benim tenim doğal olarak bronz Allah öyle yaratmış kaşım gözüm de kara öyle ki hani kuzguni denilen kara neyseki kaşlarım dudaklarım filan ince vücut hatlarım yuvarlak bu biraz görünümü yumuşatıyor yoksa bu kombinasyon zor yani sürekli yanık yanık dolaşmak iddialı ve sert bi görünüm bence
kendim bronz olduğum için belki bana her zaman beyaz ten çekici gelir koyu renk saç ve renkli gözü de çok yakıştırırım. Sanırım koyu renk kaş-kirpik daha bi belli olduğu için. Ama ten illa bembeyaz olmasa da olur kapkara olmadığı sürece çekicidir bence.Mesela Adriana Lima benim erkek olsam iç geçireceğim model olurdu.
1-Siyah sac, beyaz ten+kirmizi ruj bu kesinlikle ela gözlü olmalı en çekici bu bence
2-Beyaz ten, sari sac, renkli göz prenses barbie gibi çok hoş3-Kizil sac, beyaz ten, renkli göz mavi olmalı peri gibi şirin
Siyah saç, beyaz ten ve kırmızı ruj, yüzde güzelse vovvluk etki yaratabiliyor yine aynı şekilde bronz ten, güneşten açılmış saçlar, güzel vücut ve bronz tenleri ile tezat oluşturan bembeyaz kıyafetler giydiklerinde ki görüntü de harikadır...