Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
UZUN YAZDIM OKUMAYIN DİYE :KK66:

yerel seçimler pek bir keyifsiz, renksiz
başlık bile atıl kalmış :)

biz yerel seçim/genel seçim farkı bilmeyen bir milletiz. bileydik iyiydi :) partiyi de takım tutar gibi tuttuğumuza göre, genel seçim sonucu ne ise odur.
tabi tam seçim öncesi mağdur olcak birileri olabilir bu da sonuçları biraz değiştirir. ona bir şey diyemem :)

binali yıldırım renkli bir kişilik. kendisi benim için ‘düşük profilli başkan’ olsa da, en azından basına karşı güleryüzlü, espri yapıyor, şaka kaldırıyor falan.
ulaştırma bakanlığı,
izmir belediye başkan adaylığı
tbmm başkanlığı
başbakanlık
adam ‘ne iş olsa yaparım abi’
bu her alanda başarılı olduğunu mu gösteriyor? hayır, sadece güvenilir ve söz dinleyen biri olduğunu gösteriyor. bu iyi bir şey. bugün davutoğlu’nun, gül’ün bile üzerinde acaba feto ile bağlantıları neydi iması var, biraz daha ters düşülse muhtemelen kesin öyleler denecek. ama bu adama diyemezler. bu da göreve geldikten sonra her türlü sorumluluk onların demek.
(iyi yönlerini görmek için zorlama.)

binali başkan olduğunda neler olur?
şimdi her ne kadar muhalefet adayına ‘beton’ lakabı taktılarsada bu sehri asıl betona çevirenler kim, hepimiz biliyoruz.
sevgili mr president her fırsatta nasıl istanbul’a aşık olduğunu anlatıyorken son hali hakkında ne düşünüyor merak etmiyor değilim.
kendisinin hala aşık olduğu istanbul u biz donem dizilerinde yada fotoğraflarda görüyoruz mesela... o nerede görüyor acaba?
o 35bin katlı, yeşil alanı olmayan sitelerin inşaat şirketlerinin her birinin camisi var.
imar karşılığı ‘bağış’ olarak yapılan.
(bu camiler hayır olur mu? bu niyetle yapılan camide namaz olur mu? sevgili nihat hocaya ilk programda sormak lazım. ayrıca hissediyorum banlanmaya yaklaştım)

yıldırım ile mevcut bu durum değişir mi? zor.
değişse bile istanbul’u yıkıp yapmak lazım sanırım.

ama bu durumun tek sorumlusu o, bu degildir.
bu şehirleşme hayatına balıklama atlayan biz de destek verdik. pek bir hevesli idik 2-3 katlı evlerimizi ‘kat karşılığı’ 20 katlı yapmaya.
güvenlikli, havuzlu, kutu gibi evler de çekici gelmiş olsa gerek ki kapış kapış gitti :)

evet seçimler. sayın yıldırım için durum bu.
neler vaat edecek bilmiyorum ama zaten genel seçimde de biz istanbul un millet parklarını, bilmem nerenin duble yollarını konuşuyorduk.
belediyecilik ve yönetim ayrımı o zaman da yoktu :) söylenecek her şey o zamanla üç aşağı beş yukarı aynı olacaktır.

imamoğlu iyidir, hoştur, ama erken.
kılıçdaroğlu adam harcamaya pek hevesli olduğu için işe yarar kim varsa harcamaya devam etmekte.
beylikdüzü’nde yaşıyorum. harikalar yarattı diyemem. sosyal belediyecilik anlamında kattıkları var. ‘beton’ lakabı boşa degil. belediye ortaklı inşaatlar bile var. he ama yolun karşısında esenyurt’u 30-40 katlı binalarla betona çeviren ex belediye başkanı necmi kadıoğlu bu lakabı daha çok hak ediyordu, ona niye ses çıkaran yoktu bilemedim.
imamoğlu, yıldırım dan daha iyi bir aday değil.
belki 5 yıl sonra olacaktır. istanbul için fazla toy.
ikisi de başabaş. ama zaten kimse istanbul’a katacaklarına oy vermeyecek herkes partiye oy vereceği icin bir önemi yok.

UZUN YAZDIM OKUMAYIN DİYE :KK66:

yerel seçimler pek bir keyifsiz, renksiz
başlık bile atıl kalmış :)

biz yerel seçim/genel seçim farkı bilmeyen bir milletiz. bileydik iyiydi :) partiyi de takım tutar gibi tuttuğumuza göre, genel seçim sonucu ne ise odur.
tabi tam seçim öncesi mağdur olcak birileri olabilir bu da sonuçları biraz değiştirir. ona bir şey diyemem :)

binali yıldırım renkli bir kişilik. kendisi benim için ‘düşük profilli başkan’ olsa da, en azından basına karşı güleryüzlü, espri yapıyor, şaka kaldırıyor falan.
ulaştırma bakanlığı,
izmir belediye başkan adaylığı
tbmm başkanlığı
başbakanlık
adam ‘ne iş olsa yaparım abi’
bu her alanda başarılı olduğunu mu gösteriyor? hayır, sadece güvenilir ve söz dinleyen biri olduğunu gösteriyor. bu iyi bir şey. bugün davutoğlu’nun, gül’ün bile üzerinde acaba feto ile bağlantıları neydi iması var, biraz daha ters düşülse muhtemelen kesin öyleler denecek. ama bu adama diyemezler. bu da göreve geldikten sonra her türlü sorumluluk onların demek.
(iyi yönlerini görmek için zorlama.)

binali başkan olduğunda neler olur?
şimdi her ne kadar muhalefet adayına ‘beton’ lakabı taktılarsada bu sehri asıl betona çevirenler kim, hepimiz biliyoruz.
sevgili mr president her fırsatta nasıl istanbul’a aşık olduğunu anlatıyorken son hali hakkında ne düşünüyor merak etmiyor değilim.
kendisinin hala aşık olduğu istanbul u biz donem dizilerinde yada fotoğraflarda görüyoruz mesela... o nerede görüyor acaba?
o 35bin katlı, yeşil alanı olmayan sitelerin inşaat şirketlerinin her birinin camisi var.
imar karşılığı ‘bağış’ olarak yapılan.
(bu camiler hayır olur mu? bu niyetle yapılan camide namaz olur mu? sevgili nihat hocaya ilk programda sormak lazım. ayrıca hissediyorum banlanmaya yaklaştım)

yıldırım ile mevcut bu durum değişir mi? zor.
değişse bile istanbul’u yıkıp yapmak lazım sanırım.

ama bu durumun tek sorumlusu o, bu degildir.
bu şehirleşme hayatına balıklama atlayan biz de destek verdik. pek bir hevesli idik 2-3 katlı evlerimizi ‘kat karşılığı’ 20 katlı yapmaya.
güvenlikli, havuzlu, kutu gibi evler de çekici gelmiş olsa gerek ki kapış kapış gitti :)

evet seçimler. sayın yıldırım için durum bu.
neler vaat edecek bilmiyorum ama zaten genel seçimde de biz istanbul un millet parklarını, bilmem nerenin duble yollarını konuşuyorduk.
belediyecilik ve yönetim ayrımı o zaman da yoktu :) söylenecek her şey o zamanla üç aşağı beş yukarı aynı olacaktır.

imamoğlu iyidir, hoştur, ama erken.
kılıçdaroğlu adam harcamaya pek hevesli olduğu için işe yarar kim varsa harcamaya devam etmekte.
beylikdüzü’nde yaşıyorum. harikalar yarattı diyemem. sosyal belediyecilik anlamında kattıkları var. ‘beton’ lakabı boşa degil. belediye ortaklı inşaatlar bile var. he ama yolun karşısında esenyurt’u 30-40 katlı binalarla betona çeviren ex belediye başkanı necmi kadıoğlu bu lakabı daha çok hak ediyordu, ona niye ses çıkaran yoktu bilemedim.
imamoğlu, yıldırım dan daha iyi bir aday değil.
belki 5 yıl sonra olacaktır. istanbul için fazla toy.
ikisi de başabaş. ama zaten kimse istanbul’a katacaklarına oy vermeyecek herkes partiye oy vereceği icin bir önemi yok.
Ben okudum sonuna kadar çok güzel anlatmissin herşeyi
Gerçekten kendimi sorguladim da eski seçimler yüzünden midir nedir hiç çekici gelmiyor bu seçim

Bazen sandığa gitmemeyi düşünüyorum

Bugün bir yakınım doğal gaz faturasını yayınlamış adalet nerede diye

Çok güzel cvp almış arkadaşları tarafından (bu zamana kadar iktidar ile foto çekiliyordu kendisi )

Herkes günaydın falan yazmış

Kimse uyanmadi uykudan maalesef

İns güzel günler bizi bekliyordur :/

deprem diyorum başka bir şey demiyorum.
Benim yaşımın yarısındna çoğu malum partinin belediyesi olduğu zamanda geçti.
Bu şehri depreme dayanıklı hale getirmey eyeterdi ama getirilmedi.
Ölecek olan insanların vebali üstlerindedir.

Ben okudum sonuna kadar çok güzel anlatmissin herşeyi
Gerçekten kendimi sorguladim da eski seçimler yüzünden midir nedir hiç çekici gelmiyor bu seçim

Bazen sandığa gitmemeyi düşünüyorum

Bugün bir yakınım doğal gaz faturasını yayınlamış adalet nerede diye

Çok güzel cvp almış arkadaşları tarafından (bu zamana kadar iktidar ile foto çekiliyordu kendisi )

Herkes günaydın falan yazmış

Kimse uyanmadi uykudan maalesef

İns güzel günler bizi bekliyordur :/

Bence mutlaka oy kullanmaya gitmeliyiz. Herkes bizim gibi düşünürse ne olur? Meydan yine zamlarla dost olanlara kalır.

Istanbul'a uzaktan kumandali belediye baskani mi lazim? Ben geleyim..:KK53: Nasil olsa Binali yarin basbakanken yaptigi gibi belediye baskani da olmasin ne gerek var, fuzuli deyip Istanbulun idaresini cumhurbaskanina devreder..:KK70:

binali dusuk profil.jpg

84458-icerik.jpg

Binali hala vekillikten istifa etmedi, adayligi gecersiz. :skandal:
Aaa.. sahi.. Turkiye'de kanunlar ve Anayasa AKPye islemiyordu degil mi? Bosuna mi referandum yaptilar, o kadar masrafa girip.. Rejim artik degisti.. Tek adam ne isterse o. Kanun, adalet de neymis? Padisahta bile bu kadar yetki yoktu be yav..:KK73:

X