Gelin İç Giyim Sizce ilk gün ic giyim nasıl olmalıdır? Siz neleri tercih ettiniz?

Nasıl olmalıdır sizce kızlar
Gelinliğin altından beyaz dantelli iç çamaşırı eve gelince zaten duş vs sonra başka renkler olabilir sizin ten renginize göre kendinize hangi rengi yakistiriyorsaniz onu tercih edin .ben çok abartılı şeyleri tercih etmedim hala da etmiyorum bu herkesin kendi kişisel tercihi

Kac yıl oldu siz evleneli

Bende Haziran’da evlenicem nasipse gelinliğin altına ne giyeceğime karar veremiyorum. Bazıları diyor ki biz hiç duş falan almadan olaya girdik bazıları da diyor ki duş alıp gecelik giydim falan.
Gelinliğim tesettür gelinlik zaten kendinden korseli o yüzden jartiyerli olanlardan giyemem. Sizce atlet kilot takımlardan mı giysem yoksa sütyen kilot takımlardan mı?
Özellikle tesettür gelinlik giyenler gelinliğin içi vücûdu rahatsız ediyor mu?

Benimkinin ici cok rahatsiz ediciydi zibin giydim icime hatta sort bile giydim camasirima ozen goatermedim cunku once dus aldik sonra gecelik giydim. Bence en mantiklisi. Cok terliyo insan

Nasıl isterseniz öyle giyinin. Hatta istemezseniz giyinmeyin. Duştan yatağa zıplayın.
İlk gece meselesi çok gerilerde kalmadı mı ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…