Gelinlik Modelleri sizce hangisi

ekocin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
136
0
96
Bursa
kızlar hangisi güzel sizce???

Eklentiler

• $4.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 119
  • $261_b 2070tl.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 122
bencede ikii çok harikaa bana göre fazla açık ama güzelmişşş:):)

iki çünkü gelinliğim birinci modele yakındı gelinliğim ve çekiştirmekle geçti günüm :) yoksa ikiside çok güzel...

Kızlar ben de ikinciyi beğeniyorum özellikle bütün gece çekiştirmemek rahatça oynayabilmek için ama boynu çok mu kapalı olur gerdanlık takamam mesela.birde birincinin işlemelerine bayıldım artık karar vermeliyim pfff...bu arada fiyatları birinci 2465tl ikinci 2070 tl nasıl sizce???

Birincinin duvaklı ve boydan hali kızlar.ama ikincinin başka resmi yok.birde giyip resim çekip göndericem size inş.hadi fikirlerinizi bekliyorum...

Eklentiler

• $2.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 128
  • $1 2465tl.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 118
1. yi çekiştirip durcaksın rahat olmucak,2.çok zarif duruyo.ama göğüs ölçünlede çok alakalı,eğer göğüslerin çok büyük diilse 2.çok hoş durur

bence iki resimden ikincisi daha güzel
ama bence bunlardan daha güzel modeller var benim fikrim canım

fiatları çok pahalı bence
istanbulda bu fiata özellikle kadıköyde çok daha güzel gelinlikler bulabirisin

canım 1. güzel
eğer ikinciyi istiyosan da üst kısmınıdeğiştirebilirsin straplez yaparsan takı falan da takabilirsin şık olur ya da kayık yaka da hoş olur ama bana kalırsa 1. daha hoş daha gelin havasında...
başka modellere de baksan cnm 2 modelle sınırlama kendini
bu arada düğün ne zaman?

2. çok güzel. marka verebiliyormuyum bilmiyorum ama, sitesinde ve kataloğunda çok güzel modeller var.

mesela ben bunu çok beğenmiştim

bide katalogda bi model vardı, onunda üstünü beğenmiştim ama sitelerinde yok :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…