Kızlar arkadaşım için yemek takımı seçiyoruz bunlardan biri kesin olucak ama hangisi bi türlü karar veremedi ben beğendim bitane ama benim zevkimede güvenmiyo herhal :mymeka:
bnce kesinlikle bu olmalı renkli şeylerin belki zamanla modası geçer ya da ne biliym o renge uygun peçeteler olmadan hiç hoş durmaz masada.ama bu renk tonlarının modası hiç geçmez hemen hemen her renkle rahat kombine olur.
7 numara bayıldım ben 1 numara çok çok sade ve kırmızısı çok soluk ama 7 harika renkleri çok hoş çok tatlı.kare takımda güzel yani 4 numara ama onların tabakları kare olduğu için çok fazla kullanışlı olmadığını duydum.çokta yer kaplıyor yuvarlak tabaklara göre kareler... ama yinede senin zevkin.
4 numara çok güzel ama...annem de bu takımı görmüş çok beğenmiş adam çok fazla şikayet geldi tavsiye etmiyorum demiş yani düşünün sattığı ürününü tavsiye etmemiş. bazı arkadaşlar da hemen kırıldığını falan yazmışlar bir de sanırım çinde üretiliyormuş sadece görüntüsüne bakma bir araştır istersen sonuçta bir sürü para veriyoruz kaliteli olsun dimiii :))