Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce hangisi yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar....

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nergisfe

özlemim büyük :'((
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
172
0
çok kararsız kaldım çok renk kartelası nı verdim sizce kombinasyonu nasıl yapmalıyım zemin gri yastıklar siyah mu yok sa zemin krem yastıkları kahve mi yapmalıyım....şimdiden tşkler...

Ilk resimdeki koltuk modelini diger cicekli modele gore daha cok begendim.Cok rahata benziyor ve farkli.
Cicekli model daha klasik sanki.Renk olarak acik hahve tonlarini dusun derim.Gri falan soguk renkler.
Ama griyi renk olarak seviyorsan siyahla kombine yapabilirsin.Acizane fikrim canim,
Simdiden hayirli olsun.Mutluluklar

evet çok rahatlar gerçekten çok tşk ediyorum arka minderlerini biraz daha büyük yaptırmayı düşünüyorum...evet gri siyah soğuk renkler ama kafama takıldı işte..oldukça spor...çok tşk ediyorum...düşünecem...:1hug:

bende yeni nişanlandım geçen hafta aldım koltuk takımı salon takımı filan bu sene hep krem ince kadife tarzı şeyler moda adıda fasülye koltuklar onlara bak istersen bayanssulusmile

İlk koltuklar ve kahve tonlarını tercih ederdim ben olsam..
Hem daha rahat gözüküolar hemde daha şık ilk koltuklar..

ilk koltuk daha güzel öbürüne göre canım.. zemin gri yapmalısın bence. yastıklar koyu renk olsun ki kendini gstersin.. hem acık renk mobilya ferahlık verir.. kapalı renk her zaman kasvet vericidir.

bende yeni nişanlandım geçen hafta aldım koltuk takımı salon takımı filan bu sene hep krem ince kadife tarzı şeyler moda adıda fasülye koltuklar onlara bak istersen bayanssulusmile

pek kumaştan anlamıyorum ama sanki süet ve kadifemsi bir kumaşa sahip....hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH tamamını erdirsin güle güle kullan şimdi netten bakıyorum fasulye koltuklara :)) tşkler...:1hug:

benimkisi buna benzer rengi aynı kenarlı bu kadar kalın degil ince ama kaydirigubbakcemile5

çok şık cnm ben yatak olmasına bakıyorum istanbulda oturuyorum burada evler küçük ve gurbetçiyim gelen gidenim çok olacak o yüzden hem de yatak olsun istiyorum koltuklarımın...bi de ben daha düz renkleri seviyorum...tşk ediyorum sende güle güle otur cnm....

ilk koltuk daha güzel öbürüne göre canım.. zemin gri yapmalısın bence. yastıklar koyu renk olsun ki kendini gstersin.. hem acık renk mobilya ferahlık verir.. kapalı renk her zaman kasvet vericidir.

yani zemin gri yastıklar siyah mı olsun cnm???

canım koltuk rengi olarak renk kartelasında sag taraftan 2. renk güzel olur.. yastık rengi olarak daha koyu bir renk 4,5,6,7 . renkler güzel gider..ama yastık rengi siyah olarak krem tonuna cok zıt olmaz mı..koyu kahve daha şık durabilir.. zevkler farklı tabi canım sen bilirsin de gozumun onune getiriyorum ben..
ya da siyah-beyaz kombinesi olabilir..

3lüsü yatak oluyor canım bayanssulusmile

siyah yastıklı olanı kreme değil canım griye kombine etmek istiyorum...kahve de çok güzel kararsız kaldım:umursamaz:

kesinlikle ilk takım diyorum. ben de evim için o tarz birşey düşünüyorum çünkü. rengi de tam benlikmiŞ kaydirigubbakcemile3 o yüzden ilk takımı bu rengiyle tavsiye ederim. renklendirmek için küçük kırlentler kullanabilirsin

bende ilk olanını beğendim renk olarakta model olarakta.gayet hoş duruyor.

bende ilk takımı begendim canım daha sade krem renginin moıdası iç gitmiyo wallaa benimkide kremmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…