sizce iki gönül bir olursa samanlık seyran olurmu???

Samanlığın seyran olması için, iki gönülün gerçekten ""bir"" olması lazım...

Başka bi açıdan bakarsak, parasal açıdan sorun olmayan ailelerde de seyran samanlık halini alabiliyor....

Bir söz var kimin söylediğini şu anda hatırlayamıyorum... bir kitapta da geçiyor olabilir...

Şöyle;

Önemli olan ne kadar çok şeye sahip olduğun değil, ne kadar az şeye ihtiyaç duyabildiğindir...

İki gönül bir olunca,
Samanlık seyranmış ama,
İki çıplak da, olsa olsa,
Bir hamama yakışırmış...

Orhan Veli

maddiyat yönünden bakmayacağım ama herkes dengi dengine...maddiyat olarak da aşk gerçekten varsa belki aşk kazanır ama bi zamandan sonra geçim sıkıntısı ne aşk bıraır ne başka bişi herşey kararında iyi..

olmaz..
birikim yapmadan, planini düzenini yapmadan evlenilmez.

Sevdigin adam parasiz diyede birakilmaz tabi ama beklenilir kacmiyor ya? ailelerle yasarken iki tarafta calisip biriktirip sonra evlilige gecmeli bence.

valla, iki kişi çalışıyoruz ama daha samanlığımız seyran olmadı.....gönüller bir tamamda...hayat çok pahalı. herşey paraya bakıyor ama para da mutluluk getirmiyor, önemli olan eşlerin en zor anlarda bile özellikle parasız zamanlarından bahsediyorum, birbirine anlayışlı olması. ama maddi sıkıntılar, insanları germeye yetiyor da artıyor...bilmiyorum hassas bir konu....çünkü ne arkadaşlar gördüm maddi durumları süper ama evde geçim yok ama ne arkadaşlar gördüm, dışarı çıktıklarında tek yemek söyleyip birlikte yiyen...belli de olmaz hani, iş kişi de biter...

bu bahsettiğimiz 2 gönül,gerçekten de tek 1 gönül olabiliyorsa,ama gerçekten olabilecekse,diil samanlık hela bile seyran olur arkadaşlar...

Ne işimiz var güzelim samanlıkta biz inekmiyiz.ekstre,doğalgaz,elektrik v.s olunca birde üzerine çocuk bence olmaz.

samanlığı köşk yalı.Pahalı kıyafetler.Lüks otomobiller aldı-tatlicadiarzu-
Bunnarın varsa işin iyi(erkekler içinlaelaelaelaelae)

zannumcaaaaa:smiley-cool:

bu zamanda samanlıkta çok pahalıyaa:)

sevmek sevdiğin insanla evlenmek eminim
çok güzel bir duygudur ama
sırf seviyorum diye
bazı gerçekleri yok saymak olmaz.

çokşeyde istemeyelim az aşım dertsiz başım olsun
sevdiğim yanımda olsun
olmazmı acepp:9

X