hatunlar selamlar..
goz altı kırısıklıkları ıcın biotherm mı yoksa clinique mi önerirsiniz? daha once hıc kullanmadım yenı kullanamya baslayacagım napsam bılemedım yardımmmm
27 ama onlem almak ıstedım sımdıden :44:
Bende 27 yaşındayım ve bende düşünüyorum krem falan, 35i geçtikten sonra kırışık oturduktan sonra ne işe yarayacak onlar
çok haklısınben güneş gözlüğü kullanmadım yüzüme güneş koruyucu sürmedim hafif kaz ayaklarım oldu..:26:
Ahh ah ben daha fenasını yaptım, 18 li yaşlarımda öğlen falan demeden bronzlaşacağım diye güneşin anlında az mı yattım, çok pişmanım ama elden ne gelir
Daha da kötüsü cildim çok kuru, üstelik birde sigara
Sizin cildinizde çok kuru böyle telaş yaptığınıza göre
cildim karma burnumun üstü çene ve alın yağlı gibi diğer bölge kuru ama kaz ayağı sinir bozucu peeling falanda yaptım biraz faydası oldu ama yüz için güneş kremi tavsiye edrim mutlaka,sebamedinde göz altı için kremi vae yaşlılık karşıtı yaşınıza göre daha hafif oda olabilir..
en kısa sürede alayım..Sadece yazın değil kışında sürmek lazım değil mi? Birde her gün sürmem gerek
evet bepateni 20 küsüre aldım sanırım onun kuru ciltler için olanı var,sebamed gözaltıda 16 tl gibiydi..
Ay sağolun fiyatı da bişey değilmiş, her gün sürmeli miyim
o yuzden hanımlar duzgun bı krem bulmamız gerek kullanan bılen bırıne ıhtıyacımız var şu şu desın gıdıp alalım dedıgınız gıbı ıs ısten gectıjten sonra olmayacak
canım herkezin bütçesi farklı biotherm falan çok iyi tabi
iste o ıkısının arasında cok kaldım. Tehlıkeyle yuzlesmemek ıcın fıyatını fusunmeden alacagım bı tanesını mecbur
ama pahalı olması da ıyı urun olması anlamına gelıyor mu bılemıorum
çok uygun ürünlerde kalitesinden şüphe ederim..ama sebamed ve bepanten kendini kanıtlamış markalar tabii dior falan var onlarda isimlerini satıyorlar sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?