee kaç çıktı dedim. 1015 çıkmış. Dedim gözle mi anladın iki farkı? Evet dedi. Dedim bir daha saymıyoruz sen bakıp söyle.Seçim akşamı bile çoğu kanalda farklıydı yüzdeler.Kiminde İmamoğlu önde gözüküyordu,kiminde Yıldırım.Diyelim oylar yeniden sayıldı,AKP öne geçti,CHP susacak mı ?Kabullenecek mi?Yine itirazlar olacak .Yıl olmuş 2019 teknoloji çağındayız ,yine her seçimde oy sayımına itirazı yaşıyoruz.Bu sistem mi doğru değil acaba diyor insan.
Parayı bile bazen sayarken yanlış sayıyor insan .Doğru saydım mı acaba diye tekrardan sayıyor Çok mu ütopik bilmiyorum ama kabine girince kaşe yerine bilgisayar ekranı olsa ,ekranda partilerin amblemi olsa ,o butona bassakBir sayım anım aklıma geldi. Market sayımı yaptığımız günlerdi. 3 ü bir arada kahveleri saymıştı iki kişi. 1017 çıkmıştı. Sayım verileri işlenirken çıktık. Sabah sorumlu kız herşeyi tekrar saydık 2 de çıktık dedi. Neden ki dedim. Kahveler yanlış çıktı. Eee kaç çıktı dedim. 1015 çıkmış. Dedim gözle mi anladın iki farkı? Evet dedi. Dedim bir daha saymıyoruz sen bakıp söyle.
Demem o ki, Bir daha saysalar yine değişir. İnsan sayıyor sonuçta.