Sizce hangisi, Sabancı mı yoksa İTÜ mü?

vanilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
144
0
46
İstanbul
arkadaşlar tercih yapıyorum karasız kaldım
sabancıyımı üste yazsam ituyümü
itünün adı var sabancınınsa olanakları çok
ayrıca kendi işim açısındanda artısı getirisi bana çok olabilecek
istemediğim bir yer olursa bir sene daha bekleyemem zaten geç giriyorum üniye kararsız kaldım off

işletme iktisatsa tercihin sabancı olsun bence

itü adı üstünde teknik üniversite, gerçi mükemmel bi üniversite kabul ama isim seni bi yere kadar götürebilir ve itünün adı mühendislikleri için var unutma işletme itünün işi değil bence

bu bölümler için sabancı daha iyidir , kendin söyledin olanakları var, hem sabancınında adı var cnm

öyle karar verdim canım zaten
en başından bri sabancı istiyodum sora bi kaç kişi itüde yazo kadar iyi puan yapmışsın deyince kafam karıştı
sabancı hem evime hem işime yakın sıkıntı çekmem ayrıca çevre ve imkan olarak bana daha denk gibi geliyor
hayırlısı neyse o olsun
teşekkürler yinede fikrini paylaştığın için

eğer sabancıyı burslu tutuyorsa puanınız elbette sabancı ismin teknik yazan üniversiteler çoğunlukla teknik konularda iyidir bu yüzden şahsen asla tercih etmezdim.. onun dışında da bir çok üniversite var bence puanınız yüksekse değerlendirin..

İşletme yada iktisat için Sabancı üniversitesini tercih etmeniz size daha fazla artı sağlayacaktır.

Canım itü nün adı var demişsin evet de yani Sabancı da çok iyi bir üniversite hem de iktisadi idari bilimler fakültesinden tercih yapacaksan İTÜ ' nün teknik üniversite olmasının artısını yaşayamazsın. O yüzden hiç düşünme Sabancı yaz bence

bildiğim kadarıyla itüde iktisat falan yok zaten. hem arkadaşların da dediği gibi eşit ağırlıklı dallarda sabancı daha önde gelir, teknik üniversiteler daha çok sayısal öğrencilerine yönelik diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…