sizce iki gönül bir olursa samanlık seyran olurmu???

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
46
iki gönül bir olunca samanlık seyran oluyormu?
gerçi samanlıklarda ateş pahası artıkkaydirigubbakcemile5

Olmaz kesinlikle olmaz

O eskidendi canim benim, simdi iki gönülden evvel düsünecek o kadar cok sey varki vallaha allah evlenenlere kolaylik versin:1no2:

sevgi aşk herşey olmadan olmuyor ama şu bir gerçekki en büyük aşk bile en büyük sevgi bile araya maddiyat girdiği zaman zedelenebiliyorr..maddiyat olmadan ne karin doyuyor ne ev dönüyor nede bebeş oluyorr..sonuçta aşk sevgi yemiyoruzz yani aşk sevgi karin doyurmuyor bi zaman sonra hayatin zorluklari hayatin gerçeklerii teker teker su yüzüne çikiyor şuan baba evindeyim ne fatura derdim nede kira derdim var ama ablam evlendiği zaman herşeyi daha biiyi anladim onlarin hayatini görünce.. Nebilim ya ben inanmiyorum iki gönül bir olunca saamnlik seyran olur laflarina artikk,ozamn ben niye 4 yildir hala hayatimdaki insanla bi samanlik bulamadim kendimee??

Oluyor ben eşimle gönüllerimizi birleşdirdik ve samanlık seyran oldu (umarm yazdığımdan birşey anlaşır)...
Biz evlenme kararı aldığımızda dımdızlakdık beşkuruşsuz derler ya hani öyle işte..
Ama ne oldu tabi ödün verdik biraz eşimin ailesiyle yaşama kararı aldık en azından biraz birikim yapıp evimizi kurarız düşüncesiyle bende onayladım.. ama ne yazıkki evdeki hesap çarşıya uymadı aynı evde oturduk ama eşimin maaşı direk cuup ailesine. Bakdık olmayacak eşim kendi isteğiyle taşınalım evimiz olsun bu böyle olmayacak deyince tabi bende istiyordum taşınmayı ama şu gözü kör olasıca para yokmu...klava:
Neyse biz kiraya çıkdık sadece yatak odamız vardı başka bişey yok benim çeyizimden birkaçparça eşya işde ocak yok bildiğiniz piknik tüpü kullandım ben çaydı yemekdi allah kimseyi muhataç etmesin yaa hakaden zor..
İnsan sevince galiba bazı şeyler çok dokunmuyor zorluğa göğüs geriyorsun..
ama çok şükürki birbuçuk sene içinde toparlandık hala eksiklerimiz var ama mutluyuz herşey zamanlar oluyor ben eşimle mutluyum onu çok seviyorum oda beni..
Ayrıca çok mutlu olduğum bir konuda varki babam bana bir daire verdi ve şuan kendi evimizde oturuyoruz.. Ama olmasaydı biz genede mutlu olurduk huzur çok önemli para mühim ama herşey değil bazen.... :1hug:a.s.

kişilere bakar eğer kadın alttan alan ve malı variyeti sorun etmeyen biriyse olur ama şu da varki bu gün olsa da yarın kadınlar sahıp olamadıkları şeylerin sızısını duyuyorlar.mesela evlenirken durumu iyi olmadığı için ödünç gelinlikle evlenip yıllar sonra kendi gelinliğini giyememiş olmaktan dolayı pişmanlık duyabılıyorlar oysa o an için bunları sorun etmiyorlar.ıkı kere düşünmek gerek bu yüzden hayal perest olmayın.

olmazz... önce oldu sanırsınız...ama sonra ben naptım der vurursunuz başınızı taşa...
eskiden 1 kişi çalışıp koca bir aileye bakarmış..ama şimdi nerdeyse tüm ev halkı çalışıyo..ama yine sıkıntı hep sıkıntı...çünki hayat şartları çok zorlaştı... iki düşünüp 1 hareket etmek gerek..

Bence olmali ...

son zamanlar öyle tuhaf degerler ortaya atiliyorki...yani sadece parali adamla birlikte olunur ...evlilik ise sadece legal bir fuhus seklidir...yani bir nevi sirt üstü sinif atlamak normal ...bir iliskide madi kazancin varsa birlikte ol???...para yoksa cek git...:1shok:

bence bunlar cok yanlis degerler...son yillarda cok yaygin...

iki gönül bir olunca samanlıgın seyran oldugunu hiç görmedim
deli gibi aşık olup evlenenleride gördüm,şimdi o samanlıkta birbirlerini yiyolar malesef

hayat şartları çok zorlaştı bu doğru ama iki insan birbirini şartsız ve koşulsuz sewerse herşeyin üstesinden gelebilecekleine inanıyorum

iki gönül bir olunca, samanlık seyran olurmu bilmem ama... çocuk olacağı kesin

çocuk olunca
++++ masrafların artacağı kesin
++++ kilo alacağınız kesin
++++eski güzelliğinizin kalmayacağı kesin

bu kadar acıya samanlık seyrana değil... ufak bir kıvılcımdan,,, yangın yerine dönüşecektir...

İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef.Nedeni mi tamamen duygusal!......................

katılıyorum...
her iki gönlünde tüm aç gözlülüklerinden sıyrılması gerek bunun için... kadın kendi sahip olamadığı şeyin sızısını erkekten çıkarmamalı... erkekte bunu suistimal etmemeli..
o yıllar sevgi ve saygıyla geçmişse geçmişe takılı kalmaz insan... takılı kalıyorsa hazmedemediği şeyler vardır... üst üste güzellikler yaşarsanız olumsuzluklar kaybolur bir süre sonra...
paraya önemli evet ama para sadece tek kapıyı açar..
gönüller bir ise bütün kapılar açılır...
olanaklarınızı o an için artıramıyorsanız isteklerinizi azaltırsınız...
zamanla herşey düzelir...
gönüller bir değilse para olsa da bir yerde tıkanır kalır ilişki..
ben buna inanıyorum..

samanlıktan çocuğa nasıl geçiş yaptın ayol:1no2:
çocuk olayı başkagamyoncuiremsu

aynen katiliyorum arkadaşim sana....
Tamam para çok şey ama asla herşey değil....ben çoook lüks bir hayatim varken evlendim..eşiminde öyleydi...sonrasinda başimiza gelen şeylere biz bile inanmakta zorlandik...ama hala beraberiz hala evliyiz ve hala birbirimizi çook seviyoruz....hayat bu..sinavdayiz hepimiz unutmayalim....

bence ıkı gonul bır olunca hersey guzel olmalı..
gercekten sevgı varsa ınsan elındekınden cogunu nasıl ıster
esını nasıl zora sokar
ben samanlıgı seyran yapıcaktım yaptırmadılar
smd ne samanlık ne saray bıse ıstemıyorum
hersey para degıl
once sevgı lazım bence

''iki gönül bir olunca samanlık seyran olur'' evet...
bazılarımız sanıyoruz ki para herşey. hayır; para hiç bir şey...sevmediğiniz bir adamla bir ömür geçirinde göreyim sizi sarayımı yoksa samanlığımı tercih ediyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…