Sizce Hangisi Daha Cekici?

Sizce hangisi cekici?

• Ankete Katılan
    199

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
Bayanlar sizce hangisi daha cekici? Beyaz ten mi Bronz ten mi? diye bir baslik vardi, ama beyaz tenle bronz ten tek basina olmaz dimi? Sac rengi ve göz rengi de eslik eder yaninda. Ben bir de bu acidan bakalim dedim.
Ben mesela koyu renk sacli, beyaz tenli bir kadini cekici buluyorum. Yaninda bir de kirmizi ruj sürülmüs dudaklar varsa, tadindan yenmez valla.
Bir kac farkli kombinasyon koydum sIklara, sizin de eklemek istediginiz varsa söyleyin.

Son düzenleme:
Ee kizceler, o kadar bakmissiniz konuya bi oylayiverin be. Merak ediyorum zevklerinizi, renklerinizi... Bir sIk isaretleyeceksiniz cok zor degil...

3. oy verdim ancak bunun kriteri yanik ten yada renkli gözden ziyade dogaliktir disari yansitigi isiktir bana göre

katiliyorum canim.1 e oy verdim bende.....

bence bronz ten daha cekici beyaz tende güzel, ama cekici olan bronz ten esmer yada sarisin :)

bronz ten,güneşte havuzda hafif açılmıs saclar,yemyeşil gözler üff üff üff tarzımm

1. ve 3. arasında kaldım ama 3 e verdim oyumu.

ya aslında ilk üçün hepsi çok güzel kızıllarda çok tatlı oluyo
ama siyah saç beyaz tende ayrı yaaa

kızlar bence beyaz ten ve siyah saç birbirine çok uyumlu ben kendimde öyle yaptım saçımı :82:

Ben de aslinda 1 ve 3 arasinda kaldim, ama bir diyorum. Benim tarzimi yansitan o. Bronz tenli olmayi da isterdim ama.

Kendi saçlarım sarı,ama simsiyah boyuyorum,beyaz tenli ve mavi gözlüyüm.
Beyaz tende siyah saçın sarıdan daha çekici olduğunu düşünüyorum daha asil bi görüntü oluşturuo.
Bronz tenli olmaya hiç özenmedim,hatta yazın tenimin koyulaşmaması için elimden geleni yaparım :)

Son düzenleme:
Bence bronz ten siyah saç siyah göz mükemmel bir karışım:):):çok beğenirim bu tip bayanları

bronz ten tabikii
hatta bide ela büyük gözler
ben yazın bronzlaşmak için elimden geleni yapıyorum, millet denizde havuzdayken ben güneşin altında cayır cayır..
ama istediğim o ten rengini bi türlü elde edemiyorum

wuuuuuuu esmercilerr toplaşmışş burayaa=) bı kere sıyh sactan nfret ederımm basitve sıradan gelir.ama bronz tenlilerrde ii duruo.
beyaz ten sıyah sac asla beğenmyceğm bı kombınsyon =)) bı beyaz tenlıde sac sıyahsaa ürküorumm hele de uzunsaa korku fılmlerınden cıkms gbı gelıo bana.. bence beyaz ten sarı sac ımmm möthişş yani=))

hepsi bence güzel ancak benim tarzım siyah saç beyaz ten=D
ancak bronz ten kahve saç en çekici bulunan birleşim sanırım.

bi esmer olarak bnde 1 e verdim oyumu uzun siyah saclar beyaz bı ten bana hep cekıcı gelmıstır ama bronzluk yapay gelıyo bana biraz

şu bronz ten dayatmasına kapılıp gittiya insanlar hayret ediyorum..Allah aşkına artık beyaz tenli pırıl pırıl insanlar görmek istiyorum.etrafımız kara kara insanlarla dolu..birde sırf bu saçma modaya uymak için güneşin zaralı etkilerini göz ardı ediyorlarya e ne diyeyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…