Sizce hangi tarihte düğün yapmalıyım?

morbayanmor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
1
0
27
Sizce 2 ay içinde düğün yetişir mi? Eğer yetistirebilirsek Eylülde yapmayı düşünüyoruz ama suan hiçbir şey hazır değil gelinlik ev eşyalar vs. İkinci bir plan ise seneye 2022 de mayıs ayında yapmak. Nişanlım seneye olursa her şeyi daha iyi yavaş yavaş guzel yaparız diyor ama eylüle de yetistirebilirsek boşuna beklemeyelim diyoruz. 2 ay içinde evi tutup eşyaları alıp her şeyi halledebilir miyiz bu kadar kısa süre içinde halledenler var mi lütfen bir fikir verin cok kararsizim

Düğünden ne bekliyorsunuz?
“Heeeeer şeyim olsun, prenses evleniyor sansınlar” diyorsanız erteleyin. Yok “gösterişe abartıya gerek yok, yapılması gerekenler yapılsın” diyorsanız yetişir bence iki aya.

Evimde limon çatalım eksik olmasın diyorsanız zor. Ben ağustos sonu evlendim evi haziranda bulup temmuz ortası teslim etmişlerdi. Hemen beyaz eşyaları alıp evi teslim edecekleri zamana terminlemiştik. İki üç tencere tabak çanak dışında bi karyolamız bir dolabımız 2 de koltuğumuz vardı. Halıydı yemek masasıydı falan Her şeyi sonra tamamladık. Görece küçük bir modaevinden gelinliğimi diktirmiştim 1.5 ayda, içinize sinen bir tarih ve mekan da bulursanız evlenilir. Ama buna ikinizin de tamam demesi lazım sonradan aceleye geldi içimde şu şu kaldı diyeceğiniz bir şey olacaksa hiç girişmeyin.

Sizce 2 ay içinde düğün yetişir mi? Eğer yetistirebilirsek Eylülde yapmayı düşünüyoruz ama suan hiçbir şey hazır değil gelinlik ev eşyalar vs. İkinci bir plan ise seneye 2022 de mayıs ayında yapmak. Nişanlım seneye olursa her şeyi daha iyi yavaş yavaş guzel yaparız diyor ama eylüle de yetistirebilirsek boşuna beklemeyelim diyoruz. 2 ay içinde evi tutup eşyaları alıp her şeyi halledebilir miyiz bu kadar kısa süre içinde halledenler var mi lütfen bir fikir verin cok kararsizim
Halledilir

3,5 sene nişanlı kaldım son iki ay ancak hazırlığa başladık ki orda da ailelerin kendilerine göre bir sürü derdi olduğu için herşeyi acele ile oldu.
Beklentileriniz çok yüksek değilse, ortalama olarak ne istediğinizi biliyorsanız çok zor değil. İlk gidip mobilya siparişi verin ancak yapılır. Zaten standart şeyler alınıyor öyle özel ölçü vs değil. Sehpa zart zurt sonra da eklenir.
Mobilyadan hemen sonra ev bakın tutun. Gelinlik dediğin zaten model zihninde varsa hemen hallolur.
Ivır zıvır törenlere, adetlere girmeden evlenecekseniz de o vakit size gayet yeter.

Hiçbirşeyimiz yoktu, ne ev tutulmuştu, ne düğün yeri belliydi, ne eşya vardı, bir çay kaşığımız bile yoktu…..
Bir ay içinde ev tuttuk, eşya aldık, çeyiz düzdük, mis gibi de düğünümüzü yaptık
Herşey eşimle bana kalınca işler tıkır tıkır ilerledi
Toplu bir paranız varsa herşey kolay, borçla yapacaz, kaynana eşya almaya gelecek, annem çeyiz dizecek sülale görmeye gelecek, babam takı ne isteyecek kayınpeder ne verecek……işlerine girecekseniz bir sene bile yetmez size

Yetişirsin eğerki birikiminiz bile kenarda hazırsa taksitte olsa nakitte olsa şipşak halledilir biraz yorucu olcak amaaa tatlı telaşlar😍

Zamanı doğru kullanırsanız 2 ay fazlasıyla uzun bir süre.. Kendi surecimden bahsedecek olursam, düğüne 1 ay kala eşim evimizi tuttu. Mobilyaları ikeadan seçtik nakliyeyle geldi. Ben internetten davetiye ve nikah şekeri seçtim, sipariş verdim, bir hafta içinde elimdeydi. Gelinlik için önceden beri internetten takip ettiğim bir hazır gelinlik markasinin mağazasında 3 model denedim, ikincisini çok beğendim ve aldım, bu sadece bir saat sürdü. Düğün yerini ve organizasyon firmasini eşim ayarladı. Ceyizimin yüzde 80 i önceden hazırdı, kalan eksikleri her akşam iş çıkışı, mağaza mağaza gezerek tamamladım. Bu tempoya da bir hafta arayla iki ayrı ilde bir nikah bir düğün sigdirdik. Hiçbir konuda abartıya kacmadik, her seyimiz çok sade ve zarif oldu🌺

X