Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır rahmimde hissediyorum her hamilelik aynı değildir sizinki öyle diye benimkide aynısı olacak diye bi durum yok benimle aynı durumu yaşayan varmı diye sordum zatenİmkansız.. Daha bebek yoktur kese vardır ne atması böyle ikiz tahmini ilk kez duydum 15haftalik hamileyim dördüncü gebeliğim daha benimki atmaya başlamadı atsa fark etme olasılığım daha yüksek yani seninki bağırsak hareketi gaz harketi ilk haftalarda olur oyle
Bağırsakların nerde olduğunu biliyorum rahmimde hissettiriyor kendiniBağırsaklardaki hareketler onlar 5+1 de bırak kipirdamayi kalbi yeni yeni oluşup atacaktır kendisi nasil solda sağda attirsin
Bende aynı demedim zaten tecrübeli olduğum halde hala hissedemedim demek istedim ama bebeğin gelişim.sureci aynı önce bebek sonra kese oluşan görmedim kaldı ki olsada haşhaş tanesi kadar bebeğin ne hareketi olacak neyse ve gebelik başından itibaren oluşan gaz hareketleri yalancı segirmeler hepsi aynı her gebede olan bı durum. Ben olan durumu söyledim buyursun beşinci haftada bebek hareketi hisseden arkadaş söylesin.Hayır rahmimde hissediyorum her hamilelik aynı değildir sizinki öyle diye benimkide aynısı olacak diye bi durum yok benimle aynı durumu yaşayan varmı diye sordum zaten
Bilmiyorsun rahmin hem sağda hem solda değildir rahmin tam göbek deliğinin alt hizasına gelen elini üçgen şeklinde göbek deliğinden yaptığında üçgen alanın olduğu yerdir rahmin sağ ve solda değildir bağırsağın alt karın kısmını çevreleyen sağdada soldada olacak şekilde bulunur bunları bilin insan anatomisini bı inceleyin heh gelelim 5+1 lik haftaniza bu haftadada kalp atışını bile duymazsınız 6 hafta ve sonrasında genelde duyarsınız çünkü karninizdaki emriyonuz daha yeni gelişmeye başlıyor organlarından biri olan kalp oda solda göğüs üstünde olur yeni yeni olusucaksa oluşuyor emriyonuz 4 mm kadarken kalp atışında duyarsınız ayrıca ikizler beta degerinizle de anlaşılmaz bunuda bilin gidersiniz kesenizi görmeye varsa iki kese veya tek kese içerisinde de olabilir ogrenirsiniz ikizmi diye sayemde bilgi sahibi oldunuz bilginiz yok bari soyleyenlerede c..hilce cevaplar yazmayın lütfenBağırsakların nerde olduğunu biliyorum rahmimde hissettiriyor kendini
Kesenix kaç mmSelam kızlar 5+1 haftalık hamileyim başından beri genelde sol tarafımda pıt pıt atma hissediyorum sağ tarafımdada var ama çok nadir atıyor hissediyorum sizce ikizleremi hamileyim benim gibi olanlar varmı?
Teşekkürler doktor hanım bir gün uygulamaya giremeyeceksiniz maalesef hoşçakalınBilmiyorsun rahmin hem sağda hem solda değildir rahmin tam göbek deliğinin alt hizasına gelen elini üçgen şeklinde göbek deliğinden yaptığında üçgen alanın olduğu yerdir rahmin sağ ve solda değildir bağırsağın alt karın kısmını çevreleyen sağdada soldada olacak şekilde bulunur bunları bilin insan anatomisini bı inceleyin heh gelelim 5+1 lik haftaniza bu haftadada kalp atışını bile duymazsınız 6 hafta ve sonrasında genelde duyarsınız çünkü karninizdaki emriyonuz daha yeni gelişmeye başlıyor organlarından biri olan kalp oda solda göğüs üstünde olur yeni yeni olusucaksa oluşuyor emriyonuz 4 mm kadarken kalp atışında duyarsınız ayrıca ikizler beta degerinizle de anlaşılmaz bunuda bilin gidersiniz kesenizi görmeye varsa iki kese veya tek kese içerisinde de olabilir ogrenirsiniz ikizmi diye sayemde bilgi sahibi oldunuz bilginiz yok bari soyleyenlerede c..hilce cevaplar yazmayın lütfen
Doktor olmaya gerek yok araştır oku sende öğren söylediklerimde hata yanlıs hakaret varsa tabiki girmem hiç sorun değil ama sonuna kdr haklıyım tatlı şey seniTeşekkürler doktor hanım bir gün uygulamaya giremeyeceksiniz maalesef hoşçakalın
Teşekkürler doktor hanım bir gün uygulamaya giremeyeceksiniz maalesef hoşçakalınBilmiyorsun rahmin hem sağda hem solda değildir rahmin tam göbek deliğinin alt hizasına gelen elini üçgen şeklinde göbek deliğinden yaptığında üçgen alanın olduğu yerdir rahmin sağ ve solda değildir bağırsağın alt karın kısmını çevreleyen sağdada soldada olacak şekilde bulunur bunları bilin insan anatomisini bı inceleyin heh gelelim 5+1 lik haftaniza bu haftadada kalp atışını bile duymazsınız 6 hafta ve sonrasında genelde duyarsınız çünkü karninizdaki emriyonuz daha yeni gelişmeye başlıyor organlarından biri olan kalp oda solda göğüs üstünde olur yeni yeni olusucaksa oluşuyor emriyonuz 4 mm kadarken kalp atışında duyarsınız ayrıca ikizler beta degerinizle de anlaşılmaz bunuda bilin gidersiniz kesenizi görmeye varsa iki kese veya tek kese içerisinde de olabilir ogrenirsiniz ikizmi diye sayemde bilgi sahibi oldunuz bilginiz yok bari soyleyenlerede c..hilce cevaplar yazmayın lütfen
Sağol bilgin şey seni birazcık dinlenmiş olursun insanlara laf yetiştirmekten parmakların yorulmuştur ha tabi birde bilgilerini aktaran başınDoktor olmaya gerek yok araştır oku sende öğren söylediklerimde hata yanlıs hakaret varsa tabiki girmem hiç sorun değil ama sonuna kdr haklıyım tatlı şey seni
Çok bilgilisiniz jinekoloji hemşiresi hanım teşekkürler bilgi aktramınız içinİnsanlara doktor hanım falan diyerek ciddiye almamışsınız, ben jinekoloji hemşiresiyim.
5 haftalık gebelikte kalp atışı bile alamayabilirsiniz, onlar bebek hareketleri değil, imkansız. Hissettiğiniz şey bağırsak hareketleri, bağırsak hareketleri ille de bağırsakta hissettirmez kendini.
Burada soru soruyorsunuz madem başından gebelik geçen tecrübeli üyelere böyle yanıtlar vermeyin.
İkiz gebelik kriteri bu değil, gidin beta değerlerinizin yüksekliğini kontrol edin, zaten çoğul gebelikse usg'de doktorunuz görüp söyler.
Bana da söyleyin bilgisizsiniz diye, bekliyorum
Ne demek 5 haftalık gebelikte bebek hareketi hisseden Nisa hanım, görevimiz bilgilendirmek. Bilgilenmek isteyene.Çok bilgilisiniz jinekoloji hemşiresi hanım teşekkürler bilgi aktramınız için
Teşekkürler doktor hanım bir gün uygulamaya giremeyeceksiniz maalesef hoşçakalın
Sağol bilgin şey seni birazcık dinlenmiş olursun insanlara laf yetiştirmekten parmakların yorulmuştur ha tabi birde bilgilerini aktaran başın
TecrübenizNe demek 5 haftalık gebelikte bebek hareketi hisseden Nisa hanım, görevimiz bilgilendirmek. Bilgilenmek isteyene.
sizin bebolarınız erken doğdu heralde ordan biliyorsunuzMillete laf soktuğunuzu sanmışsınız da merak ettim sizce pıt pıt atmalar nedir, bebek hareketi mi kalp atışı mı yoksa bebolarınız erken doğmaya mı çalışıyor 5.haftada?
Çok düşündün mü bu lafı sokarkenTecrübeniz
sizin bebolarınız erken doğdu heralde ordan biliyorsunuz
Lafı sokmadım sokarsam tam sokarım tatlım bi daha çıkaramazsın hadi işineÇok düşündün mü bu lafı sokarken