Arkadaşlar üst rütbeli birisinden hoşlanıyorum daha doğrusu aşık oldum. Bana ilgisi diğerlerine oranla aşırı kibar davranması yemekhanede gelip beni bulup konuşması ( normalde hiç gezmez ) etkilendim.
Faceden ekledim kabul etti. Sadece bir kere görmüştü gezide normalde kapalı birisiyim. Neyse bir kaç soru sordum dersle ilgili göz kırparak esprili cevap verdi. Sormak yok arz ederim dersin dedi böyle şakasına.
Bir baktım 1 ay sonra beni çıkarmış ark listesinden.
Çevresine göre alımlı güzel ve çok kişi olan birisiyim. O ise normal yani tipsiz diyebilirim detayı bilin diye yazdım :)
Neyse sonra ben sordum komiserim bir hatam olduysa özür dilerim listeden çıkarmışsınız kusura bakmayın ben sadece soru sormak için ve emniyette yeniyim paniğim ondan sordum dedim.
Oda özür dilencek bişe yok, gözden kaçırmış olabilirim ekle yeniden kabul ediyim dedi.
Bende mahcup oldum neyse dedim. Estağfurullah dedi ama eklemedim eklemem !
Noluyo arkadaşlar? Ben ona deli gibi aşığım..
Gözlerimin içine bakan beni süzen adam.. Tüm kızlara bağıran bana bağırmayan. ( bu bir Artı değil biliyorum )
Bu arada sevgilisi yok biliyorum.
Çok sert birisi.
Soruyu yeniden ve son kez sordum. Ciddi anlamda yorum istiyorum ve hepinize teşekkür ederim kızmayın lütfen
sadece son Yorumları istiyorum..
Gururum incindi ve dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum
cidden abartmıyorum ben bana değişik davranıyodu ark çevrem bile fark etti.
Artık susuyorum.. Ama içinde böyle bi bomba var