• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce hangisi ??:26:

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
işte tam bundan bahsediyorum ikisinde de beğendiğim farklı noktalar var ama bu şekilde bir değişim malesef ki olmuyor :18:

Anlıyorum canım, bende öyle beğendim inanki..
İkincinin berjerleri falan harika duruyor gerçekten de..
Keşke birleştirme şansın olsaydı..
Kumaş seçtirmiyorlar değil mi, hazırdan veriyorlar..
Keşke biraz fark ödemeyi teklif edip sorsaydınız.. :16:

yemek bölümü için :

$pe164584.webp$pe189159.webp$pe232275.webp
$pe286171.webp

tv ünitesi ancak bunun beyaz olanı ve orta sehpa ;

$pe288127.webp$pe329213.webp

yatak odası için de bir kararsızlık var kızlar iki tane beğendiğim model var 4 taneydi ama ikiye indi çok şükür ;

$ikea-karyola-modelleri.webp$indir (2).webp

gardırop ve şifonyer ;

$images (1).webp$pe319177.webp

birde ayakkabılık var küçük portmanto gibi büyük bir şey istemiyorum duvara bi kaç askı ile de asmam gereken eşyaları asabilirim

$indir (3).webp

son olarakda mutfak dolabı için fikrim resmi netten buldum tabiki benim mutfagım aynı şekil değil ;

$STT-ikea-kitchen-budget-kitchens.webp

Anlıyorum canım, bende öyle beğendim inanki..
İkincinin berjerleri falan harika duruyor gerçekten de..
Keşke birleştirme şansın olsaydı..
Kumaş seçtirmiyorlar değil mi, hazırdan veriyorlar..
Keşke biraz fark ödemeyi teklif edip sorsaydınız.. :16:

kumaş seçeneği var aslında evet ama her kumaş her koltuga gitmiyor canım yeşilin modeli çok güzel mesela farklı ancak desen seçeneği fazla yok ben gül deseni çok seviyorum böyle açık pembeler falan diğeride tam istediğim desende diyebilirim

Duvarların muhtemelen açık renk olacak..Oturma grubun da kahve-bej-krem tonlarında olduğunu düşünürsek, eklediğin resimlerdeki beyaz mobilyalar çok çiğ durur. Biraz daha koyu renklerle dekore etmeni öneririm.
Ayrıca eklediğin 2. yatak odası gayet güzel, bordosu olsa hiç fena olmaz ,)

evet bejli pembeli fln hoş olurdu ama bu takım için desenli kumaş çok azdı ve en iyisi resimdekiydi

Açıkcası yeşil olarak rengi ben hiç beğenmedim ama tabiki karar sizin başka alternatiflere de bakın derim. Ama bu tamamıyla benim fikrim sizin içinize sindiyse tabiki de alın güle güle kullanın:)

Duvarların muhtemelen açık renk olacak..Oturma grubun da kahve-bej-krem tonlarında olduğunu düşünürsek, eklediğin resimlerdeki beyaz mobilyalar çok çiğ durur. Biraz daha koyu renklerle dekore etmeni öneririm.
Ayrıca eklediğin 2. yatak odası gayet güzel, bordosu olsa hiç fena olmaz ,)

yatak odasında malesef sadece mor ve mürdüm var canım bordo cidden fena olmazdı mobilya da beyaz takıntım var gerçi eklediklerimin çoğu kırık beyaz ama istediğim tarz country ve iskandinav tarzı bir ev olacağından açık renk olması daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. yemek masam masif ahşap gerçi belki orta sehpayı da masif ahsap rengi seçebilirim :1:

yatak odasında malesef sadece mor ve mürdüm var canım bordo cidden fena olmazdı mobilya da beyaz takıntım var gerçi eklediklerimin çoğu kırık beyaz ama istediğim tarz country ve iskandinav tarzı bir ev olacağından açık renk olması daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. yemek masam masif ahşap gerçi belki orta sehpayı da masif ahsap rengi seçebilirim :1:

Yatak odası için yapabileceğimiz tek şey sanırım, mor veya mürdüm rengine uygun nevresim takımı seçmek ,)
Mobilyalar beyaz olacaksa aksesuarlarla,halıyla vs. biraz canlılık katalım odaya.

Yatak odası için yapabileceğimiz tek şey sanırım, mor veya mürdüm rengine uygun nevresim takımı seçmek ,)
Mobilyalar beyaz olacaksa aksesuarlarla,halıyla vs. biraz canlılık katalım odaya.

evet canım neyseki nevresimler uygun dediğin gibi canlı renklerde aksesuarlar seçicem teşekkürler fikirlerin için :46:

Back
X