• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce inanmalı mıyım?

İyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..
Arada falan kalmadınız siz gitmek istiyorsunuz ve burada destekçi arıyorsunuz ama bu forumda kimse size " git yuvanı kurtar" demez

Son düzenleme:
Sonrasında hamile kaldım ve hamile iken de bana vurdu defalarca bıçak getirdi odaya kendimi yada seni öldururm diye. Her tartismada git dedi. En ufak şeyde küstü,
. Hamile iken bana 2 kez vurdu,
bu sebeplerden inanmamalısın. ama neden geri gitmek istediğini de anlıyorum. Çünkü hamileyken sana vurduğunda annen destek olmamış. Büyük ihtimalle ailen eşine dönmeni istiyor

HamilE iken beni vurduğunu anneme anlattım birsey demedi. Bende artık anlatmadim

Bunj sorduğunuza göre en ufakta olsa bir umut beklemişssiniz. Birilerinin sizi itmesini.yetişkin bir bireysizn. Kararlar sizin sonuçlarda sizin olucak. Başkalarına sormak yer yerine kendinize sorıp cevap verin.

İyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..
Hayır.
bazı sınırlar bir kere aşıldıysa geri dönüşü olmaz, hep aşılır.
O el bir kere kalktıysa, bir gün yine kalkar.

Yardıma ihtiyacı varsa terapi alabileceği yerleri önerin ,sizsiz baslasın terapi olmaya..

Gerçekten pişman olan her koşulda isteklerinizi kabul edecektir..

Dilerim yanıltmaz sizi🙇🙇

Telefonunuza kades uygulaması indir .
Ata sözü der ki ; can çıkar huy çıkmaz..

Arkadaşlarına da vurmuş mu, patronuna "ne diyorsun lan sen" deyip dalmış mı?
Hiç sanmıyorum. Öyle olsa çoktan karakolluk olmuştu değil mi?
Gücü size yetiyor, sizi dövüyor. Öfke sorunu vs bahane. Yemeyin artık şu yalanı.

Bunj sorduğunuza göre en ufakta olsa bir umut beklemişssiniz. Birilerinin sizi itmesini.yetişkin bir bireysizn. Kararlar sizin sonuçlarda sizin olucak. Başkalarına sormak yer yerine kendinize sorıp cevap verin.
Hayır umut beklemek değil kesinlikle. Daha tecrübeli olanlar vardir diye fikir almak istedim

sence inanmalımısın? defalarca vurmak ne demek canınızı yoldamı buldunuz Allah aşkına

Aman Allah'ım size defalarca vurdu mu...
Peki diyelim terapiye gitti sizce düzelir mi ? yada düzelene kadar size vuracak yıpratacak sizi bunu kabul eder misiniz yazık değil mi sizi niye kendinize bunu yakıştırıyorsunuz. yani terapiye gitse düzelebilir ama gider mi sizce sadece laf olsun diye de söylüyor olamaz mı aranız düzeldi mi her şey başa sarabilir bunların hepsini düşünün ölçüp tartın. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama ekonomik özgürlüğünüz varsa bunu kendinize yapmayın.

bu sebeplerden inanmamalısın. ama neden geri gitmek istediğini de anlıyorum. Çünkü hamileyken sana vurduğunda annen destek olmamış. Büyük ihtimalle ailen eşine dönmeni istiyor
Evet ailesi destek olmamış ama başka bir arkadaşa "Sığınma evine git. Güçlü olman gerekiyor çocuğun için" yazmış.

Kendisi bu çözümün farkında ama kolay yolu seçecek gibi. Kolay derken ölmenin en kolay yolu; psikopat bir kocanın yanında bir gece bıçaklanmak.

Arkadaşlar arasında da böyleyim demiş peki arkadaşlarina da defalarca vuruyormuymuş.Emin olun arkadaş da olsa kimse kimseyi ses yükseltme konusunda bile çekmiyor artık .Hemen hayatından çıkarıyor .Eşiniz bir nevi ben böyleyim öfkem var herkese karşı demek istemiş.Ben değişmem beni böyle kabul et demekle aynı şey bu .Kabul ederseniz de sizin hayatınız etmeseniz de ama şu bir gerçek ki yarın yiyeceğiniz dayaklardan sonra açıklama bile yapmayacak ve sen sucluydun beni sinirlendirdiyorsun ben ofkeliyim bunu biliyorsun diyecek .

Back
X