Kuruma çizgisi gibi duruyor ama bence yarın sabah ilk idrarla bir daha yapMerhaba kızlar şüphe etsem mi bilemedim size danışayım benim 7 aylık bir oğlum var geçen cuma corona testi yaptırmaya gittim dönerkende acaba bu belirtiler başla birşey mi diye test aldım test ilk 10 dk pozitif çıkmadı sonrasında görseldeki gibi çıktı beni testi yapmadan önce iki kere gün aşırı bir damla lekelenme şüpheye düşürdü yoksa hem korunuyoruz hem emziriyorum hemde test 10 dk sonra görseldeki gibi oldu sizce ihtimal varmı?
kuruma gibi duruyorMerhaba kızlar şüphe etsem mi bilemedim size danışayım benim 7 aylık bir oğlum var geçen cuma corona testi yaptırmaya gittim dönerkende acaba bu belirtiler başla birşey mi diye test aldım test ilk 10 dk pozitif çıkmadı sonrasında görseldeki gibi çıktı beni testi yapmadan önce iki kere gün aşırı bir damla lekelenme şüpheye düşürdü yoksa hem korunuyoruz hem emziriyorum hemde test 10 dk sonra görseldeki gibi oldu sizce ihtimal varmı?
Amin cümlemizin inşallah bebeğim daha küçükbence var , hakkınızda hayırlısı
Normal doğum kuzum seninde az kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDoğum sezeryan mi? Hayırlı olsun var gibi yarın tekrar deneyin.
Ay Allah razı olsun çok ihtiyacım var korkuyorum pandemidenNormal doğum kuzum seninde az kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Korkma ben pandeminin ilk en kötü zamanında doğum yaptım refakatçi almadılar onca dikişle tecrübesizlikle bir şekilde geçirdim o günü sende geçirirsin bak şimdi başka endişelerim varAy Allah razı olsun çok ihtiyacım var korkuyorum pandemiden
Ya ben çok geç farkettİm ne zaman böyle oldu bilmiyorumVar gibi duruyor kaç dk sonra çektiniz resmi
Kuzum inşallah yoktur diye isyan etmiyim ama oğluma daha annelik yapamadım test beklediği içindir umarımTest beklemiş gibi canım inşallah vardır..
Kuruma çizgisi de olabilir tekrar test yap bugün yarın varsa eğer zaten o biraz daha netlesmistir benimde oyleydiYa ben çok geç farkettİm ne zaman böyle oldu bilmiyorum
Test yaptım sonradan tekrar bir saat sonra böyle bir çizgi çıktı bende acaba dememek için kan verdim biraz önce yarına çıkar sonuçKuruma çizgisi de olabilir tekrar test yap bugün yarın varsa eğer zaten o biraz daha netlesmistir benimde oyleydi
Naptın merak ettim varmı gebelik? Hayırlısı olsun inşallahTest yaptım sonradan tekrar bir saat sonra böyle bir çizgi çıktı bende acaba dememek için kan verdim biraz önce yarına çıkar sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?