Sizce inanmalı mıyım?

Aden02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
404
85
33
26
İyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..

Yalan. Bu tür insanlar dışarıya gıkını çıkaramaz, böyle böyle insan kalmaz etraflarında. Zehirleri anca ailelerine, onlar kapıyı çekip gidemez çünkü öyle kolay kolay.

Lütfen inanmayın asla değişmezler bir kadın cinayeti daha görmeyelim böyle sefil iradesiz erkekler yüzünden

İnanma diyeceğiz sarılarak uyuyacaksiniz .o yüzden bizi yormayin

Aynılarını yaşadım ve boşanma aşamasındayim.suan görünce yaşasın g ldi asla asla inanma kardeşim insan değişmez bunlar hiç değişmez iki gün iyi olur sonra yine aynı kimse için hayatını harcama

İnan ya da inanma diyemem.
Ama öfke problemi, agresiflik gibi durumlar oldukça yaygın ve kişi istediği sürece tedaviyle terapiyle de kontrol altına alınabilir. Gerçekten terapi alacaksa, tedavi olacaksa niye bir şans daha verilmesin.
Gerisi size kalmış..

Birinin size yaptığı ilk yanlış onun suçudur ,aynı kişi aynı yanlışı size karşı ikinciye yapmışsa bu sizin suçunuzdur.
Önceki konularınıza da baktım .Sizin yediğiniz dayak ne bir ne de iki . Artık dayak yemek sizin suçunuz .

İnanma. Huylu huyundan vazgeçmez. Bir kadina el kaldıran yine kaldırır. Deneyimlemiş ve bu konuda çok acılar cekmis biri olarak yazayim dedim.

Eger yardım edecekseniz gitsin uzman psikiyatrist/psikolog dan yardım alsın.siz kum torbası değilsiniz

Bacim sen boyle bir adami hala sevmeye calisiyormussun ya biz ne desek bos. mutluluklar dilerim.
Araniza sicaklik girmesi icin cabalamaya devam et, sicaklik onemli. Mazallah adam senden sogursa kimi dovecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…