- 29 Haziran 2009
- 20
- 0
- 86
- Konu Sahibi mervekocatas
-
Canım ben turuncuyu çok çok yakıştırdım,yani sarı biraz daha olgun göstermiş ama bakır çok hoş duruyo yaaa:)
Eki Görüntüle 392050 bu eski saç rengimm cok sıkılmıstımm değiştirmek istedim cokta seviyordummm.
Eki Görüntüle 392051 buda yenisi turuncu gibiii oldu diger sacımla aynı koyuluktaa ama karar veremediiiimmm değiştircemm sarı daha güzelsee :18:
bii yardım edinn lütfennn
kesinlikle sarı diyorum nedenide yüzüne daha çok yakışmış tenine daha çok uymus ve seni çok canlı göseriyo ben bu turuncu sacın espirisini anlamıs degilim zaten hiç begenmem
Sarıyı çok yakıştırdım bende ıkısıde olmuş aslında sana:) ama sarıya karşı zaafım var belkıde ondan
bende turuncuyu beğendim gerçekten sarı daha olgun gösteriyor çoğu kişiyi. ama turuncu capcanlı olmuş
yok yok hiç merak etme bu renkte gayet hoş olmuşsunama sarıyıda ileride kullanabilirsin o da yakışmış. benimde ilk turuncuydu o kadar beğenmiştim ki sonra sarı denedim ve bilindiği gibi kafamda bir plastik yığını oluştu oryel sayesinde neyse ki kurtuldum ne varsa doğallıkta var artık benim için
bende ondan korkuyorum işte yakın zamanda sarıya dönersemm saclarım yancak iyice diyesanırım bi süre kullanmalıyım bunuu daha öncede siyahtan sarıya döndüğüm için zaten cok yıpranmıstı saclarımm
bende sarıya siyahtan dönmüştüm. demek benim o zaman yaşadığım buhranları sende şimdi yaşıyosuninsanın kafasında saç kalmıyor vallahi bir süre ara ver zaten akar bu soğan kabuğu oluyor 2. 3. haftada sonra sarıyaa doğru dönüp gidiyo tam döndüğü sırada koş bastır boyayı
banada öyle dediler sürekli 3 yas büyük söylüyorlardıı.. birazda ondan sıkıldım olgun durmaktanben yaklaşık 2 senedir saçlarımı boyatmama kararı aldım ve şuanda öz rengime kavuştum sarıydı saçlarım herkes en az 5 yaş fark ettin diyo... senin konuna gelince bakır daha genç göstermiş
aynen bende onu düşünüyorum zatennuclarıda tam tutmadı sarıya dönük suanda dönmesi dahada kolay olcakk.diplerde sorunum olcak sanırımm bu arada bakıra döndüğümde daha cok yıprandı resmen sarıya döndüğünden
2. kez oryellendiğinde saç sarhoş oluyor ben 3. de döndüm sarıya en son kuaför bu saçlar ölmüş kesiyim bunları kafanda dursa ne durmasa ne dedikestirdim bidaha da tövbe ettim boyatmadım. dökülen saçlarımla oynuyordum o kadar çok sünüyodu ki
aa ben bikerede dönmüştümmm sarıya bi kere oryel kullanıldıı senin niye öyle oldu kiisünme olayı bnde kızıldan sonra oldu yaaa sac hastalıgıda var bnde uzatmaya calısıyorum kestirmekte istemiyorum halledicem artık bi şekilde :2:
bende hep istiyorum upuzun belimde saçlarım olsun kıvırcık kıvırcık aah ahne yaptıysam o kadar aşağıya indiremedim
aynen senelerdr kestirmiyorum hiç bi kuaföre elletmiyorum olmuyo uzamıyocok istiyorum uzasnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?