Arada falan kalmadınız siz gitmek istiyorsunuz ve burada destekçi arıyorsunuz ama bu forumda kimse size " git yuvanı kurtar" demezİyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..
Sonrasında hamile kaldım ve hamile iken de bana vurdu defalarca bıçak getirdi odaya kendimi yada seni öldururm diye. Her tartismada git dedi. En ufak şeyde küstü,
bu sebeplerden inanmamalısın. ama neden geri gitmek istediğini de anlıyorum. Çünkü hamileyken sana vurduğunda annen destek olmamış. Büyük ihtimalle ailen eşine dönmeni istiyor. Hamile iken bana 2 kez vurdu,
HamilE iken beni vurduğunu anneme anlattım birsey demedi. Bende artık anlatmadim
Hayır.İyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..
Yardıma ihtiyacı varsa terapi alabileceği yerleri önerin ,sizsiz baslasın terapi olmaya..İyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..
Evet boşanma gibi bir durumda yabimda olmazlar zatenbu sebeplerden inanmamalısın. ama neden geri gitmek istediğini de anlıyorum. Çünkü hamileyken sana vurduğunda annen destek olmamış. Büyük ihtimalle ailen eşine dönmeni istiyor
Hayır umut beklemek değil kesinlikle. Daha tecrübeli olanlar vardir diye fikir almak istedimBunj sorduğunuza göre en ufakta olsa bir umut beklemişssiniz. Birilerinin sizi itmesini.yetişkin bir bireysizn. Kararlar sizin sonuçlarda sizin olucak. Başkalarına sormak yer yerine kendinize sorıp cevap verin.
Gün geçtikçe daha iyi anlıyorum diyelimGerçekleri biliyorsunuz.
sence inanmalımısın? defalarca vurmak ne demek canınızı yoldamı buldunuz Allah aşkınaİyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..
Çok güzel bir yorum hakikaten çok doğruYalan. Bu tür insanlar dışarıya gıkını çıkaramaz, böyle böyle insan kalmaz etraflarında. Zehirleri anca ailelerine, onlar kapıyı çekip gidemez çünkü öyle kolay kolay.
Evet ailesi destek olmamış ama başka bir arkadaşa "Sığınma evine git. Güçlü olman gerekiyor çocuğun için" yazmış.bu sebeplerden inanmamalısın. ama neden geri gitmek istediğini de anlıyorum. Çünkü hamileyken sana vurduğunda annen destek olmamış. Büyük ihtimalle ailen eşine dönmeni istiyor
Arkadaşlar arasında da böyleyim demiş peki arkadaşlarina da defalarca vuruyormuymuş.Emin olun arkadaş da olsa kimse kimseyi ses yükseltme konusunda bile çekmiyor artık .Hemen hayatından çıkarıyor .Eşiniz bir nevi ben böyleyim öfkem var herkese karşı demek istemiş.Ben değişmem beni böyle kabul et demekle aynı şey bu .Kabul ederseniz de sizin hayatınız etmeseniz de ama şu bir gerçek ki yarın yiyeceğiniz dayaklardan sonra açıklama bile yapmayacak ve sen sucluydun beni sinirlendirdiyorsun ben ofkeliyim bunu biliyorsun diyecek .İyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?