Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelin İç GiyimSizce ilk gün ic giyim nasıl olmalıdır? Siz neleri tercih ettiniz?
Beyaz sade saten kenarlarında hafif danteli olan bir gecelik giymiştim ben. Daha sonra farklı renkler modeller giyersin zaten ama ilk geceye nedense saten ve beyaz gecelik yakışıyor
Bende Haziran’da evlenicem nasipse gelinliğin altına ne giyeceğime karar veremiyorum. Bazıları diyor ki biz hiç duş falan almadan olaya girdik bazıları da diyor ki duş alıp gecelik giydim falan. Gelinliğim tesettür gelinlik zaten kendinden korseli o yüzden jartiyerli olanlardan giyemem. Sizce atlet kilot takımlardan mı giysem yoksa sütyen kilot takımlardan mı? Özellikle tesettür gelinlik giyenler gelinliğin içi vücûdu rahatsız ediyor mu?
Ben de tesettür gelinlik giymiştim. Altına sadece iç çamaşırlarımı giydim. Duş alıp namaz kıldıktan sonra temizce geceliğimi giydim. Yazın sıcakta düğünde içine giydiğin gecelik yapış yapış oluyor zaten
Bende Haziran’da evlenicem nasipse gelinliğin altına ne giyeceğime karar veremiyorum. Bazıları diyor ki biz hiç duş falan almadan olaya girdik bazıları da diyor ki duş alıp gecelik giydim falan. Gelinliğim tesettür gelinlik zaten kendinden korseli o yüzden jartiyerli olanlardan giyemem. Sizce atlet kilot takımlardan mı giysem yoksa sütyen kilot takımlardan mı? Özellikle tesettür gelinlik giyenler gelinliğin içi vücûdu rahatsız ediyor mu?
Beyaz sade saten kenarlarında hafif danteli olan bir gecelik giymiştim ben. Daha sonra farklı renkler modeller giyersin zaten ama ilk geceye nedense saten ve beyaz gecelik yakışıyor
Slm sonuçtagelinlik cikaryildikdan sonra dus alınır veya alınmaz ama illa güzel bi gecelik giyersen iyi olur sonra zaten çıkartacak özel gününüz o geceye özel giyinirsen iyi olur cnm