SİZCE HATA BENDE Mİ?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
31
Her sabah işe giderken durakta gördüğüm bir çocuk vardı 2 hafta önce benimle konuştu arkadaş olduk neyse konuştuk ettik derken kahve içtik. Sonra muhabetimi neşe mi çöl beğendiğini dedi. Yavaş yavaş konuşma ilerledi. Dün mesaj ta sevgili olurken teklif etmenin gereksiz olduğu direk başlanması gerektiğini dedi bene böyle şeylerin özel bir anda olduğunu söyledim daha sonra bana pazar günü akşam şarap içelim o zaman romantik olur dedi. Bende bakarız dedim. Daha sonra annesigil köye gitmiş evde tekmis yemek yapıyorum bize gel yemek yiyelim dedi. Bende yemek yerim ama evde değil dışarda dedim. Sonra beni eve çağırmak gibi bir fikrin var sa hiç olmasın ben sevmiyorum böyle olursa arkadaş hiç olmayalim dedim. Tamam dedi bir daha demem dedi. Ve onun üzerine bir daha hiç yazmadı. Durumuma bakmış sabah ama yazmadı. Sizce buna karşı çıktim diye tüm hata bende mu?

Seni eve atmaya çalışmış daha hala suç bende mi diyorsun. Eğer gerçekten sana karşı bir seyler hissetseydi bu tercihine saygı gösterirdi. Senden yararlanmaya çalışmış, sen izin vermeyince de rotayı başkalarına çevirmiş olan biten bu. Haklısın, kendini kullandirtma.

Ne hatasi sende amaci belli işte eve atmakmis bakmis olmayinca geri çekilmiş. Niyeti belli iste .kendini kullandrma akilli ol

Hata olarak düşündüğünüz şey tam olarak nedir? O isteğini söylemiş. Siz de isteğinizi belirtmişsiniz. Ona uymamış ve yazmamış. Geçiniz, boş verin.

Adamın niyeti sizi yatağa atmak art niyetli adi herif. Hata bende mi diyorsun birde ne bu saçmalık kendine gel biraz.

Allahın sevgili kuluymuşsun

durakta tanıdığın birinin evine gitmemek hata olmaz..
en iyisini yapmissin..
hata senin güvenini kazanmadan doğru düzgün bi ilişki adı konulmadan evine cagirmasinda..
neler neler okuyoruz haberlerde..
sakın hata mi ettim deyip yazmiyor aramiyor oluşuna kafayi takip esas bi simdi bi hata yapma..
biterse bitsin..
Allah ii insanlarla karsilastirsin..guvenme kimseye.

Niyeti başkaymış, bu şekilde görmüş oldun. Gerçekten art niyetli bir insan olmasa düşüncene saygı duyardı

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…